zoekt een

Begeleider complexe zorg LVB

Maak deel uit van een betrokken en ambitieuze organisatie. Jij zet je dagelijks in voor de beste zorg voor cliënten, zodat ze het leven kunnen leiden zoals ze zelf willen. Jij staat naast de cliënt en biedt passende zorg/begeleiding. Zet jij je schouders eronder en ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Met wie ga je werken?
In Bergen op Zoom staat een mooie locatie voor 13 jongvolwassenen die elk in een eigen studio of appartement wonen. Begeleiding ondersteunt waar nodig en stimuleren de cliënt om zo veel mogelijk zelfstandig te doen. Er wordt gewerkt met slaapdiensten. Onze cliënten hebben naast een licht verstandelijke beperking psychische en psychiatrische problematiek, waardoor er een intensieve zorgvraag is.

Geen dag is hetzelfde, maar het bieden van structuur en veiligheid ligt aan de basis. Onze cliënten hebben naast een licht verstandelijke beperking psychische en psychiatrische problematiek, waardoor er een intensieve zorgvraag is. Het doel is uiteindelijk om te streven naar perspectief en te bekijken hoe de cliënt zichzelf kan zijn, zijn talenten kan benutten en zijn dromen kan verwezenlijken. Voor de veiligheid van cliënten en collega’s is het van belang om nauw samen te werken met je collega’s. Je kijkt naar wat de cliënt nodig heeft en past hier je programma op aan. Je werkt vanuit verschillende methodieken, o.a. presentie, oplossingsgericht werken en “geef me de vijf”. Wat de cliënt nodig heeft is leidend.

Dit ben jij
De doelgroep is heel divers, waardoor je werkzaamheden verschillen per dag. Het is belangrijk dat je de eigenheid van elk mens kan zien en daar je stijl van begeleiding op aanpast. Het doel is om cliënten ondersteuning te bieden en hun zelfredzaamheid te stimuleren en dat je daarbij de vraag achter de vraag kunt zien.

Je bent gedreven om onze cliënten met complex gedrag een zo gewoon mogelijk leven te laten leiden. Je laat je niet verblinden door “problematisch” gedrag van een cliënt, maar je gaat juist op zoek naar de vraag erachter. Met jouw manier van begeleiden zorg je dat cliënten (opnieuw) het vertrouwen in zichzelf en hun omgeving terugkrijgen. Hou je van een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is?

Jouw arbeidsvoorwaarden
  • Voor 24- 32 uur per week, afhankelijk van inzetbaarheid op andere locaties.
  • Een contract voor de duur van 1 jaar met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden volgens de CAO gehandicaptenzorg. Salaris afhankelijk van je functie en ervaring. Dit betekent dat jouw salaris tussen de €2.617,- en € 3.535,- ligt, afhankelijk van jouw ervaring.
  • Naast vakantie-uren krijg je balansverlof uren die flexibel zijn in te zetten.
  • Je krijgt een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Kies je voor Prisma als werkgever? Dan kun je na je proeftijd gebruikmaken van een regeling die fiscaal voordeel biedt, bijvoorbeeld bij de aanschaf van een (elektrische) fiets, een tablet of voor een sportabonnement.

Wat wij jou verder bieden
Prisma is een goede werkgever en dat betekent dat jij belangrijk bent. We bieden je een uitdagende werkplek waar ruimte is om initiatief te nemen en jezelf te ontdekken. Wij investeren in jouw ontwikkeling, dragen bij aan jouw vitaliteit en inzetbaarheid en ondersteunen je graag in je loopbaan. Er zijn verschillende scholingsmogelijkheden die bijdrage aan je kennis en handelen of aan je eigen ontwikkeling. Bij complexe zorg wordt je extra ondersteund door middel van weerbaarheidstrainingen en intervisie.

Houd je van uitdaging en afwisseling, dan moet je bij ons zijn!

Dit verwachten wij van jou
Met passie en plezier vertaal jij Prisma's visie in betekenisvolle zorg. Je denkt vanuit mogelijkheden in plaats van beperkingen en hecht waarde aan echt contact. Geduldig en empathisch help jij cliënten om zoveel mogelijk eigen keuzes te maken. Je staat stevig in jouw schoenen en kent jouw talenten en valkuilen. Samenwerken doe jij van nature en je bent niet bang feedback te geven of te ontvangen.

Relevante eisen
  • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding niveau 3 richting Zorg en Welzijn.
  • Je bent inzetbaar op onregelmatige werktijden, verspreid over meerdere dagen. Er wordt gewerkt met slaapdiensten.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jeanine Schepers - Bierstekers via; 06-29081931.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Jeanine Schepers - Bierstekers
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Amarant

Begeleider

Bergen op Zoom
24 - 28 uur
Philadelphia Zorg Brabant

Invalkracht Begeleider locatie De Regenboog Brakel

Zaltbommel
0 - 4 uur
Anna Zorggroep

Welzijnsmedewerker in de nacht

Geldrop
In overleg