zoekt een

Begeleiders voor nieuw ouderinitiatief

Met een beperking kun je niet altijd helemaal zelfstandig wonen, maar wil je je wel graag thuis voelen in een woning. In een particulier wooninitiatief hebben ouders of andere familieleden zelf de regie en kijken ze samen met hun kind/verwante en met Fittin naar de inhoud van de zorg en begeleiding. Als medewerker van fittin - onderdeel van Prisma - ben jij mede verantwoordelijk om in een initiatief een veilige en vertrouwde woonplek te creëren. Ben jij de betrokken en enthousiaste professional die mee wil bouwen aan een nieuw team in dit prachtige wooninitiatief?

Met wie ga je werken?
Stichting Liever in Lierop is een ouderinitiatief in Lierop waar een (kleinschalige) woonvoorziening wordt gerealiseerd voor 12 jongvolwassenen die er begeleid zelfstandig zullen gaan wonen. De plek om dit initiatief te ontwikkelen is een prachtige monumentale boerderij waarin 12 moderne studio´s, een gezamenlijke woonkeuken en enkele kleinere gezamenlijke ruimtes worden gesitueerd. In oktober zullen de bewoners hun nieuwe huis betrekken.

Liever in Lierop is bedoeld voor een stabiele groep bewoners met een verstandelijke of ASS (autisme spectrum stoornis) die elkaar kunnen aanvullen en nu tussen de 18 en 35 jaar oud zijn. Hun ouders, broers en zussen spelen een actieve rol in de organisatie. De bewoners van het initiatief huren hun studio van de stichting en hebben een PGB waarmee collectieve zorg van Fittin wordt ingekocht. Zorg en wonen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en op deze wijze wordt een beschermde woonomgeving geboden. Bewoners hebben een eigen daginvulling, zoals werk, dagbesteding, vrijwilligerswerk of een opleiding. De begeleiding wordt, in overleg met de bewoner, diens ouders en de begeleider, afgestemd op ieders individuele zorgvraag. ’s Nachts is er een slaapwacht aanwezig.

Assistent begeleider niveau 2
Als assistent begeleider niveau 2 ondersteun en assisteer je de begeleiders 3 en 4 bij de zorg, begeleiding en activiteiten van de bewoners, zoals deze staan opgesteld in hun persoonlijke plan. Daarnaast hou je je bezig met het verrichten van huishoudelijke taken indien dit nodig is.

Begeleider niveau 3
Het grootste deel van de tijd ben je bezig met verzorging en begeleiden, want bewoners een mooie dag bezorgen en hen zo veel mogelijk zelfstandig leren doen, dat is jouw drive. Daarnaast ondersteun je de persoonlijk begeleiders bij de uitvoering van de gemaakte afspraken. Je bent dus een bezige bij, maar je vergeet nooit om contact te maken.

Persoonlijk begeleider niveau 4
Je hebt een positieve instelling en deze werkt aanstekelijk. Je kan goed schakelen tussen diverse zorgvragen en vindt het leuk om bewoners trots te maken op zichzelf. Je zorgt ervoor dat de kwaliteit van de zorg te allen tijde gewaarborgd blijft. Werken binnen de driehoek Medewerker, Bewoner en Netwerk vind je dan ook vanzelfsprekend. Jij kunt teamleden positief coachen en meenemen in het vertalen van begeleidingsplannen naar een concrete uitvoering.

Huishoudelijk medewerker
Jij draagt zorg voor een schone leefomgeving. Als de bewoners naar hun werk of dagbesteding gaan, ga je starten met de schoonmaakwerkzaamheden in de studio’s en de gezamenlijke ruimten. Je bent daarnaast verantwoordelijk voor het bijhouden van de was, je helpt voorbereidingen te treffen voor de avondmaaltijd en je zorgt voor een huiselijke sfeer waarbij je het leuk vindt om een praatje te maken met bewoners, ouders en collega´s.

Jouw arbeidsvoorwaarden
 • Een contract voor de duur van 1 jaar met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.
 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden volgens de CAO gehandicaptenzorg.
 • Assistent begeleider niveau 2: dit betekent dat jouw salaris tussen de €2.093,- en €2.911,- ligt op basis van een fulltime dienstverband, afhankelijk van jouw ervaring.
 • Begeleider niveau 3: dit betekent dat jouw salaris tussen de € 2.338,- en €3.294,- ligt op basis van een fulltime dienstverband, afhankelijk van jouw ervaring.
 • Persoonlijk begeleider niveau 4: dit betekent dat jouw salaris tussen de €2.617,- en € 3.535,- ligt op basis van een fulltime dienstverband, afhankelijk van jouw ervaring.
 • Huishoudelijk medewerker: dit betekent dat jouw salaris tussen de € 1.961,- en € 2.617,- ligt op basis van een fulltime dienstverband, afhankelijk van jouw ervaring.
 • Vakantie uren en balansverlof uren die flexibel inzetbaar zijn.
 • Je krijgt een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Kies je voor Prisma als werkgever? Dan kun je na je proeftijd gebruikmaken van een regeling die fiscaal voordeel biedt, bijvoorbeeld bij de aanschaf van een (elektrische) fiets, een tablet of een sportabonnement.

Wat wij jou verder bieden
Prisma is een goede werkgever en dat betekent dat jij belangrijk bent. We bieden je een uitdagende werkplek waar ruimte is om initiatief te nemen en jezelf te ontdekken. Wij investeren in jouw ontwikkeling, dragen bij aan jouw vitaliteit en inzetbaarheid en ondersteunen je graag in je loopbaan. Er zijn verschillende scholingsmogelijkheden die bijdragen aan je kennis en vaardigheden of aan je persoonlijke ontwikkeling.

Dit verwachten wij van jou
Met passie en plezier vertaal jij de visie van Fittin en Prisma op betekenisvolle zorg. Je denkt vanuit mogelijkheden in plaats van beperkingen en hecht waarde aan echt contact. Geduldig en empathisch help jij bewoners om zoveel mogelijk eigen keuzes te maken. Je staat stevig in je schoenen en kent je eigen talenten en valkuilen. Je hebt iets over voor je collega’s en draagt bij aan een team dat zich samen verantwoordelijk voelt. Slaapdiensten zie je als een vanzelfsprekend onderdeel van je werk. Je bent trots dat deze kwetsbare mensen aan jouw zorg worden toevertrouwd en je kunt genieten van hun puurheid. Een oprecht ‘zorghart’ hebben is belangrijker dan het juiste diploma, want als je zeer gemotiveerd bent, krijg je de kans om deze alsnog te halen.

Assistent begeleider niveau 2
 • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding niveau 2 richting zorg en welzijn.
 • Je bent inzetbaar op onregelmatige werktijden, verspreid over meerdere dagen.

Begeleider niveau 3
 • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding niveau 3 richting zorg en welzijn.
 • Je bent inzetbaar op onregelmatige werktijden, verspreid over meerdere dagen. Er wordt gewerkt met slaapdiensten.

Persoonlijk begeleider niveau 4
 • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding niveau 4 richting zorg en welzijn.
 • Je bent inzetbaar op onregelmatige werktijden, verspreid over meerdere dagen. Er wordt gewerkt met slaapdiensten.

Huishoudelijk medewerker
 • Je hebt affiniteit met schoonmaken, huishoudelijke werkzaamheden en de zorg.

Voor meer informatie over de vacature kan je contact opnemen met recruitment@prismanet.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Pauline Catherine van Moorsel
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Vitalis WoonZorg Groep

Activiteitenbegeleider

Eindhoven
32 - 36 uur
Jados

Ambulant Begeleider autisme

Soest
16 - 24 uur
Kempenhaeghe

Begeleider kinderen met (Z)EMB

Heeze
28 - 36 uur