zoekt een

Helpende in de wijk

Ben jij een enthousiaste en ondernemende Helpende (Plus) die graag in Zevenbergen wil werken? Houd je van zelfstandig werken in een team? Sta jij graag dagelijks in contant met de cliënt? Streef jij altijd naar de beste zorg en wil je graag je steentje bijdragen aan de zorg van de toekomst?

Dan is dit iets voor jou!
Als Helpende plus ondersteun je cliënten bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL) die ze zelf echt niet meer kunnen: zoals wassen/ douchen, het in- en uit bed komen, het aantrekken van steunkousen, en uiterlijke verzorging. Dit doe je op basis van het opgestelde zorg(-leef)plan. Je helpt hen ook door mee te kijken wat ze zelf nog kunnen, of weer kunnen leren. Zo help je hen in de thuissituatie zo veel mogelijk hun eigen leven te leiden. Dit alles in het kader van de bedoeling van Thebe.

Als Helpende (Plus) in de wijk werk je zelfstandig, maar je hebt een team van collega’s naast je staan met wie je altijd kan overleggen.

Daarnaast assisteer je collega’s in het zorgteam. Bijzonderheden worden door jou gesignaleerd, zorgvuldig gerapporteerd en/of doorgegeven aan je collega’s. Naast het werk voor zorg, vervul je ook een rol voor het team, omdat je teamtaken vervult. Je bent dus onderdeel van het wijkteam en samen zorg je voor de verzorging en begeleiding van cliënten bij hen thuis.

Over team Zevenbergen:
Wil je meer weten over het team waar je in komt te werken? Klik dan hier.

Over jou
Als helpende in de wijk beschik je over de volgende eigenschappen
  • Je bent in het bezit van een diploma helpende plus (of helpende niveau 2 en bereid om opgeleid te worden tot helpende plus).
  • Je hebt ervaring in en bent vaardig met het verrichten van hulp bij dagelijkse activiteiten.
  • Je kunt goed zelfstandig werken maar bent ook graag onderdeel van een team.
  • Je beschikt over kennis en richtlijnen van hygiëne.
  • Je bent in staat fysieke werkzaamheden te doen.
  • Je bent collegiaal, vriendelijk een leergierig.

Wij bieden
Als je werkt bij Thebe, beteken je iets voor een ander. Dat waarderen wij. Daarom bieden we jou:
  • Een fijne werksfeer
  • Mogelijkheden om verder te groeien
  • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Naast je salaris (conform CAO VVT), min. € 2.285,77 - max. € 2.928,86, krijg je ook een eindejaarsuitkering en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Ook kun je gebruik maken van de collectiviteitskorting op verzekeringen, korting op een private leaseauto en van het Thebe meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (korting op de aanschaf van bijvoorbeeld een (E)bike, fitness abonnement of mobiel/laptop/iPad).

Solliciteren
Spreekt de functie van Helpende in de wijk je aan? Solliciteer dan direct. In het sollicitatieformulier kan je je eventuele voorkeur van werkgebied aangeven in het opmerkingenveld.

Meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Marjon Scheepers via 0653323016 of marjon.scheepers@thebe.nl.

Over Thebe
Als je bij Thebe werkt, dan werk je volgens De Bedoeling. Dat betekent o.a. dat we staan voor professionele zorg en de nadruk leggen op zelf, thuis & technologie. De kernwaarden van Thebe spelen een belangrijk rol in jouw werk. Binnen jouw werk voel je je verantwoordelijk om de juiste dingen te doen en haal je dagelijks het beste uit jezelf. De mens staat altijd centraal en samen met de cliënt, naasten en vrijwilligers geef je professionele zorg op maat. Zo werk je verbindend met de cliënten en naasten, maar ook met je collega’s. Je bent altijd op zoek naar vernieuwing. Je wacht niet af, maar durft de dingen die beter of anders kunnen te benoemen en aan te pakken.

Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Monique van Dijck
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Stichting Pim Senior

Helpende in de wijk

Dorst
In overleg
St. Elisabeth Roosendaal

Helpende plus

Roosendaal
16 - 24 uur
Jeroen Bosch Ziekenhuis

Zorgassistent(e) Longgeneeskunde

's-Hertogenbosch
20 - 28 uur