zoekt een

Adviseur ICT en informatiebeveiliging

Ben jij de adviseur ICT en Informatiebeveiliging (24 uur per week) die met jouw vakinhoudelijke kennis deze nieuwe functie vorm gaat geven?

Wij zijn op zoek naar een adviseur ICT en informatiebeveiliging  die samen met ons laat zien dat De MARQ ook echt meer mogelijk maakt voor onze revalidanten en hun naasten. Die de balans kan vinden tussen zelfstandig opereren en afstemmen met collega's. Die nauwkeurig en resultaatgericht is, en pro-actief (samen)werkt. Herken jij je in dit profiel? Dan gaan we graag met je in gesprek!

De MARQ is dé specialist in geriatrische revalidatie en herstel en is hierin uniek in Nederland met locaties in Breda, Zevenbergen en Etten-Leur.  Onze slogan ‘De MARQ  Maakt Meer Mogelijk’, is een belofte aan revalidanten én hun naasten om alles te doen wat in ons vermogen ligt om individuele revalidatiedoelen binnen een therapeutisch klimaat te bereiken. Dit doen we met een frisse blik, vol enthousiasme en met kennis van zaken. De kernwaarden van De MARQ  ‘Samen, Alert, Inventief en Betrokken’ zijn leidend voor al onze, circa 250, collega's. 

 

 

Wij zijn op zoek naar een adviseur ICT en informatiebeveiliging die samen met ons laat zien dat De MARQ ook echt meer mogelijk maakt voor onze revalidanten en hun naasten. Die de balans kan vinden tussen zelfstandig opereren en afstemmen met collega's. Die nauwkeurig en resultaatgericht is, en pro-actief (samen)werkt. Herken jij je in dit profiel? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Wat ga je doen?
Taakgebied ICT:

 • Je bent hét aanspreekpunt rondom ICT gerelateerde vragen en problemen.
 • Je voert regie over lopende ICT gerelateerde contracten en/of dienstverleningsovereenkomsten en je evalueert deze. Nieuwe contracten en onderhandelingen met leveranciers worden door jou voorbereid.
 • Je hebt een belangrijke adviesrol over de toepassing van relevante wet- en regelgeving en overige richtlijnen binnen de organisatie.
 • Je ontwikkelt informatiebeleid en adviseert over de implementatie van het beleid en het verbeteren van huidige en nieuwe toepassingen en mogelijkheden. Jij coördineert de totstandkoming en uitvoering van het informatieplan en de ontwikkeling en samenhang van (bestaande en nieuwe) ICT-voorzieningen.
 • Je adviseert het management bij ICT-vraagstukken. Maakt hiervoor analyses, leid projecten en doet beleidsvoorstellen.

Taakgebied Informatiebeveiliging:

 • Als expert op het gebied van informatiebeveiliging lever jij een bijdrage aan de (door)ontwikkeling van de informatiebeveiliging bij De MARQ en draag je er zorg voor dat voldaan wordt aan geldende wet- en regelgeving (NEN 7510 en NIS 2 richtlijn).
 • Je monitort de status en ziet toe op de naleving. Je voert regie over de invulling van passende technische en organisatorische maatregelen. Periodiek rapporteer je over de voortgang.
 • Je stelt risico- en impactanalyses op, voert audits uit of je begeleidt de uitvoering hiervan.
 • Je hebt een adviserende en ondersteunende rol bij veranderingen waarin informatiebeveiliging een rol speelt (selectietrajecten, implementaties, wijzigingen).

 

Wie ben jij?

 • Je bent nauwkeurig, resultaatgericht en draagt bij aan een continu verbeterproces.
 • Je kunt adviezen, rapportages en beleidsvoorstellen op alle niveaus in begrijpelijke taal overbrengen, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Je bent analytisch, hebt inzicht in werkprocessen en hebt een helicopterview.
 • Integer, je gaat zorgvuldig om met vertrouwelijke informatie en gegevens.

Wat breng je mee?

 • HBO werk- en denkniveau en kennis van (bedrijfskundige) informatica.
 • Ervaring met het werken met informatiebeveiliging.
 • Een proactieve houding en ook neem je graag initiatief om je vakkennis te vergroten en te onderzoeken op toepasbaarheid voor De MARQ.
 • Kennis van gezondheidszorg is een pré.
 • De kernwaarden van De MARQ passen bij jou: Samen, Alert, Inventief en Betrokken; dat is hoe we het doen, omdat we daar sterker van worden.

Wat mag je verwachten? 

Werken bij De MARQ betekent werken in een unieke jonge organisatie die volop in ontwikkeling is. In een professionele en inspirerende omgeving waar vakmanschap, balans tussen menselijk en zakelijk en laagdrempelige communicatie met en tussen alle collega’s hoog in het vaandel staan. We bieden je een uitdagende en gevarieerde functie binnen deze mensgerichte, vernieuwende organisatie.

Salaris en overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO VVT, FWG 55. Daarnaast biedt De MARQ een interessant pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteer direct! 

Wil je de uitdaging aangaan om samen met ons verder te bouwen aan De MARQ?  Dan leren wij je graag kennen. Reageer direct en solliciteer vóór 6 maart 2024 via de sollicitatielink of HRM@demarq.nl, of neem contact op met Ronald Klaver via 06 - 51145623 voor meer informatie. 

Contact

Ronald Klaver
Teammanager GRZ
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures