zoekt een

HBO verpleegkundige

Wil jij een belangrijke rol spelen in de zorg als Verpleegkundige? Dan zijn we op zoek naar jou voor de functie van Verpleegkundige!

Dan is dit iets voor jou!
Als Verpleegkundige bij Thebe ben je niet zomaar een zorgverlener; je bent een essentieel onderdeel van ons team en draagt actief bij aan het welzijn van onze cliënten. Je richt je op zowel de psychogeriatrische (PG) als somatische zorg, waardoor je een breed scala aan ervaring kunt opdoen.

Jouw rol in het team
Jij vervult een signalerende rol en brengt nieuwe ontwikkelingen op het gebied van zorg actief onder de aandacht van het team. Waarbij je gebruik maakt van jouw expertise op het gebied van MIC/MIM (Meldingen Incidenten Cliënten/Meldingen Incidenten Medewerkers) en wondzorg. Je deelt je kennis en ervaring met het team en bevordert zo de deskundigheid binnen de afdeling.

Leren en ontwikkelen
Een belangrijk aspect van jouw rol is het actief begeleiden en coachen van collega's. Je hebt oog voor het individuele leerproces en stimuleert anderen om zich continu te ontwikkelen. Je hanteert een methodische aanpak en coacht je collega's op dossierniveau, waardoor de zorgprocessen optimaal verlopen en de cliënten de beste zorg ontvangen.

Toekomstige mogelijkheden
Daar behoort het stellen van indicaties en het voeren van intakegesprekken tot de mogelijkheden. Dit biedt jou de kans om je takenpakket verder uit te breiden en je te blijven ontwikkelen binnen onze organisatie.

In deze rol werk je gemiddeld 24-32 uur per week en ben je flexibel inzetbaar.

Jouw werkdag
Elke dag als Verpleegkundige is dynamisch en uitdagend. Je hebt een divers takenpakket en bent een waardevolle schakel in het zorgteam. Door je actieve rol draag je bij aan de optimalisatie van zorgprocessen en draag je direct bij aan het welzijn van onze cliënten.

Over jou
Je bent in het bezit van een HBO-diploma Verpleegkunde en hebt affiniteit met zowel psychogeriatrische als somatische zorg. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en hebt ervaring met wondzorg en het toepassen van MIC/MIM. Je bent een toegewijde teamspeler, die graag bijdraagt aan het leren en ontwikkelen van het team.

Wij bieden
Als je werkt bij Thebe, beteken je iets voor een ander. Dat waarderen wij. Daarom bieden we jou:
  • Een fijne werksfeer
  • Mogelijkheden om verder te groeien
  • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Naast je salaris (conform CAO VVT), min. € 3.013,60 - max. € 4.370,94, krijg je ook een eindejaarsuitkering en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Ook kun je gebruik maken van de collectiviteitskorting op verzekeringen, korting op een private leaseauto en van het Thebe meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (korting op de aanschaf van bijvoorbeeld een (E)bike, fitness abonnement of mobiel/laptop/iPad).

Solliciteren
Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan direct met je CV.

Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Chloé van Oirschot (Coördinator zorgteams) tel: 06-53775830

Over Thebe
Als je bij Thebe werkt, dan werk je volgens De Bedoeling. Dat betekent o.a. dat we staan voor professionele zorg en de nadruk leggen op zelf, thuis & technologie. De kernwaarden van Thebe spelen een belangrijk rol in jouw werk. Binnen jouw werk voel je je verantwoordelijk om de juiste dingen te doen en haal je dagelijks het beste uit jezelf. De mens staat altijd centraal en samen met de cliënt, naasten en vrijwilligers geef je professionele zorg op maat. Zo werk je verbindend met de cliënten en naasten, maar ook met je collega’s. Je bent altijd op zoek naar vernieuwing. Je wacht niet af, maar durft de dingen die beter of anders kunnen te benoemen en aan te pakken.

Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Puck van Berkel
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Neos

Verpleegkundige bijzondere doelgroepen

Eindhoven
28 - 32 uur
Archipel Thuis BV

Verpleegkundige Geldrop

Geldrop
In overleg