zoekt een

Gespecialiseerd Verzorgende Psychogeriatrie/Gespecialiseerd Verzorgende Somatiek

Wij vragen

Jij maakt het mogelijk!

Een unieke werkplek, met unieke verhalen… Wie bij Het Laar binnenloopt, ervaart snel dat er maar één organisatie is zoals Het Laar: een unieke werkplek in Tilburg. Natuurlijk mogen onze bewoners rekenen op de beste verzorging en verpleging. Dat is de basis. Maar we zetten graag een stap of twee extra. Het Laar heeft aandacht voor dingen die het leven echt verrijken. Daar kunnen we jouw hulp zeker bij gebruiken.

Jouw kernkwaliteiten als GVP / GVS:

 • Inlevingsvermogen
 • Samenwerken
 • Resultaatgerichtheid
 • Plannen en organiseren
 • Gespreksvaardigheid
 • Coachen
 • Zelfstandigheid
 • Probleemanalyse

In verband met de toenemende complexiteit van de zorg heeft het Laar een nieuwe functie geïmplementeerd in de organisatie: Gespecialiseerd Verzorgende Psychogeriatrie/Gespecialiseerd Verzorgende Somatiek. Het Laar wil deze deskundigheid specifiek gaan inzetten en positioneren in de organisatie.

Per zorgafdeling willen we 2 GVP/GVS benoemen.

De GVP/GVS biedt zorg en begeleiding aan ouderen met psychogeriatrische of somatische problematiek.

Je hebt kennis van psychogeriatrische en/of somatische aandoeningen en eventuele voorkomende combinaties hiervan, je kunt jouw kennis vertalen naar aangenaam wonen en leven voor de bewoner en aangenaam werken voor collega’s. Je hebt nauw contacten met bewoners, naasten, vrijwilligers en andere zorgverleners. Je bent gericht op het verbeteren van de eigen regie en zelfredzaamheid en op de vitaliteit van bewoners en cliënten.

Als specialist op het gebied van psychogeriatrie/somatiek inspireer, ondersteun en adviseer je collega’s, vrijwilligers en naasten.

Je:

 • bent eerste aanspreekpunt in het team in het omgaan met probleemgedrag (voorkomen, verminderen dan wel accepteren) en /of complexe somatische problematiek
 • bent gesprekspartner voor psycholoog en arts
 • ondersteunt contactverzorgenden bij het invullen van de vragenlijst Positieve Gezondheid (Ken uw bewoner) en het stellen van realistische doelen
 • signaleert aanpak en houding van collega’s in zorg en welzijn jegens bewoners
 • ziet toe op verslaglegging in het dossier vanuit zorg en welzijn
 • ziet toe op een juiste en tijdige inzet van observatieformulieren
 • ziet toe op tijdige en volledige evaluatie van adviezen en doelen
 • Adviseert over passende woonomgeving en gebruikmateriaal

Ons aanbod

Het Laar

Is een stijlvolle woonzorgorganisatie. Alle vormen van zorg zijn beschikbaar, van een lichte steun in de rug tot en met intensieve verpleging en behandeling. Ook biedt Het Laar thuiszorg. We helpen ouderen zo te leven zoals ze dat zelf willen. Natuurlijk krijgen onze bewoners de beste verzorging en verpleging. Dat is de basis. Maar we zetten graag een stap of twee extra. Het Laar heeft veel aandacht voor dingen die het leven echt verrijken. Het Laar bruist: er is veel te beleven, ook voor onze wijkbewoners.

Samen lekker eten, genieten van mooie optredens en films, een workshop bloemschikken, inkopen doen op

de wekelijkse markt of een uitstapje ondernemen naar de stad. Als het kan, dan doen we het. Of je nu verzorgende, verpleegkundige of werkzaam in onze horeca bent, je maakt mogelijk dat bewoners het leven kunnen leiden wat ze willen.

Wij willen je laten kennismaken

Je hebt een breed scala aan werkzaamheden die uitdagend en afwisselend zijn. Het krijgen van verantwoordelijkheden, vrijheid en de ouderenzorg moeten in je DNA verweven zijn. Als jouw kennis, ervaring en persoonlijkheid past bij deze functie, nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Ook een meeloopmoment behoort tot de mogelijkheden zodat je zelf kunt ervaren of deze functie bij je past.

Dé beste manier om feeling te krijgen met deze uitdagende functie!

Wij bieden

Indien je gediplomeerd bent voor de opleiding GVP én aantoonbare werkervaring hebt in deze functie, bieden wij je bij indiensttreding een inschaling aan in schaal FWG 40. Indien je gediplomeerd bent voor de opleiding GVP maar nog geen werkervaring hebt opgedaan, bieden wij je een ontwikkeltraject aan voor de duur van 6 maanden. Nadat je dit ontwikkeltraject met goed gevolg hebt doorlopen, wordt je ingeschaald in schaal 40.

Werktijden

Flexibel inzetbaar voor alle diensten.

Interesse?

We gaan voor de hoogste kwaliteit, elke dag opnieuw, met veel enthousiasme en trots! Wil jij werken in een organisatie die volop in ontwikkeling is, met een warme en goede sfeer? Het Laar biedt je veel mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Voor meer informatie kun je bellen met de managers zorg telefoon 013-4567700. Jouw sollicitatie ontvangen we graag via de knop ‘solliciteren’op onze website.

Contact

Sandra Elings
manager zorgteams
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Amarant

BBL leerling gehandicaptenzorg

Tilburg
24 - 36 uur
Valkenhof

Zorgcoördinator

Valkenswaard
24 - 32 uur