zoekt een

Nachthelpende

Ben jij opgeleid tot Helpende Plus en zoek je een uitdagende baan in de nachtzorg? Dan hebben wij dé functie voor jou! Wij zijn op zoek naar drie gemotiveerde Helpende Plus collega's voor onze nachtdiensten bij Thebe locatie De Vloet in het gezellige centrum van Oisterwijk.

Dan is dit iets voor jou!
Ben jij opgeleid tot Helpende Plus en zoek je een uitdagende baan in de nachtzorg? Dan hebben wij dé functie voor jou! Wij zijn op zoek naar drie gemotiveerde Helpende Plus collega's voor onze nachtdiensten bij Thebe locatie De Vloet in het gezellige centrum van Oisterwijk.

Jouw werkdag
Thebe werkt met zelfstandig functionerende teams met een manager op afstand. Dat betekent vrijheid in de invulling van je functie als helpende plus en nauwe samenwerking binnen je team. Je doet het samen! De werktijden zijn van 22:45 uur tot 07:15 uur. De uren zijn in overleg en te bespreken tijdens het sollicitatiegesprek.

Over jou
Als helpende plus ben je in het bezit van het diploma helpende plus (mbo niveau 2) of gelijkwaardig. Bij Thebe bieden wij samen dagelijks de beste zorg. Je volgt een inwerkprogramma en een persoonlijk ontwikkel pad ondersteund door een gezamenlijk ontwikkelprogramma binnen Thebe.

Wij bieden
Als je werkt bij Thebe, beteken je iets voor een ander. Dat waarderen wij. Daarom bieden we jou:
  • Een fijne werksfeer
  • Mogelijkheden om verder te groeien
  • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Naast je salaris (conform CAO VVT), min. € 2.285,77 - max. € 3.013,60, krijg je ook een eindejaarsuitkering en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Ook kun je gebruik maken van de collectiviteitskorting op verzekeringen, korting op een private leaseauto en van het Thebe meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (korting op de aanschaf van bijvoorbeeld een (E)bike, fitness abonnement of mobiel/laptop/iPad).

Solliciteren
Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan direct met je CV.

Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact Lia te Poel Telnr: 013-5238700

Over Thebe
Als je bij Thebe werkt, dan werk je volgens De Bedoeling. Dat betekent o.a. dat we staan voor professionele zorg en de nadruk leggen op zelf, thuis & technologie. De kernwaarden van Thebe spelen een belangrijk rol in jouw werk. Binnen jouw werk voel je je verantwoordelijk om de juiste dingen te doen en haal je dagelijks het beste uit jezelf. De mens staat altijd centraal en samen met de cliënt, naasten en vrijwilligers geef je professionele zorg op maat. Zo werk je verbindend met de cliënten en naasten, maar ook met je collega’s. Je bent altijd op zoek naar vernieuwing. Je wacht niet af, maar durft de dingen die beter of anders kunnen te benoemen en aan te pakken.

Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Puck van Berkel
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

S&L Zorg

Cliëntbegeleider niveau 2

Bergen op Zoom
In overleg
Zorgorganisatie Het Hoge Veer

Helpende plus (wijkteam)

Geertruidenberg
In overleg
Kempenhaeghe

Helpende zorg en welzijn bij buitenhuis in Someren

Someren
24 - 28 uur