zoekt een

Senior Verpleegkundige

Wij vragen

Mijn werk als senior verpleegkundige is erg afwisselend. Als back-up ondersteun ik mijn collega’s op de afdeling. Bij vragen over verzorging en verpleging, maar ook bij calamiteiten ben ik altijd paraat. Je leert zo veel collega’s en bewoners kennen en kunt echt iets voor ze betekenen. Daarnaast mag ik mijn collega’s coachen en begeleiden in hun vak. Mijn kennis als senior verpleegkundige kan ik zo op heel veel terreinen inzetten. Daarom is werken bij Het Laar ook zo leuk.”
Gijs, een van de senior verpleegkundigen van Het Laar.

Het Laar zoekt een Senior verpleegkundige voor minimaal 24 uur per week

Jij bent
Een senior verpleegkundige met hart voor de ouderenzorg. Op de afdeling bewaak je de kwaliteit, veiligheid en continuïteit van de zorgverlening en voer je waar mogelijk verbeteringen door. Je werkt in een zelforganiserend team waarin ieder vanuit eigen kwaliteiten bijdraagt; jij hebt hierin een coachende rol. Daarnaast werk je samen in een multidisciplinair team met artsen en behandelaren van bewoners om vraagstukken te onderzoeken en hier oplossingen voor te bieden.

Jij biedt
Ondersteuning en begeleiding aan de bewoner en mantelzorgers. Je gaat hierbij uit van diens zelfredzaamheid en werkt vanuit het gedachtegoed van Positieve gezondheid. De inschaling van zorgzwaarte van bewoners en de inzet van de diensten rondom de ZZP’s behoren tot jouw aandachtsgebied. Je coördineert de inzet met betrekking tot de verpleging en verzorging. Je voert verpleegtechnische handelingen uit en het begeleiden en overdragen van kennis aan collega’s behoort ook tot jouw verantwoordelijkheden. Je draait periodiek verpleegkundige bereikbaarheidsdiensten op verschillende zorgafdelingen en bent eerste aanspreekpunt bij calamiteiten.

Jouw kernkwaliteiten:

  • Je hebt Inlevingsvermogen
  • Je bent creatief en vindingrijk
  • Je hebt analytisch vermogen en je bent oplossingsgericht
  • Je bezit coachende vaardigheden en hebt een proactieve houding
  • Je bent flexibel en kunt goed samenwerken

In de toekomst
Zal de zorgzwaarte van onze bewoners toenemen. Tevens zal de zorginzet anders geregeld gaan worden en verkennen we de mogelijkheden van familieparticipatie. Jij hebt een proactieve rol in het onderzoeken van mogelijkheden om de zorg toekomstbestendig te maken.

Jij maakt het mogelijk
Het Laar stimuleert eigen initiatief. Je werkt in een zelforganiserend team; iedereen draagt daar vanuit eigen kwaliteiten aan bij en samen verdeel je de taken. Heb je goede ideeën voor de bewoners en je collega’s? Dan blijven die niet lang liggen. Jij kunt veel mogelijk maken. Het Laar is een kleine zelfstandige organisatie en kan snel op veranderingen inspringen. De lijntjes zijn kort. Je team is goed op elkaar ingespeeld.

In Het Laar
Sta je er niet alleen voor. We vinden collegialiteit erg belangrijk. Het kunnen bouwen op elkaar, dat is waar wij voor gaan. Samen werk je aan kwaliteit van zorg en leven. Het Laar is uniek, dat voel je direct als je bij Het Laar binnenloopt. Je proeft de aangename werksfeer.
Het Laar is een stijlvolle woonzorgorganisatie. Onze bewoners krijgen de beste verzorging en verpleging. Maar we zetten graag een stap extra voor dingen die het leven echt verrijken. Elke dag opnieuw willen wij onze bewoners en onze collega’s een aangename dag bezorgen. En dat doen we graag samen met jou. Wil jij daaraan bijdragen?

Ons aanbod

Een uitdagende werkomgeving waar jij mag meedenken en mee door ontwikkelen. Je maakt deel uit van een professioneel team waarin ieder lid belangrijk is. Je kunt gebruik maken van aantrekkelijke opleidings- en doorgroeimogelijkheden. En dat alles natuurlijk in combinatie met een marktconform salaris (FW45) en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Neem dan contact op met een van de managers zorg, telefoon 013-4657700. Jouw sollicitatie ontvangen we graag via de knop solliciteren op deze website. Ook een meeloopmoment om te bepalen of Het Laar bij je past is altijd mogelijk.

Meer over wonen en zorg in Het Laar vind je hier: https://www.hetlaar.nl/

Contact

Sandra Elings
manager zorgteams
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Meeting Care Thuiszorg

MBO-verpleegkundige

Tilburg
In overleg
Libra Revalidatie & Audiologie

Student Verpleegkunde of Verzorgende vakantiewerk - Tilburg

Tilburg
24 - Oproep / flex uur