zoekt een

Persoonlijk begeleider/begeleider niveau 3

Bouw jij mee aan een nieuw team!?Wil jij van betekenis zijn en impact maken voor mensen die jouw zorg en ondersteuning nodig hebben om met hun beperking zo veel mogelijk te kunnen leven als andere mensen?

We zijn voor woonvoorziening Van Rijckevorselstraat in Loon op Zand op zoek naar begeleiders en persoonlijk begeleiders.

Met wie ga je werken?
De Rijckevorselstraat is een woonvoorziening in het centrum van Loon op Zand. De bewoners hebben een licht verstandelijke beperking in combinatie met complexe problematieken. De bewoners hebben allemaal een eigen appartement en de begeleiding vindt vaak plaats in hun eigen appartement. Kenmerkend voor deze locatie is het creëren van een stabiele en beschermende sfeer, waarin structuur, duidelijke richtlijnen, toezicht en nabijheid centraal staan. We streven ernaar om een basisveiligheid te waarborgen en hanteren een de-escalerende aanpak in onze ondersteuning.

Dit ben jij
De doelgroep is heel divers, waardoor je werkzaamheden verschillen per dag. Het is belangrijk dat je de eigenheid van elk mens kan zien en daar je stijl van begeleiding op aanpast. Het doel is om de bewoners ondersteuning te bieden en hun zelfredzaamheid te stimuleren en dat je daarbij de vraag achter de vraag kunt zien. Jij blijft als begeleider naast de cliënt staan ook tijdens de moeilijke momenten en samen komen jullie hier doorheen.

Jouw arbeidsvoorwaarden
  • Een contract van 24-32 uur.
  • Een contract voor de duur van 1 jaar met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden volgens de CAO gehandicaptenzorg. Salaris afhankelijk van je functie en ervaring. Dit betekent dat jouw salaris tussen de €2.617,- en € 3.535,- ligt, afhankelijk van jouw ervaring voor de functie van begeleider 3. Voor persoonlijk begeleider ligt het salaris tussen de €2.766,- en € 3.861,-
  • Naast vakantie-uren krijg je balansverlof uren die flexibel zijn in te zetten.
  • Je krijgt een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Kies je voor Prisma als werkgever? Dan kun je na je proeftijd gebruikmaken van een regeling die fiscaal voordeel biedt, bijvoorbeeld bij de aanschaf van een (elektrische) fiets, een tablet of voor een sportabonnement.

Wat wij jou verder bieden
Bij Prisma vinden we je als persoon belangrijk en kijken samen met jou naar jouw ambities en talenten. Talenten zijn voor ons uitgangspunt en daarvoor bieden wij jou een passende opleiding en cursussen als je bijvoorbeeld geen zorgopleiding hebt maar wel de ambities hebt om je verder te ontwikkelen in de zorg.

We gaan samen met jou kijken hoe jij je werk en privé goed kan combineren.

Er is een mogelijkheid om flexibel inzetbaar te zijn op een aantal locaties die passen bij jouw kennis en ervaring. De combinatie van vaste uren en flexibele inzet behoort tot de mogelijkheden zodat jij wel de regie op je rooster hebt maar ook de zekerheid van vaste uren.

Dit verwachten wij van jou
Met passie en plezier vertaal jij Prisma's visie in betekenisvolle zorg. Je denkt vanuit mogelijkheden in plaats van beperkingen en hecht waarde aan echt contact. Geduldig en empathisch help jij cliënten om zoveel mogelijk eigen keuzes te maken. Je staat stevig in jouw schoenen en kent jouw talenten en valkuilen. Samenwerken doe jij van nature en je bent niet bang feedback te geven of te ontvangen.

Relevante eisen
  • Een mbo-opleiding niveau 3 of 4 richting Zorg en Welzijn is gewenst maar als je geen afgeronde zorgopleiding hebt maar wel een mbo werk-en denkniveau dan nodigen we je van harte uit om te reageren. Wij bieden je een passende zorg opleiding die past bij jouw vooropleiding en ervaring.
  • Je bent inzetbaar op onregelmatige werktijden, verspreid over meerdere dagen. Er wordt gewerkt met slaapdiensten.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Nicole Hendriks via; 06-10394787

Deze vacature staat doorlopend open, de gesprekken vinden doorlopend plaats

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Nicole Hendriks
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Vitalis WoonZorg Groep

Activiteitenbegeleider

Eindhoven
32 - 36 uur
Jados

Ambulant Begeleider autisme

Soest
16 - 24 uur
BrabantZorg

Bewegingsagoog | Tijdelijk | 28 uur

's-Hertogenbosch
24 - 28 uur