zoekt een

Woonondersteuner Gewoon Thuis (Nuenen)

Tover jij graag een glimlach op het gezicht van onze cliënten en zorg jij voor een schone en fijne woonomgeving, waarbij je ook tijd hebt voor een kop koffie of een praatje met de cliënt? Dan is ons nieuwe Gewoon Thuis team Nuenen een mooie kans voor jou. Ook zonder zorgdiploma zijn er voor jou mogelijkheden bij ZuidZorg!

Dit ben jij
Je hebt een warme en hartelijke persoonlijkheid en je past je gemakkelijk aan. Als Woonondersteuner maak je samen met je team het verschil in het leven van onze cliënten. Je kunt uitstekend zelfstandig werken, maar ook goed samenwerken met collega’s en mantelzorgers. Jij hebt als Woonondersteuner oog voor een fijne leefomgeving, waarbij je ook tijd hebt voor een kop koffie of een praatje met de cliënt. Jij zorgt voor een glimlach op het gezicht!

Jouw kennis en kracht
 • Jij komt te werken in het nieuwe team ZuidZorg Gewoon Thuis.
 • Je zorgt ervoor dat onze cliënten in een schoon huis leven. Je verricht huishoudelijke hulp (zoals o.a. stofzuigen, dweilen, keuken en badkamer schoonmaken en beddengoed verschonen).
 • Je geeft graag persoonlijke aandacht aan de cliënten, voelt goed aan waar iemand behoefte aan heeft en past hier indien nodig op aan.
 • Je betrekt de cliënt zoveel mogelijk bij de werkzaamheden die je doet.
 • Je denkt daarbij in mogelijkheden en kijkt samen met de cliënt naar wat de cliënt nog zelf kan doen in het huishouden.
 • Als woonondersteuner werk je in een klein team met collega’s met verschillende achtergronden. Denk daarbij aan thuisondersteuners, verzorgenden en verpleegkundigen. Samen maak je het verschil in het leven van onze cliënten.
 • Omdat je in een heel nieuw team gaat starten en omdat VPT bij ZuidZorg een nieuwe vorm van zorg is, krijg je als team coaching en begeleiding om je hierin te ondersteunen.Jouw kennis en kracht
Je hebt een warm hart voor de ouderenzorg en je vindt het fijn om persoonlijke aandacht te geven. Heb je geen zorgdiploma? Geen probleem! Je kunt bij ons ook aan de slag zonder diploma. En wil je doorgroeien? Dan bieden we je binnen ZuidZorg de mogelijkheid voor een cursus om thuisondersteuner te worden of een opleiding tot helpende plus.

Wat bieden wij
 • Dichtbij: ZuidZorg is de grootste thuiszorgorganisatie in Zuidoost Brabant, dit biedt jou de mogelijkheid om te werken bij jou in de buurt.
 • Vitaal beroep: Een baan in de zorg waar jij onmisbaar bent voor onze cliënten!
 • Fijne collega´s: Je kunt altijd terugvallen op een klein team van collega’s die hart hebben voor de zorg. Dat is onze kracht!
 • Functiepakket: Je gaat goed uitgerust op pad met een chromebook en telefoon met toegang tot een gebruiksvriendelijk cliëntdossier. Bij ZuidZorg is alles geregeld voor een plezierige en verrassende dag in de wijk!
 • Contract: Wij bieden je een contract (in overleg ) tussen de 16 tot 28 uur.
 • Salaris: Een brutosalaris in FWG 15 (min € 13,78 - max € 16,72 per uur). In oktober 2024 volgt er een CAO verhoging van 2,5%. ZuidZorg is verbonden aan de CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT).
 • Toeslagen: Bovenop je loon krijg je een eindejaarsuitkering van 8,33%, een onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld van 8% en ontvang je een reiskostenvergoeding.
 • Regelmatige werkdagen: Wij bieden je een regelmatig rooster waarin jouw werkdagen van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur zullen zijn.
 • GoodHabitz: Met meer dan 100 e-learnings van GoodHabitz kun je op ieder gewenst moment en op jouw eigen tempo nieuwe dingen leren!
 • Doorgroeimogelijkheden: Wij bieden je een werkomgeving waarin jij de kans krijgt om je te ontwikkelen en door te groeien. En waar ook zeker veel aandacht is voor jouw gezondheid.
 • Kennis : Je bent nooit uitgeleerd bij ZuidZorg. Studytube biedt jou tal van mogelijkheden om verder te leren of je kennis bij te scholen.
 • Vrije tijd: Je ontvangt op fulltime basis 29 vakantiedagen per kalenderjaar.
 • Voordeel: We zijn met meer dan 900 collega’s samen sterk en hebben daardoor met verschillende organisaties goede afspraken kunnen maken waar je van kunt profiteren
 • Pensioen: Deelname aan het Pensioenfonds Zorg & Welzijn, deels door ZuidZorg betaald. Deze regeling biedt o.a. mogelijkheden om het werk flexibel af te bouwen.

Voor ons ben jij bijzonder!
Het Gewoon Thuis team is een nieuw team met de focus op het welzijn van cliënten. Bij ZuidZorg doen we er alles aan om het leven van onze cliënten een stukje aangenamer te maken. Vanuit jouw rol lever je hier een grote bijdrage aan. En je helpt de werkdruk in onze wijkteams te verlagen. Zo bieden we geïnteresseerden zonder zorgdiploma, maar wel met hart voor de zorg, de kans om een waardevolle bijdrage te leveren aan onze cliënten. Zodat zij de dingen kunnen blijven doen die zij belangrijk vinden: Gewoon Thuis.

Interesse?
Reageer via onderstaande sollicitatieknop. Let op: Je kunt je motivatiebrief na het invullen van het sollicitatieformulier uploaden in jouw kandidaatprofiel.

Contact

Aysegul Gungormez
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Reinier van Arkel

Cateringmedewerker

Vught
16 - 20 uur
Rivas Zorggroep

Coördinator facilitaire services

Gorinchem
In overleg
ASVZ

Huishoudelijk medewerker

oisterwijk
16 - 24 uur