Teamleider intensieve behandelgroepen - De La Salle Boxtel

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Koraal te Boxtel zoekt een gedreven (ervaren) teamleider voor de intensieve 24-uurs behandelgroepen op locatie De La Salle in Boxtel. Stap in deze rol van 28 tot 36 uur en geef een nieuwe impuls aan jouw loopbaan!

Over de functie
De regio NOB biedt binnen verschillende locaties onderwijs, zorg en arbeidsparticipatie. De functie van teamleider maakt onderdeel uit van de zorg. Deze vacature is gericht op de locatie De La Salle. De La Salle | Koraal.

Je bent Teamleider voor diverse teams binnen onze 24 uurs behandelgroepen. Wij bieden behandeling aan de doelgroep jeugd functionerend op het niveau van een licht verstandelijke beperking met daarbij gedrags- of psychiatrische problematiek (LVB+). Binnen deze groepen verblijven op dit moment 8 jeugdigen voor behandeling. In de toekomst organiseren we naar kleinere groepen.
 • Integraal leidinggeven aan en (resultaat)verantwoordelijk zijn voor aantal behandelgroepen.
 • Belangrijkste thema’s zijn: (Voort)bouwen aan stevige teams en kleinere groepen, ontwikkelen van (nieuwe) behandeling (arrangementen) die past bij de vraagstukken van cliënten, op basis van visie en heldere structuur.
 • Intensieve samenwerking met regiebehandelaren, team, collega’s en ketenpartners. Passie voor de doelgroep en oog voor goede relatie met familie/verwanten. Dagelijks werken aan kwaliteit van leven is je drive.
 • Bouwen aan krachtige regio Noordoost Brabant met collega teamleiders, uitvoering geven aan een inspirerende strategie Jeugd en fijn leef- leer en werkklimaat.

Omgeving
Koraal heeft haar (deel)strategie Jeugd vastgesteld en is in 2020 gestart met het programma Jeugd: ‘Waarmaken door te realiseren’. Het gaat hier om een strategie die is vastgesteld voor de periode tot 2025. Het betreft een transformatie van de jeugdhulp die Koraal biedt; van een met name residentieel georiënteerde organisatie, naar ‘Het liéfst thuis’. De inhoudelijke onderlegger onder de strategie jeugd is Trauma Informed Care (TIC). Gelukkig starten we niet bij nul, maar er ligt zeker een flinke opgave. We zijn ervan overtuigd dat we door het verwezenlijken van de Strategie Jeugd gezinnen beter kunnen ondersteunen en sterker maken, op weg naar een fijne toekomst.

Het liéfst Thuis, dat is wat we beogen als we specialistische jeugdhulp bieden aan jeugdigen met een cognitieve en/of adaptieve beperking. De behandeling geven we vorm vanuit een trauma, systeem en lichaamsgericht perspectief. Waarbij rekening wordt gehouden met de impact van ingrijpende jeugdervaringen, de gevolgen van toxische en langdurige stress, het belang van de ouders, familie en persoonlijk netwerk. We kijken hierbij naar wat een gezin heeft meegemaakt. Dit vraagt een specialistische aanpak voor kinderen en jongeren die door hun ervaringen en de ontstane problemen aangewezen zijn op specialistische jeugdhulp.

Wat bieden wij jou?
 • Contract: Een vast dienstverband met een vast aantal uur per week waarbij je de keuze hebt voor een contract tussen de 28 en 36 uur per week.
 • Salaris: Je salaris is gebaseerd op FWG 55 CAO Gehandicaptenzorg, min € 3.217,- tot max. € 4.712,- bruto (op basis van een 36-urige werkweek).
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: een meerkeuzesysteem van arbeidsvoorwaarden, reiskostenvergoeding, een collectieve zorgverzekering, eindejaarsuitkering en ORT-vergoeding.
 • Leuke collega’s: Enthousiaste collega’s en een prettige werksfeer. Ze kunnen niet wachten om met jou samen te werken!
 • Kennis: Persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk, dus er zijn volop scholingsmogelijkheden om je te blijven ontwikkelen. Er is ruimte voor eigen inbreng.
 • Kansen: Een uitdagende functie binnen een organisatie die volop in ontwikkeling is, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. De verschillende problematieken maakt dat je veel bijleert en voldoende bagage in je rugzak kan stoppen.
 • Op ons online platform voor medewerkers www.koraalvitaal.nl vind je informatie over werkomstandigheden, balans werk&privé, vitaal&gezond en je loopbaan.

Wie zoeken wij?
Een energieke leider met ervaring in het ontwikkelen en coachen van teams. Je bent een stevige, zelfbewuste persoonlijkheid en een verbinder in nabijheid van teams. Je hebt een duidelijke visie en heldere structuur. Vanzelfsprekend heb je passie voor de doelgroep en oog voor een goede relatie met familie/verwanten.

Om samen met collega teamleiders te kunnen bouwen aan een krachtige regio Noordoost Brabant, en daarbij uitvoering te geven aan een inspirerende Strategie Jeugd, vragen we van jou:
 • Ruime praktijk- en leidinggevende ervaring in de zorg. Bij voorkeur met gedragsdoelgroepen en teams in verandering.
 • Je beschikt over een afgeronde relevante (management)opleiding op HBO-niveau;

Je schroomt niet om het voortouw te nemen en door te pakken. Je hebt de drive en inhoudelijke kennis om een netwerk van mensen te verbinden, te organiseren en verder te ontwikkelen. Daarbij fungeer je als een inspirerende, stevige en zo nodig ook kritisch gesprekspartner. Je laat een proactieve houding zien, waarbij je buiten bestaande paden durft te denken en doen. Ook in een hectische omgeving kun je overzicht, focus en samenhang bewaren.

Cliëntgerichtheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel. Je verbindt daarbij de mensen en organisaties die daarvoor nodig zijn. Resultaatgerichtheid verlies je daarbij niet uit het oog, op basis van helderheid en duidelijkheid. Je bent in staat om teams stapsgewijs mee te nemen, danwel eigenaar te laten zijn van steeds een volgende stap. Je communiceert effectief, kunt goed luisteren en doorvragen en weet op een respectvolle manier te overtuigen.

Meer informatie
Voor meer informatie over deze vacature kun je telefonisch contact opnemen met Maurits Barendrecht, regiodirecteur Noordoost Brabant. Hij is bereikbaar via 06 - 30918379.

Voor het werken bij Koraal vragen wij een verklaring omtrent gedrag. Er zal bij indiensttreding een Verklaring Functioneren en Onbesproken Gedrag gevraagd worden aan de voormalig werkgever. Tevens zal door ons een referentie worden opgevraagd.

Reageren
Ben jij de (ervaren) teamleider die wij zoeken? Toe aan een nieuwe uitdaging/ stap in je persoonlijke ontwikkeling? Heb je zin om een nieuwe pittige uitdaging aan te gaan met cliënten en teams die op je kunnen rekenen? Doe eens gek, volg je hart, wij maken graag kennis met jou! Stuur ons een cv en motivatie via het reactieformulier bij de vacature. De eerste gespreksronde vindt plaats op 22 februari tussen 13.00 en 15.00 uur. Een digitaal assessment maakt deel uit van de procedure.

Contact

solliciteren regio NOB Koraal
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures