zoekt een

Coördinerend verzorgende IG in de wijk

Ben jij een enthousiaste, gezellige en ondernemende verzorgende IG die graag in Zevenbergen wil werken? Houd je van zelfstandig werken in een team? Streef jij altijd naar de beste zorg en wil je graag je steentje bijdragen aan de zorg van de toekomst?

Dan is dit iets voor jou!
Als Coördinerend verzorgende IG houd je je bezig met de benodigde zorg voor cliënten, van dagelijkse verzorging tot medische zorg. Sommige ‘zwaardere zorg’ pak je samen op met een collega. Je ondersteunt cliënten bij de zorg die ze zelf niet meer kunnen en kijkt en denkt mee in de vraagstukken die cliënten bezig houden. Ook voer je evaluatie gesprekken. Met jouw kennis van medische handelingen zorg je ervoor dat je cliënten helpt bepaalde dingen (weer) zelf te kunnen. Zo help je hen in de thuissituatie zo veel mogelijk hun eigen leven te leiden. Als coördinerend verzorgende IG ben je hét aanspreekpunt, ook voor familie, mantelzorgers en andere zorgverleners.

Over team Zevenbergen:
Wil je meer weten over het team waar je in komt te werken? Klik dan hier.

Over jou
Als coördinerend verzorgende IG beschik je over de volgende eigenschappen:
  • Je beschikt over een diploma verzorgende IG (niveau 3).
  • Een Verklaring Omtrent Gedrag is verplicht.
  • Je kunt goed zelfstandig werken, maar ook in een team en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Werktijden en uren zijn in overleg. Wel is het prettig als je flexibel bent en wisselende diensten wilt werken (ochtend, middag, avond).
  • Je bent hulpvaardig, klantvriendelijk, flexibel en inlevend.
  • Innovaties en nieuwe ontwikkelingen binnen de zorg zie je vooral als uitdaging.

Wij bieden
Als je werkt bij Thebe, beteken je iets voor een ander. Dat waarderen wij. Daarom bieden we jou:
  • Een fijne werksfeer
  • Mogelijkheden om verder te groeien
  • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Naast je salaris (conform CAO VVT), min. € 2.536,95 - max. € 3.502,58, krijg je ook een eindejaarsuitkering en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Ook kun je gebruik maken van de collectiviteitskorting op verzekeringen, korting op een private leaseauto en van het Thebe meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (korting op de aanschaf van bijvoorbeeld een (E)bike, fitness abonnement of mobiel/laptop/iPad).

Solliciteren
Spreekt de functie van coördinerend verzorgende IG in de wijk jou aan? Solliciteer dan direct met je CV.

Meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Marjon Scheepers via 0653323016 of marjon.scheepers@thebe.nl.

Over Thebe
Als je bij Thebe werkt, dan werk je volgens De Bedoeling. Dat betekent o.a. dat we staan voor professionele zorg en de nadruk leggen op zelf, thuis & technologie. De kernwaarden van Thebe spelen een belangrijk rol in jouw werk. Binnen jouw werk voel je je verantwoordelijk om de juiste dingen te doen en haal je dagelijks het beste uit jezelf. De mens staat altijd centraal en samen met de cliënt, naasten en vrijwilligers geef je professionele zorg op maat. Zo werk je verbindend met de cliënten en naasten, maar ook met je collega’s. Je bent altijd op zoek naar vernieuwing. Je wacht niet af, maar durft de dingen die beter of anders kunnen te benoemen en aan te pakken.

Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Monique van Dijck
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Joris Zorg

VASTE NACHTDIENST IG-ER

Vessem
In overleg
Archipel Thuis BV

Verzorgende IG

Geldrop
In overleg