zoekt een

GZ-Psycholoog/ Klinisch psycholoog / Verpleegkundig Specialist GGZ

Maak het verschil
Je wordt regiebehandelaar van de afdeling en geeft je functie vorm in duaal leiderschap met de teamleider. Samen met de teamleider stuur je de afdeling aan vanuit je behandelverantwoordelijkheid. Je werkt in een multidisciplinair team samen met de psychiater, teamleider, maatschappelijk werker, basispsycholoog en de sociotherapeuten aan een gedegen behandeling voor de vervolgplek.

Cliëntenparticipatie, ervaringsdeskundigheid, e-health en het betrekken van naasten zijn belangrijke speerpunten van het behandelbeleid van De Woenselse Poort.

Jouw toekomstige werkplek en team
De divisie Forensische en Intensieve Behandeling is onderdeel van het concern GGzE. Binnen deze divisie onderscheiden we De Woenselse Poort, de forensische polikliniek De Omslag en de eenheid Intensieve Behandeling. Binnen deze eenheid behandelen we cliënten met persoonlijkheids-, psychotische en LVB problematiek, met een hoge zorgzwaarte met complexe, veelal meervoudige problematiek. De eenheid Intensieve behandeling betreft zowel de Kliniek Intensieve Behandeling (KIB) als de Longcare.

Voor de klinische behandelafdeling Longcare zoeken wij een regiebehandelaar.

Binnen de Longcare nemen wij cliënten op die vanuit het hele land verwezen worden, omdat ze elders zijn vastgelopen in hun behandeling doordat zij met hun beeld ontwrichtend gedrag vertonen. We bieden veelal een laatste behandelmogelijkheid voor een uiterst intensieve cliëntgroep. De Longcare is gevestigd binnen De Woenselse Poort en biedt 24-uurs zorg en behandeling binnen een beveiligde omgeving aan cliënten met zowel een civielrechtelijk als een strafrechtelijk kader. De behandelduur is ongeveer 4 jaar.

Hoewel de eenheid Intensieve Behandeling een uitdagende klus heeft, is er veel ruimte voor collegiaal contact, creativiteit en humor. Ook is er sprake van een stabiele behandelstaf en is het ziekteverzuim laag.

Jouw achtergrond
Om deze functie succesvol te kunnen vervullen ben jij als Verpleegkundig specialist GGZ opgeleid bij de Opleidingsinstelling GGZ VS (de 3 jarige opleiding) en ben je zowel in het BIG- als in het Verpleegkundig Specialisten Register (art. 14 BIG) opgenomen. Als GZ-Psycholoog of Klinisch Psycholoog ben je gediplomeerd en BIG-geregistreerd als gezondheidszorgpsycholoog en indien van toepassing geregistreerd als specialist.

Met jouw kennis en kunde, doorzettingsvermogen en enthousiasme wil je aan de slag binnen ons team. Je bent veerkrachtig, daadkrachtig en hebt een lange adem. Je kijkt kritisch naar je eigen handelen en durft dit bespreekbaar te maken met je collega’s. Je onderschrijft het werken vanuit het relationele model. Je houdt van aanpakken, bent communicatief vaardig en je werkt graag in teamverband.

Je hebt affiniteit met mensen met complexe zorgvragen, je houdt van ‘puzzelen’ en bent een creatieve professional die de uitdaging aandurft samen met de teamleider een zorgafdeling te managen. Je staat stevig in je schoenen, kunt relativeren en het gebruik van humor wordt zeker op prijs gesteld. Als GZ psycholoog heb je je verdiept in (een van de) behandelmethoden als CGT, schematherapie, traumabehandeling en/of systeemtherapie.

Je hebt de vaardigheid om communicatief goed aan te sluiten bij het belevingsniveau van cliënten. Je draagt bovendien graag bij aan de verdere ontwikkeling van het zorgprogramma van onze eenheid. Leidinggevende ervaring is een pré.

Persoonlijke ontwikkeling op meerdere gebieden wordt sterk gestimuleerd. Binnen de organisatie zijn opleidingsplekken beschikbaar voor de opleiding tot psychotherapeut en klinisch psycholoog. Verder is er intern scholingsaanbod, bijvoorbeeld gericht op schematherapie, EMDR en risicotaxatie. Eveneens is er budget voor externe scholing. Graag gaan wij een gesprek met je aan om te bekijken waar jij kansen en mogelijkheden ziet om jouw kennis te delen met ons en hoe wij kunnen bijdragen aan jouw ontwikkeling.

Ons aanbod

  • GGzE biedt een bruto maandsalaris passend bij jouw kennis en ervaring volgens de CAO van de GGZ. Voor deze functie is dat schaal 65/70 (afhankelijk van opleiding en ervaring): minimaal € 4.108 maximaal € 7.419 op basis van 36 uur.
  • Daarnaast komen een eindejaarsuitkering (volledige 13e maand), vakantiegeld en goede pensioenvoorwaarden jouw kant op.
  • We stimuleren mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling en persoonlijke groei in tijd, geld en aandacht waarbij jij zelf de regie neemt.  
  • Als leuk extraatje kan je deelnemen aan het fietsplan.
  • Veel locaties van de GGzE bevinden zich op het prachtige landgoed De Grote Beek in Eindhoven. Je kunt hier wandelen in de bossen, genieten van onze boerderijdieren en een lekker kopje koffie nemen bij onze Caffeine Dealers met je collega’s. 


Over GGzE
GGzE biedt al ruim 100 jaar de beste zorg aan mensen met psychiatrische en psychosociale problemen. Elk jaar ondersteunen we meer dan 11.500 mensen uit de regio Eindhoven en De Kempen. Wij kijken verder dan iemands klachten en diagnose. GGzE is ervan overtuigd dat mensen gelukkiger worden als ze meedoen aan de samenleving. Daarom helpen we ze om hun persoonlijke talenten te ontdekken en te gebruiken. Zo helpen we mensen met psychische klachten om een stap vérder te zetten, op een manier die past bij ieders mogelijkheden en ambities.  

GGzE is constant bezig om de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Dit doen we samen met medewerkers, cliënten, naasten, ervaringsdeskundigen, studenten en organisaties. 

Vragen?
Wil je meer weten over de inhoud van de functie binnen de eenheid Intensieve Behandeling of het proces? Neem dan contact op met Guido van Kempen (manager bedrijfsvoering) via telefoonnummer 06–83660668.  

Solliciteren
Spreekt de functie je aan? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Contact

Guido van Kempen
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Amarant

Gedragsdeskundige

Tilburg
32 - 36 uur
Philadelphia Zorg Brabant

Gedragsdeskundige (omgeving Voorhout, Alphen aan de Rijn, Gouda)

Alphen aan Den Rijn
24 - 32 uur
tanteLouise

GZ-psycholoog

Bergen op Zoom
16 - 36 uur