zoekt een

Woonondersteuner flexpool (V240120)

Wie ben jij en wat ga je doen

Kinderen naar de middelbare school of misschien al het huis uit. Een mooi moment om te doen wat je altijd al wilde. Wil je in de zorg werken maar ook zelf de regie hebben over de tijden dat je werkt? Dan is het werken voor het Flexbureau van De Wever een mooie kans.

Omdat je jouw voorkeur voor bepaalde diensten kunt aangeven, bepaal je zelf waar en welke diensten je werkt. Dat kan voor langere tijd op dezelfde locatie of afdeling zijn maar je kunt er ook voor kiezen om op verschillende afdelingen en locaties te werken.

Het Flexbureau werft voor alle De Wever locaties medewerkers die affiniteit hebben als Woonondersteuner in de ouderenzorg. Dus ben je een echt mensenmens, hou je makkelijk overzicht en heb je altijd een glimlach op je gezicht? Dan gaan we graag met je in gesprek. Tijdens een oriënterend gesprek wordt er samen met jou gekeken naar je talenten, je ervaring en je beschikbaarheid. Ook wordt er gekeken naar jouw affiniteit met welke soort zorg (bijvoorbeeld Somatiek (lichamelijke aandoening) , Psychogeriatrie (geestelijke aandoening door ouderdom zoals dementie) of beide).

Je ondersteunt de bewoners bij enkele eenvoudige algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL) activiteiten en bij het eten & drinken. Ook voer je huishoudelijke activiteiten uit met behulp van gangbare huishoudelijke apparatuur. Bij sommige teams kook je samen met bewoners en het is dus fijn als je hier affiniteit mee hebt. Je werkt hierbij systematisch, hygiënisch en aandachtig. Je bent in staat om met een computer te werken en begrijpelijk te rapporteren. Aandacht en oplettendheid zijn dan ook onmisbaar bij het bieden van ondersteuning en voor het tijdig signaleren van bijzonderheden.
Het werk stelt ook lichamelijke eisen, je duwt rolstoelen, helpt bewoners bij lichte ADL taken (Algemeen Dagelijkse Levensverrichtingen) en doet voorkomende huishoudelijke werkzaamheden.

Wil je meer weten over het werken als Woonondersteuner bij De Wever:
Woonondersteuner

Meer weten?
Maill dan met: flex.dienstverlening@dewever.nl

Wij vinden enthousiasme en hart voor de zorg belangrijker dan een mooi CV. Sollicitaties zonder motivatiebrief worden dan ook niet in behandeling genomen.

Wat kun je van ons verwachten
 • Een salaris van €2.236,57 - €2.772,02 per maand volgens cao VVT FWG20 bij een 36-urige werkweek. Uurloon €14,29 (€2.236,57).
 • Een contract voor 10 tot 20 uren per week in te vullen door verschillende wisselende diensten, ook beschikbaarheid in het weekend. Een 0-uren/oproep contract is ook mogelijkheid, we komen graag met je ingesprek welke vorm het best passend is.
 • Een baan waarin je alle ruimte krijgt om te groeien, zowel professioneel als persoonlijk.
 • Betekenisvol werk waarmee je écht het verschil maakt en van betekenis bent.
 • Vele vitaliteits programma's die je helpen om je fit, gezond en gelukkig te voelen.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waarmee je o.a. voordelig een fiets, fitnessabonnement, laptop, smartphone of een Weekendje Weg kunt aanschaffen.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Jouw kennis en vaardigheden
 • Je bent per direct beschikbaar. Werktijden liggen tussen 8:00uur en 22:00uur, ook in de weekenden.
 • Je hebt kennis van en ervaring met het organiseren van activiteiten voor ouderen, specifiek ouderen met dementie.
 • Wij verwachten van onze medewerkers dat zij interne trainingen/opleidingen volgen die verplicht zijn wanneer je als Woonondersteuner bij De Wever gaat werken, zoals o.a. sliktraining, HACCP, handhygiëne etc.
 • Je beschikt over een flexibele en gastvrije instelling.
 • Je beschikt over goede digitale vaardigheden.
 • Je beschikt over een goede spreek- , luister - en schrijfvaardigheid van de Nederlandse taal, voor anderstalige volwassenen heb je minimaal Nt2 behaald.
 • Kom je bij De Wever werken dan vragen we om een Verklaring Omtrent Gedrag. Uiteraard vergoeden wij de kosten.

Waar werk je

Het Flexbureau zet medewerkers in op 16 locaties van De Wever in Tilburg. Dit zijn woonzorg- en behandelcentra, kleinschalige woonvormen en revalidatie.

Door middel van een app kun je zelf diensten selecteren die je graag wil werken.

Contractvoorwaarden
Oproep of urencontract

Contact

Flex Dienstverlening
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Anna Zorggroep

Bijbaan: Receptionist avonduren locatie Eindhoven.

Eindhoven
0 - 4 uur
Thebe

Gastvrijheid medewerker

Breda
4 - 8 uur
Rivas Zorggroep

Horeca medewerker

Gorinchem
0 - 4 uur