zoekt een

Oproepkracht/vakantiekracht

Vind jij het leuk om als helpende, verzorgende IG of als mbo-verpleegkundige onze buurtteams doordeweeks, in de weekenden en /of als vakantiekracht te ondersteunen? Heb je een diploma of ben je (derdejaars) student en/of bijna afgestudeerd?

Dan is dit iets voor jou!
Wij zoeken een helpende, verzorgende IG of een mbo-verpleegkundige, die ons team wil ondersteunen in vakanties en op oproepbasis. Je gaat, na een inwerkperiode, zelfstandig de wijk in en zowel ochtend, middag als avonddiensten uitvoeren. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat ook de weekenden goed bemand zijn en cliënten ervan op aan kunnen de juiste zorg te krijgen.

Het team
In de buurtteams van Thebe staan onze bevlogen, professionele verzorgenden en verpleegkundigen voor u klaar. Wij verzorgen en verplegen voornamelijk oudere cliënten. Onze teams bieden vrijwel alle soorten thuiszorg en thuisverpleging.
Buurtteam Dorst-Teteringen bestaat uit 11 enthousiaste collega's die verzorging en verpleging aan huis bieden.

Wil je meer weten over het team waar je in komt te werken? Klik dan hier.

Over jou
Als oproepkracht / vakantiekracht beschik je over de volgende eigenschappen
  • Je beschikt over een diploma helpende (niveau 2), verzorgende IG (niveau 3) of mbo-verpleegkundige (niveau 4) Of je bent derdejaars student verzorgende IG, mbo-verpleegkundige en/of bijna afgestudeerd en je vindt het leuk om ervaring op te doen naast je studie.
  • Je bent flexibel en bereid om weekenden te werken.
  • Je bent in het bezit van een geldige BIG-registratie en een Verklaring Omtrent Gedrag is verplicht (in het geval van verzorgende IG en verpleegkundige)
  • Je kunt zowel zelfstandig als in een team werken.

Wij bieden
Als je werkt bij Thebe, beteken je iets voor een ander. Dat waarderen wij. Daarom bieden we jou:
  • Een fijne werksfeer
  • Mogelijkheden om verder te groeien
  • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Naast je salaris (conform CAO VVT), min. € 2.399,49 - max. € 3.256,53, krijg je ook een eindejaarsuitkering en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Ook kun je gebruik maken van de collectiviteitskorting op verzekeringen, korting op een private leaseauto en van het Thebe meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (korting op de aanschaf van bijvoorbeeld een (E)bike, fitness abonnement of mobiel/laptop/iPad).

Solliciteren
Ben je enthousiast geworden over de functie van oproepkracht / vakantiekracht na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan direct met je CV.

Wil je meer weten? Neem dan contact op met Nicky Passchier (0643236453) of met Debbie van der Steen (06 43822715).

Over Thebe
Als je bij Thebe werkt, dan werk je volgens De Bedoeling. Dat betekent o.a. dat we staan voor professionele zorg en de nadruk leggen op zelf, thuis & technologie. De kernwaarden van Thebe spelen een belangrijk rol in jouw werk. Binnen jouw werk voel je je verantwoordelijk om de juiste dingen te doen en haal je dagelijks het beste uit jezelf. De mens staat altijd centraal en samen met de cliënt, naasten en vrijwilligers geef je professionele zorg op maat. Zo werk je verbindend met de cliënten en naasten, maar ook met je collega’s. Je bent altijd op zoek naar vernieuwing. Je wacht niet af, maar durft de dingen die beter of anders kunnen te benoemen en aan te pakken.

Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Monique van Dijck
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Zorgorganisatie Het Hoge Veer

Verzorgende (IG) wijkteam

Geertruidenberg
In overleg
St. Elisabeth Roosendaal

Verzorgende IG / EVV

Roosendaal
16 - 32 uur