zoekt een

Vakantiekracht medewerker bloedafname regio Breda

Heb jij zin in een “prikkelende” bij- of vakantiebaan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie-inhoud
Als medewerker bloedafname verzorg je een aantal uren in de ochtend de bloedafname van patiënten op één van de locaties in ons werkgebied. (Breda e.o.)Daarnaast verzorg je, indien je in het bezit bent van een rijbewijs en auto, de bloedafname bij de patiënten thuis. Vanaf 07.00 uur mag je de nuchtere patiënten aan huis prikken. De werkzaamheden vinden alleen plaats in de ochtenduren. In het weekend zijn de posten gesloten.

Wij zoeken
Wij zoeken studenten Verloskunde, HBO-V, doktersassistente, MBO-Verpleegkunde of Geneeskunde. Mocht je geen ervaring hebben met de bloedafname dan is dat geen probleem, want Star-shl verzorgt voor elke nieuwe vakantiekracht een gedegen inwerktraject. Gedurende het inwerktraject leiden wij je op tot zelfstandig werkende medewerker bloedafname. Houd er rekening mee dat de inwerkperiode plaats vindt vóór de zomervakantie.

Het is ook mogelijk om naast de vakantieperiodes 1 of meerdere ochtenden per week te werken. Je kunt aangeven wat het beste past in combinatie met je studie.

Functie-eisen
  • In de zomervakantie vragen we je in ieder geval minimaal 4 weken aaneensluitend beschikbaar te zijn.

Wij bieden
Een uitdagende, “prikkelende” baan met goede verdiensten, FWG 35 CAO Ziekenhuizen (afhankelijk van ervaring volgt de indeling in de schaal).
Tevens ontvang je ruime reiskostenvergoeding. Ook ontvang je vakantiegeld en een eindejaarsuitkering (beiden 8.33% over al je gewerkte uren)

Meer informatie
Heb je interesse om als vakantiekracht aan de slag te gaan? Solliciteer dan via https://werkenbij.star-shl.nl/vacatures.
Mocht je nog vragen hebben over de inhoud van de functie dan kun je contact opnemen met Jolanda van Riel, teamleider bloedafname via j.vanriel@star-shl.nl

Recente vacatures

Huisartsencoöperatie West-Brabant

Doktersassistent(e) gezocht in Roosendaal

Roosendaal
Parttime
Sint Jozefoord

Medewerker transport / keukenassistent

Nuland
20 - 24 uur
tanteLouise

Vakantiekracht 2024 Zorg met zorgopleiding

Woensdrecht
In overleg