zoekt een

Zorgprofessional wijkverpleging

Cliënten in de wijk nog zelfstandiger maken door naasten en zorgtechnologie te betrekken in je dagelijks werk? Het kan wél als zorgprofessional bij Mijzo!

Mijzo is, als aanjager in de transformatie van de zorg, volop in beweging. Dat is nodig, want invulling geven aan de maatschappelijke opgave vraagt om veel veranderingen. De zorg moet anders en daar maak jij je bij Mijzo hard voor. Je houdt je continu bezig met het verbeteren van de zorg. Zo maak jij goede zorg beter uitvoerbaar en toekomstbestendig. Zet jij, samen met ons, de volgende stap richting een duurzame (ouderen)zorg?

Beweeg mee met Mijzo
Mensen blijven steeds langer thuis wonen. Hier ligt voor jou de uitdaging. Jij weet de cliënten optimale zorg te bieden in hun thuissituatie. Je denkt creatief mee over de mogelijkheden voor jouw cliënten, waarbij het doel is dat de cliënt zo lang mogelijk eigen regie kan blijven houden in zijn of haar leven en de zelfredzaamheid te verhogen. Je vindt het fijn om alleen op pad te zijn, maar keert regelmatig terug op jullie standplaats bij de zorglocatie voor een gezellige gezamenlijke lunchpauze of overdracht. Je weet wat de cliënt van jou nodig heeft. Veranderingen in zorgvraag worden door jou gesignaleerd, je verzorgt, stimuleert en ondersteunt de cliënt en zijn of haar naasten. Jij bent in staat net dat stapje extra te zetten om de kwaliteit van leven en de kwaliteit van zorg voor de cliënten zo goed mogelijk te laten zijn.

Ook heb je een belangrijk aandeel in het inrichten van zorg in de toekomst en visie op toekomstbestendige zorg. De manier waarop de zorg voor ouderen op dit moment is georganiseerd is in de toekomst niet meer haalbaar en zal moeten veranderen. Voorbeelden binnen Mijzo hierin zijn het project Langer Actief Thuis (zie?Programma Langer Actief Thuis - Mijzo) en de virtuele wijkverpleging. Het daagt jou uit om hierin actief een rol te gaan spelen en draagt dit uit in jouw rol. Je signaleert en handelt ernaar door dit bespreekbaar te maken met verpleegkundigen in je team.

Je gaat zelfstandig aan de slag in een enthousiast team. Samen met je team zorg je voor je eigen rooster, met de mogelijkheid om doordeweeks gebruik te maken van een route speciaal gericht op jouw thuissituatie. Uiteraard met het doel om de juiste balans tussen werk en privé te vinden en houden. Mijzo investeert in blije medewerkers. Zo vinden wij persoonlijke aandacht en ontwikkeling erg belangrijk.

Waar ga je werken?
Mijzo heeft een werkgebied tussen de vier grote steden Tilburg, Breda, Gorinchem en Den Bosch. In het hele werkgebied kan je werken in de wijkverpleging.

Op dit moment hebben we verschillende vacatures in de wijkteams in het werkgebied van Mijzo.

Ben je nieuwsgierig naar werken in de wijkverpleging? Je kunt altijd een dagdeel meelopen. Vrijblijvend kennismaken met een teammanager of een wijkverpleegkundige? Neem dan contact met Ivo Schreuder, HR-specialist arbeidsmarkt en talentbehoud op 0630240468. Hij kan je in contact brengen met de juiste persoon binnen Mijzo.

Wie ben jij?
Het is wel duidelijk dat je in deze afwisselende en uitdagende functie veel in beweging brengt. Van het leven van cliënten en de transformatie van de zorg tot je eigen ontwikkeling en die van je collega’s. Jij draagt hieraan bij doordat je initiatief neemt om verbeteringen door te voeren. Jij hebt het talent dat mensen aan elkaar verbindt om zo het ultieme resultaat te behalen. Je toont lef, inspireert, stimuleert en bent betrokken. Verder ben je voor deze functie:
 • In het bezit van een (bijna) afgeronde opleiding tot helpende plus, verzorgende IG en/of verpleegkunde
 • Vertrouwd met de wijkverpleging en een echte doorzetter
 • Het visitekaartje van Mijzo
 • In het bezit van goede verbale en non-verbale uitdrukkingsvaardigheden
 • Digitaal vaardig en betrouwbaar met vertrouwelijke (cliënt)informatie
 • Bovenal een fijne collega

Wat bieden wij jou?
 • Direct een vast contract met een passend urenaanbod en rooster, passend bij jouw persoonlijke situatie
 • Salarisinschaling en ORT conform cao VVT. Deze functie is ingedeeld in functiegroep FWG 25 (helpende: max € 2.928,86) of FWG 35 (verzorgende: max. € 3.256,53), of FWG 40 (coördinerend verzorgende: max. € 3.502,58) of FWG 45 (verpleegkundige: max € 3.848,27 bruto per maand, o.b.v. 36 uur). Inschaling is afhankelijk van ervaring en functie
 • Een vooruitstrevende organisatie waar jij aan mee kunt bouwen, met aandacht voor mensen, voor het werk en voor elkaar
 • Een uitstekende pensioenregeling
 • Vakantiegeld van 8% en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Toegang tot de BijMijzo-app: maak op een leuke manier kennis met de organisatie
 • Een warm welkom bij de Mijzo Intro Show: een spetterende introductie in het theater van Mijzo
 • Leuke extra’s zoals personeelskorting op bekende merken, een vergoeding van 10 euro per maand op een willekeurig sportabonnement, gratis Keep Fit trainingen op diverse locaties van Mijzo en gratis gebruikmaken van massagestoelen
 • En nog meer: voordelige aanschaf van een fiets, laptop of tablet, fiscale ruimte reiskosten woon-/werkverkeer en collectieve (zorg)verzekeringen

Iets voor jou?
Top! Reageer dan snel en simpel via de solliciteer-knop! Is dit toch niet jouw baan, maar ken je iemand die er wel helemaal bij past? Tip hem of haar dan. Je maakt diegene én ons erg blij! Alvast bedankt!

Meer over Mijzo
Mijzo wil ouderen zo lang mogelijk op eigen wijze vorm en invulling laten geven aan hun leven thuis. Zodra dat niet meer lukt, zijn wij er om hen te ondersteunen en te begeleiden. Samen met de cliënt, naasten en het netwerk kijken we naar wat wél kan. Eventueel maken we hierbij gebruik van hulpmiddelen. Dit doen we met een open blik en vanuit de visie op positieve gezondheid. We zijn er voor ouderen, revalidanten en mensen met chronische aandoeningen.

Kijk voor meer Mijzo op www.mijzo.nl, www.werkenbijmijzo.nl of bekijk onze socials.

Een referentiecheck kan onderdeel zijn van de procedure.
Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Contact

Britt Homan - Aarts
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Meeting Care Thuiszorg

Verzorgende IG

Tilburg
In overleg
Cura Excellent B.V.

Verzorgende IG Thuiszorg

Vught
12 - 32 uur
Joris Zorg

Verzorgende IG voor de nacht

Vessem
0 - 16 uur