zoekt een

Begeleider niveau 3

Maak deel uit van een betrokken en ambitieuze organisatie. Jij zet je dagelijks in voor de beste zorg voor cliënten, zodat ze het leven kunnen leiden zoals ze zelf willen. Jij staat naast de cliënt en biedt passende zorg/begeleiding. Zet jij je schouders eronder en ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Met wie ga je werken?
De Grote Kerkstraat is een locatie in het centrum van Raamsdonksveer. Cliënten wonen er in hun eigen appartement of kamer zo zelfstandig mogelijk. Er zijn gezamenlijke ruimtes waar gegeten wordt en hier kun je met elkaar ontspannen. Cliënten krijgen de ondersteuning die ze nodig hebben om met hun beperking om te gaan. Begeleiding is gericht op ontwikkeling, verzorging en instandhouding van de vaardigheden. Er is een diversiteit aan cliënten en we zijn op zoek naar iemand die veranderingen een uitdaging vindt en een positieve blik heeft op ontwikkeling.

Op de Grote Kerkstraat wonen overwegend EVB cliënten, zowel begeleiding als verzorging is onderdeel van het werken hier. Begeleiding omdat de bewoners allemaal vragen om een duidelijkheid in hun dagprogramma, er wordt bv veel gewerkt met picto´s. Verzorging bestaat uit aansturing en soms ook hulp.

Dit ben jij
Elke dag is anders. Dat is het mooie van jouw vak. Het grootste gedeelte van de tijd ben jij bezig met verzorging en begeleiding. Want cliënten een mooie dag bezorgen, dat is jouw drive. Daarnaast ondersteun je persoonlijk begeleiders bij de uitvoering van de cliëntafspraken. Jij bent dus een bezige bij, maar je vergeet nooit om contact te maken.

Jouw arbeidsvoorwaarden
  • Voor 28 uur per week. Meer uren mogelijk in overleg.
  • Een contract voor de duur van 1 jaar met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden volgens de CAO gehandicaptenzorg Dit betekent dat jouw salaris tussen de € 2.338,- en € 3.294,- ligt op basis van een fulltime dienstverband, afhankelijk van jouw ervaring.
  • Vakantie-uren en balansverlof uren waarbij de uren flexibel inzetbaar zijn.
  • Je krijgt een eindejaarsuitkering 8,33%.
  • Kies je voor Prisma als werkgever? Dan kun je na je proeftijd gebruikmaken van een regeling die fiscaal voordeel biedt, bijvoorbeeld bij de aanschaf van een (elektrische) fiets, een tablet of voor een sportabonnement.

Wat wij jou verder bieden
Goed werkgeverschap! Dat betekent dat jij belangrijk bent. We bieden je een uitdagende werkplek waar ruimte is om initiatief te nemen en jezelf te ontdekken. Wij investeren in jouw ontwikkeling, dragen bij aan jouw vitaliteit en inzetbaarheid en ondersteunen je graag in je loopbaan. Er zijn verschillende scholingsmogelijkheden die bijdrage aan je kennis en handelen of aan je eigen ontwikkeling.

Dit verwachten wij van jou
Met passie en plezier vertaal jij Prisma's visie in betekenisvolle zorg. Je denkt vanuit mogelijkheden in plaats van beperkingen en hecht waarde aan echt contact. Geduldig en empathisch help jij cliënten om zoveel mogelijk eigen keuzes te maken. Je staat stevig in jouw schoenen en kent jouw talenten en valkuilen. Samenwerken doe jij van nature en je bent niet bang feedback te geven of te ontvangen.

Relevante eisen
  • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding niveau 3 richting Zorg en Welzijn.
  • Je bent inzetbaar op onregelmatige werktijden, verspreid over meerdere dagen. Er wordt gewerkt met slaapdiensten.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Merel Boumeester (teamleider) via, 06-25058014.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Merel Boumeester
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

SWZ

Begeleider EMB

Son en Breugel
12 - 32 uur
S&L Zorg

Begeleider gehandicaptenzorg

Bergen op Zoom
In overleg
A Zorg

Verzorgende IG (uren in overleg)

Eindhoven
In overleg