zoekt een

MBO verpleegkundige in de wijk

Ben jij enthousiast, trots op het werk MBO-verpleegkundige en zoek je de uitdaging en variatie in je werk dan is bij ons werken zeker de moeite waard.

Dan is dit iets voor jou!
Wij zoeken een MBO verpleegkundige voor team Slotbossetoren in Oosterhout, voor gemiddeld 24-28 uur per week. Als verpleegkundige werk je zelfstandig in de wijk. Jij haalt energie uit persoonsgerichte zorg en helpt je cliënt in de thuissituatie zo veel mogelijk zijn of haar eigen leven te leiden. Je bent als MBO verpleegkundige hét aanspreekpunt en durft zelfstandig te handelen. Kortom, een afwisselende en uitdagende baan waarbij je een belangrijke bijdrage levert aan onze menslievende zorg.

Ons team bestaat uit 11 vaste collega´s en 3 collega´s die werken op oproepbasis.

Variërend van wijkverpleegkundigen, Verpleegkundigen en verzorgenden Allround. Wij zijn een toegankelijk, gedreven en enthousiast zelfsturend team waarin collega´s voor elkaar klaar staan.
Wij sterven naar een kwalitatief hoogwaardige clientzorg die aansluit bij wensen en behoeften van onze client en zijn mantelzorgers.

Jouw werkdag
Je start je werkdag vanuit huis. Via zorgmessenger sta je volop in contact met je collega´s. Op je ipad is je route voor de dag zichtbaar. Hierop kun je ook zorgplannen, bijzonderheden en rapportages lezen. Tijdens je route bezoek je verschillende cliënten in hun eigen leefomgeving met uiteenlopende zorgvragen, van persoonlijke verzorging en verpleegtechnische handelingen tot terminale zorg. Je hebt korte lijnen met alle samenwerkingspartners zoals de huisarts of ergotherapeut.

Als je klaar bent met je route heb je contact met je collega´s om te kijken hoe het bij iedereen gaat en of iemand hulp nodig heeft. Na je route kun je ervoor kiezen om je administratieve taken thuis of op kantoor af te werken.

1x per maand is er een buurtteamoverleg waar we elkaar treffen. Tijdens dit overleg bespreken we organisatorische zaken, discussiëren we over wat er in het team speelt en evalueren we de cliëntenzorg en kijken waar we deze kunnen verbeteren.

Ons werkgebied bestaat uit de Wijken Dommelbergen en (een stuk) Strijen waaronder de kastelen buurt. Onze cliëntpopulatie is zeer divers zowel in aandoeningen als in leeftijd. Ons kantoor is gevestigd in gezondheisdcentrum Vrachelen.

Als verpleegkundige ben ik op zoek naar een nieuw maatje op de route! Een route vol met variërende maar ook wel complexe zorg waar we enorm veel de cliënt centraal stellen en werken via de bedoeling. De client in de waarde laten met daarbij de regie te behouden maar ook met wederzijds respect en professionaliteit. Ik voel mijzelf thuis in dit team.

Melissa verpleegkundige team Slotbossetoren

Over jou
  • Je kunt zowel zelfstandig als in een team werken.
  • Je bent flexibel, collegiaal en houdt van afwisseling.
  • Je bent ontwikkelingsgericht, ondernemend en initiatiefrijk.
  • Je hebt een afgeronde opleiding verpleegkundige mbo-niveau 4.
  • Je bent in het bezit van een geldige BIG-registratie
  • Je bent beschikbaar voor zowel dag- als avonddiensten en in het weekend
  • Je hebt een open communicatie met collega's en cliënten.

Wij bieden
Als je werkt bij Thebe, beteken je iets voor een ander. Dat waarderen wij. Daarom bieden we jou:
  • Een fijne werksfeer
  • Mogelijkheden om verder te groeien
  • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Naast je salaris (conform CAO VVT), min. € 2.695,33 - max. € 3.848.27, krijg je ook een eindejaarsuitkering en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Ook kun je gebruik maken van de collectiviteitskorting op verzekeringen, korting op een private leaseauto en van het Thebe meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (korting op de aanschaf van bijvoorbeeld een (E)bike, fitness abonnement of mobiel/laptop/iPad).

Solliciteren
Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan direct met je CV.

Meer weten over deze vacature, neem dan contact op met Anouska van Steenhoven, HBO verpleegkundige; 06-13369119

Over Thebe
Als je bij Thebe werkt, dan werk je volgens De Bedoeling. Dat betekent o.a. dat we staan voor professionele zorg en de nadruk leggen op zelf, thuis & technologie. De kernwaarden van Thebe spelen een belangrijk rol in jouw werk. Binnen jouw werk voel je je verantwoordelijk om de juiste dingen te doen en haal je dagelijks het beste uit jezelf. De mens staat altijd centraal en samen met de cliënt, naasten en vrijwilligers geef je professionele zorg op maat. Zo werk je verbindend met de cliënten en naasten, maar ook met je collega’s. Je bent altijd op zoek naar vernieuwing. Je wacht niet af, maar durft de dingen die beter of anders kunnen te benoemen en aan te pakken.

Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Monique van Dijck
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Meeting Care Thuiszorg

MBO-verpleegkundige

Tilburg
In overleg
Libra Revalidatie & Audiologie

Student Verpleegkunde of Verzorgende vakantiewerk - Tilburg

Tilburg
24 - Oproep / flex uur