zoekt een

Begeleider NAH woonvorm Uden

Kies je voor SWZ, dan kies je voor een werkgever die jou de ruimte geeft. Ruimte zodat jij als professional de grenzen kunt verleggen. Grenzen van jezelf, je collega’s en die van cliënten. Wij ondersteunen mensen met niet- aangeboren hersenletsel (NAH) en (ernstige) meervoudige beperking (EMB). Dagelijks vertrouwen zij op jou, als begeleider. Zorg van mens tot mens, met hart en hoofd. 

Wat ga je als Begeleider NAH doen?
Als Begeleider bied je zorg, begeleiding en praktische ondersteuning aan de cliënten in het kader van hun persoonlijk plan. Ook draag je mede zorg voor een duidelijk en consequent dagelijks programma, zodat de cliënten goed functioneren, zich prettig en veilig voelen en zich hierdoor beter kunnen ontplooien.

Er wonen momenteel 12 cliënten met een lichamelijke beperking met een wisselend verstandelijk functioneren. Onder deze 12 cliënten zijn er ook bewoners met een niet aangeboren hersenletsel (NAH) in de leeftijd variërend van 28 tot 38 jaar. Bij een aantal van onze cliënten komt gedragsproblematiek voor. Onze cliënten beschikken over een eigen appartement waar ze de meeste tijd verblijven. De cliënten zijn veelal op zichzelf en hebben weinig begeleiding nodig bij het invullen van hun vrije tijd. Indien ze een vraag hebben, kunnen ze gebruik maken van het oproepsysteem. Er is een centrale ruimte waar ze gezamenlijk ontbijten en dineren. Er wordt iedere avond koffie/thee gedronken op vrijwillige basis, waarbij het ook mogelijk is om activiteiten met elkaar te ondernemen. De uitdaging in het werken op woonvorm Uden zit in dat alle cliënten hun eigen hulpvraag hebben. Hierdoor moet je snel kunnen schakelen tussen verschillende cliënten.

Hoe verleg je de grenzen?
Dit doe je als Begeleider NAH samen met je team. Dit is stabiel en zelfstandig en vindt empathie, samenwerken en flexibiliteit belangrijke eigenschappen. Het team is zelforganiserend ingericht, met daarbinnen verschillende teamrollen. Ook jij krijgt een teamrol toegewezen. Hierbij staan jouw persoonlijke affiniteiten voorop, waarbij volop kansen worden geboden om de invulling jouw rol verder te ontwikkelen. SWZ ondersteunt je hierbij door mogelijkheden en goede randvoorwaarden te creëren. Ook krijg je een maand de tijd om rustig te wennen aan het werk, waarin wel van je verwacht wordt dat je initiatief toont en werk oppakt als een situatie daarom vraagt. Er wordt zorgvuldig aandacht besteedt aan jouw inwerktraject!

Wat krijg je bij SWZ?
Omdat we vertrouwen hebben in jouw vakmanschap krijg je als begeleider NAH een contractvorm die we met jou bespreken, binnen de cao gehandicaptenzorg FWG 35 voor 20-24 uur in de week. Met flexibele werktijden die passen bij jouw agenda. Wil je af en toe meer werken? Dan kan dat via ons flexbureau Werknet. Dit zijn onze belangrijkste arbeidsvoorwaarden:

  • een bruto maandsalaris tussen € 2.338,- en € 3.394,- o.b.v. 36 uur per week, exclusief onregelmatigheidstoeslag
  • een leuk team waarin je genoeg ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen naar jouw affiniteiten
  • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van ruim 8% over je bruto jaarsalaris
  • deelname aan het Pensioenfonds Zorg en Welzijn
  • tot 40% korting op aanschaf van bijvoorbeeld fietsen, fitness abonnement of tablet door een fiscale regeling
  • de mogelijkheid om te groeien door breed aanbod opleidingen en trainingen

Wat vragen wij van jou?
Waar anderen tegen problemen oplopen, zie jij een kans om de grenzen te verleggen. Die creativiteit gebruik je om zoveel mogelijk tegemoet te komen aan de wereld van de cliënt. Ook heb je:

  • een diploma op mbo-niveau 3, bijvoorbeeld richting Verzorgende IG, MMZ of Begeleider specifieke doelgroepen
  • ervaring met de doelgroep NAH/LG
  • bereidheid om ongeveer drie tot vier slaapdiensten en 1,5-2 weekenddiensten te werken
  • ervaring met lichamelijke verzorging (ADL) en hulpmiddelen

Interesse?
Ben je er klaar voor om als begeleider NAH grenzen te verleggen van cliënten, je collega’s en die van jezelf? Wacht dan niet langer en verras ons met je sollicitatie!

Wil je eerst eens kennismaken door ons een bezoekje te brengen? Dat kan! Laat dit even weten via: recruitment@swzzorg.nl

Recente vacatures

Dichterbij

Begeleiders het Reut, Berghem

Berghem/Oss
8 - 36 uur
Glorieuxpark

Verzorgende (IG) - Huize Glorieux - uren in overleg

Eindhoven
In overleg
Archipel Thuis BV

Verzorgende (IG) Geldrop

Geldrop
In overleg