zoekt een

Keukenhulp

Wij zijn per direct op zoek naar een:

Keukenhulp (5 uur)
Wij zijn op zoek naar een keukenmedewerker die het leuk vindt om in een gezellig team de keuken iedere dag draaiende te houden en onze bewoners blij te maken met een lekkere maaltijd. Bij voorkeur iemand die al werkervaring heeft in de keuken en gemotiveerd is om aan te pakken!

Wat ga je doen?
Als keukenhulp help je mee bij het portioneren van de maaltijden, het bezorgen van maaltijden in de appartementen, en het sorteren, reinigen en opbergen van serviesgoed. Het opruimen en schoonmaken van ruimten en het op peil houden van voorraden en schoonmaakmiddelen hoort ook bij je takenpakket.

Ingang dienstverband
Zo spoedig mogelijk. Salarisindicatie: schaal 15 van de CAO VVT. We bieden je een jaarcontract aan.

Wij vragen

Een enthousiaste collega die methodisch, netjes en ordelijk kan werken en de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, werk- en presentatierichtlijnen, HACCP en SUMA naleeft.
Je vindt het leuk om in teamverband te werken en bent een aanpakker.
 

Jij bent
- een echte aanpakker
- flexibel
- een teamplayer 

- een punctuele werker met oog voor detail

Interesse?
Spreekt deze vacature jou aan? Dan maken wij graag kennis met jou! Voor meer informatie bel of mail je met chef-kok Annette van Dorst, a.vandorst@hetlaar.nl of telefoon 013-4657700. We ontvangen jouw sollicitatie en CV graag via voor 29 april de knop ‘solliciteren’.

Chapeau!
In Het Laar wordt elke dag vers gekookt door een groep professionele koks. Voor onze bewoners die dagelijks restaurant Chapeau! bezoeken, onze gasten die iets lekkers van de kaart pikken en voor onze bewoners die in het eigen appartement of in een van de huiskamers van de maaltijd laten genieten. Daarvoor tovert het team dagelijks weer een aantal keuzemenu’s op tafel. Verder staat Chapeau! erom bekend dat er regelmatig verschillende themadiners worden georganiseerd. Ook jij als keukenhulp draagt daaraan bij.

Het Laar bruist
Is een stijlvolle woonzorgorganisatie. Alle vormen van zorg zijn beschikbaar, van een lichte steun in de rug tot en met intensieve verpleging en behandeling. Ook biedt Het Laar thuiszorg. We helpen ouderen zo te leven zoals ze dat zelf willen. Natuurlijk krijgen onze bewoners de beste verzorging en verpleging. Dat is de basis. Maar we zetten graag een stap of twee extra. Het Laar heeft veel aandacht voor dingen die het leven echt verrijken. Het Laar bruist: er is veel te beleven, ook voor onze wijkbewoners.

Samen lekker eten, genieten van mooie optredens en films, een workshop bloemschikken, inkopen doen op de wekelijkse markt of een uitstapje ondernemen naar de stad. Als het kan, dan doen we het. Of je nu verzorgende, verpleegkundige of werkzaam in onze horeca bent, je maakt mogelijk dat bewoners het leven kunnen leiden wat ze willen. Meer over wonen in Het Laar vind je op www.hetlaar.nl

Contact

Annette van Dorst
Chef Kok
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Reinier van Arkel

Cateringmedewerker

Vught
16 - 20 uur
Rivas Zorggroep

Coördinator facilitaire services

Gorinchem
In overleg
ASVZ

Huishoudelijk medewerker

oisterwijk
16 - 24 uur