zoekt een

Open sollicitatie: Forensisch Verpleegkundige GGZ/GGZ Agoog/Sociotherapeut

Maak het verschil
Voor diverse afdelingen binnen De Woenselse Poort zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers. Omdat elk individu eigen wensen en eisen heeft ten aanzien van werkplezier in een functie, gaan wij graag het gesprek met je aan om te kijken welke afdeling bij jou passend zou zijn. Er wordt jou een oriënterend gesprek aangeboden met onze recruiter in combinatie met een teamleider van De Woenselse Poort. 

Binnen De Woenselse Poort heb je goede inhoudelijke sparring met teamgenoten en behandelaars. Je krijgt de ruimte voor verdere ontwikkeling in inhoud en functie. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om door te groeien van Verpleegkundige GGZ niveau 4 naar niveau 6. Je mag een enthousiast en gemotiveerd team verwachten waarmee je prettig kunt samenwerken.  
Jouw toekomstige werkplek en team
De Woenselse Poort is onderdeel van het concern GGzE. We behandelen zo’n 250 cliënten klinisch en ongeveer 400 cliënten ambulant. Ruim 375 medewerkers ondersteunen hen vanuit diverse locaties op Landgoed de Grote Beek. De forensische afdelingen zijn gegroepeerd aan de noordkant van het terrein. De Woenselse Poort is de grootste Forensische Psychiatrische Kliniek binnen Nederland en kent 3 beveiligingsniveaus.

De Woenselse Poort behandelt cliënten in veiligheid. Naast de behandeling van de psychiatrische aandoening, staat veiligheid centraal: veiligheid van onze medewerkers én van onze cliënten. Als toekomstige medewerker van GGzE ben je flexibel en multi-inzetbaar. Door te investeren in een veilige behandelomgeving leveren we een bijdrage aan de veiligheid van de samenleving. In ons denken en doen laten we ons leiden door het gedachtegoed van Planetree: we bieden mensgerichte zorg aan onze cliënten en hebben oog en oor voor het welzijn van onze medewerkers.

Jouw achtergrond

 • Een afgeronde zorg gerelateerde mbo 4- of hbo-opleiding te denken aan: mbo Verpleegkunde, spw, hbo Verpleegkunde, Sociaal Pedagogische
 • Hulpverlening of Social Work aangevuld met de minor GGZ Agoog;
 • Wanneer je aan het begin van jouw loopbaan staat als Basispsycholoog en je wilt graag de basiskennis opdoen als Sociotherapeut op een afdeling, dan nodigen wij je graag uit om te reageren;
 • Kennis & ervaring met de forensische psychiatrie is een pré;
 • Coachen, groepswerken, moeilijke gesprekken voeren – jouw sociale vaardigheden zijn top en je vindt het leuk om in teamverband te werken;
 • Bang voor een confrontatie ben je niet, want jij staat stevig in je schoenen. Dit komt omdat je integer, creatief, proactief, flexibel, betrouwbaar en nuchter bent. Met gevoel voor humor en een kei in het stellen van prioriteiten;
 • Buiten het feit dat we natuurlijk een professionele, vakbekwame en enthousiaste persoonlijkheid zoeken, ligt jouw hart binnen de forensische psychiatrie;


Ons aanbod

 • GGzE biedt een bruto maandsalaris passend bij jouw kennis en ervaring volgens de CAO van de GGZ. Voor deze functie is dat schaal 50: minimaal € 2737 maximaal € 4263 op basis van 36 uur. 
 • Daarnaast komen een eindejaarsuitkering (volledige 13e maand), vakantiegeld en goede pensioenvoorwaarden jouw kant op.
 • We stimuleren mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling en persoonlijke groei in tijd, geld en aandacht waarbij jij zelf de regie neemt.  
 • Als leuk extraatje kan je deelnemen aan het fietsplan.
 • Veel locaties van de GGzE bevinden zich  op het prachtige landgoed De Grote Beek in Eindhoven. Je kunt hier wandelen in de bossen, genieten van onze boerderijdieren en een lekker kopje koffie nemen bij onze Caffeine Dealers met je collega’s. 


Over GGzE
De Woenselse Poort is de grootste forensische psychiatrische kliniek van Nederland en kent drie beveiligingsniveaus en heeft een ambulante polikliniek en F(ACT) team. We behandelen mensen met complexe psychiatrische problematiek die daardoor veelal in aanraking zijn gekomen met justitie en politie. We behandelen ongeveer 250 cliënten klinisch en ongeveer 400 cliënten ambulant. Ruim 600 medewerkers ondersteunen hen vanuit diverse locaties op Landgoed de Grote Beek in Eindhoven. Werken bij ons betekent dat je samen met je collega’s verantwoordelijk bent voor een veilige terugkeer van onze cliënten naar de maatschappij. Je werkt op het grensvlak van hulpverlening en justitie. 

In de behandeling van onze cliënten, willen we ook de naasten van onze cliënten betrekken en een rol geven in de behandeling. Omdat we onderdeel zijn van het concern GGzE kunnen we ook afschalen naar de reguliere psychiatrie.   

Als medewerker kun je rekenen op een goede werksfeer met aandacht voor jouw professionele ontwikkeling. De Woenselse Poort is een organisatie waar je je elke dag met plezier voor inzet. 

Vragen?
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Inge Hollanders (Recruiter) via telefoonnummer 06-58774840 of met Wilma Sloots (Manager De Boog) via telefoonnummer 06-22247280. 

Solliciteren
Spreekt de functie je aan? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. We ontvangen je reactie graag vóór 1 juli 2024.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Contact

Wilma Sloots
Manager
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Philadelphia Zorg Brabant

Coördinerend begeleider in Boekel

Meierijstad
28 - 32 uur
Vitalis WoonZorg Groep

Leerling MBO Verpleegkunde niveau 4

Eindhoven
In overleg
Joris Zorg

Verpleegkundige - Vestakker

Oost West en Middelbeers
In overleg