zoekt een

Helpende (bijbaan / vakantiewerk)

Zit jij in het derde leerjaar van de opleiding mbo verzorgende IG of verpleegkunde mbo/hbo en ben je op zoek naar een bijbaan of vakantiewerk naast je studie in de thuiszorg? Dan ben je bij ZuidZorg aan het juiste adres.

Solliciteer direct voor één van onze regio´s:

Eindhoven-Noord, Eindhoven-Zuid, De Kempen, Brabant-Zuid of Veldhoven
Kies je voor ZuidZorg, dan kies je voor een organisatie waar jij gezien wordt. Voor ons ben jij bijzonder! Als grootste thuiszorgorganisatie in Zuidoost-Brabant kun je altijd dichtbij jou in de buurt aan de slag.

Jouw kennis en kracht
Bij ZuidZorg werk je samen met je collega’s in een zelforganiserend team. Samen neem je besluiten en geef je invulling aan het werk. Samen met je collega’s worden de zorgtaken en de teamtaken evenredig verdeeld. In afstemming met jouw team bepaal je wanneer je zult werken. Dit zal vooral in het weekend en in de vakantieperiodes zijn. Bij ZuidZorg investeren we in de deskundigheid en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Er zijn in onze academie volop mogelijkheden om je kennis bij te scholen of om jezelf verder te ontwikkelen.

Wat ga je doen
 • Je komt bij mensen thuis om ze te helpen bij laag-complexe zorgsituaties zoals persoonlijke zorg (denk aan wassen, aankleden, steunkousen, huidverzorging, maaltijden). Je werkt daarbij volgens het zorgplan en op basis van protocollen en richtlijnen.
 • Je werkt in een zelforganiserend team van 10-15 collega’s bestaande uit verpleegkundigen, verzorgenden en helpenden. Dit betekent dat je veel eigen verantwoordelijkheid en vrijheid hebt.
 • Naast jouw dagelijkse werk in de wijk, ben je zorgcoördinator voor een kleine groep cliënten en hun naasten. Jij bent hun eerste aanspreekpunt en zorgt ervoor dat hun vragen tot tevredenheid worden beantwoord. Je stelt zorgplannen bij in samenspraak met de cliënt en wijkverpleegkundige. Jij bent hun eerste aanspreekpunt en zorgt ervoor dat hun vragen tot tevredenheid worden beantwoord. Het Wijkserviceteam is er om je te ondersteunen bij vragen en problemen.
 • Een signalerende functie is essentieel; je hebt echt oog voor je cliënt en bent dan ook de eerste die het opmerkt als er iets aan de hand is.Wat bieden wij
 • Dichtbij: ZuidZorg is de grootste thuiszorgorganisatie in Zuid-Oost Brabant, dit biedt jou de mogelijkheid om te werken bij jou in de buurt.
 • Vitaal beroep: Een baan in de thuiszorg waar jij onmisbaar bent voor onze cliënten!
 • Fijne collega´s: Je kunt altijd terugvallen op een klein team van collega’s die hart hebben voor de zorg. Dat is onze kracht! Je wordt ondersteund door het Wijkserviceteam voor al je vragen en problemen.
 • Functiepakket: Je gaat goed uitgerust op pad met een tablet en telefoon met toegang tot een gebruiksvriendelijk cliëntdossier. Bij ZuidZorg is alles geregeld voor een plezierige en verrassende dag in de wijk!
 • Salaris: Een salaris in FWG 25 (min € 2.285,77 - max € 2.928,66 o.b.v. 36 uur per week). In oktober 2024 volgt er een CAO verhoging van 2,5%. ZuidZorg is verbonden aan de CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT).
 • Toeslagen: Bovenop je loon krijg je een eindejaarsuitkering van 8,33%, een onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld van 8% en ontvang je een reiskostenvergoeding.
 • GoodHabitz: Met meer dan 100 e-learnings van GoodHabitz kun je op ieder gewenst moment en op jouw eigen tempo nieuwe dingen leren!
 • Doorgroeimogelijkheden: Wij bieden je een werkomgeving waarin jij de kans krijgt om je te ontwikkelen en door te groeien. En waar ook zeker veel aandacht is voor jouw gezondheid.
 • Kennis: Je bent nooit uitgeleerd bij ZuidZorg. Studytube biedt jou tal van mogelijkheden om verder te leren.
 • Voordeel: We zijn met meer dan 900 collega’s samen sterk en hebben daardoor met verschillende organisaties goede afspraken kunnen maken waar je van kunt profiteren.
 • Pensioen: Deelname aan het Pensioenfonds Zorg & Welzijn, deels door ZuidZorg betaald. Deze regeling biedt o.a. mogelijkheden om het werk flexibel af te bouwen.

Jouw werkgebied
Thuiszorg is een vak apart en bij ZuidZorg beheersen we dat vak als geen ander. Wij doen er alles aan om het leven van onze cliënten een stukje aangenamer te maken. Wij zijn benieuwd wat jij in huis hebt en hoe jij bij onze cliënten het verschil kunt maken. Wij hebben vijf regio´s waarin je kunt werken: Eindhoven-Noord, Eindhoven-Zuid, De Kempen, Brabant-Zuid of Veldhoven

Interesse?
Kortom, wil jij een bijbaan waar je veel kunt leren door alvast praktijkervaring op te doen aansluitend bij je opleiding? Solliciteer dan direct via de sollicitatie button hieronder!

Wil je graag eerst een dagje meelopen? Dat kan uiteraard geregeld worden! Laat dit ons weten door een mail te sturen naar solliciteren@zuidzorg.nl.

Contact

Aysegul Gungormez
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Amarant

Begeleider

Breda
32 - 36 uur
SWZ

Begeleider EMB

Son en Breugel
12 - 32 uur
A Zorg

Verzorgende IG (uren in overleg)

Eindhoven
In overleg