zoekt een

Zorgassistent met ADL Complexe Lichamelijke Aandoeningen

Hoe zorg jij ervoor dat jouw bewoner de beste zorg krijgt? Daar zijn wij erg benieuwd naar, want Vivent wil je kennen! Door jouw ondersteuning help je jouw bewoner weer een stapje verder.

Ondersteunen bij Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen (ADL)
Je assisteert en ondersteunt bewoners bij ADL activiteiten. Voorbeelden van ADL activiteiten zijn: in en uit bed komen, aan- en uitkleden, douchen, eten en drinken, medicijnen innemen, bewegen en lopen, praten en naar het toilet gaan. Je stemt je werkzaamheden af met de bewoner en houdt rekening met zijn/ haar zelfredzaamheid. Je werkt volgens de afspraken die zijn gemaakt in het zorgplan. 

Je signaleert bijzonderheden bij de bewoner op het gebied van ADL en/of voeding en informeert collega's hierover. Daarnaast begeleid je nieuwe medewerkers, leerlingen en stagiaires zodat deze toegerust zijn om hun taken uit te kunnen voeren. Ook een onderdeel van jouw werk is het begeleiden van bewoners bij hun daginvulling door activiteiten gericht op welzijn en ontspanning. De exacte invulling van bovenstaande werkzaamheden kan per doelgroep en/of locatie verschillen. Door te zorgen voor een goede sfeer op de woningen en in de huiskamer ondersteun je de (zorg)collega’s en samen creëren jullie een optimale leefcultuur voor de bewoners.

Zorgen voor bewoners met complexe lichamelijke aandoeningen
Op onze afdeling geven we zorg aan bewoners met een chronische lichamelijke aandoening. Ze hebben MS, Parkinson, ALS, CVA of een hoge dwarslaesie en onderliggend is er altijd PG of gedragsproblematiek aanwezig. In totaal bieden we zorg aan 60 bewoners tussen de 47 en de 90 jaar. Deze zijn verdeeld over 2 afdelingen met elk 3 units. Samen met collega’s, familie en vrijwilligers vorm je een team.

Waar kun je op rekenen?

 • Een contract voor bepaalde tijd: 1 jaar;
 • Salaris van minimaal €2.236,57 tot maximaal €2.772,02 per maand (FWG 20), op basis van een 36-urige werkweek);
 • Reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
   
 • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering naast je salaris. Je bouwt tevens een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Ruim 32 verlofdagen (inclusief feestdagen, bij een 36-urige werkweek);
 • Top 10-2022 best gewaardeerde zorgorganisatie Zorgkaart Nederland;
   
 • Korting bij diverse organisaties in Den Bosch en omgeving met onze Viventpas.

Wat breng jij mee?

 • Je bent bereid om modules zoals slikken & verslikken en basiszorg met aandacht te volgen.
 • Je werkt diensten van 7:00 - 11:00 of van 17:00 - 21.00/ 22.00. Het draaien van gebroken diensten (2 diensten op één dag) is mogelijk.

Jouw collega’s vinden ervaring absoluut geen must, dus ook net (of bijna) afgestudeerde zorgtalenten worden van harte uitgenodigd te solliciteren.

We vinden het belangrijk dat jij je op je plek voelt. Daarom krijg je de ruimte om je eigen ontwikkeling vorm te geven. Vivent legt de bal om dit op te pakken bij jou neer. Wij ondersteunen je in de keuzes die je maakt.

Vivent wil je kennen!

 • Wij zijn benieuwd naar jouw inbreng: wat maakt jouw dag? Hoe wil jij groeien? Wat kunnen we beter doen?
 • Bij ons werk je samen met deskundige, professionele collega’s aan één doel: de zorg voor de cliënt en zijn of haar omgeving. Maar net zo vanzelfsprekend hebben we tijd en aandacht voor elkaar, en voor wat jij belangrijk vindt in het werk.
 • Bij ons mag je eigenwijs zijn, omdat je eigen wijze wordt gewaardeerd.

Bij Vivent werken we met elkaar, met aandacht en met lef. Dat is werken bij Vivent: de zorgexpert in ’s-Hertogenbosch en omgeving met veel ontwikkelmogelijkheden.

Direct solliciteren?
Ben je nu al enthousiast, wacht dan niet langer en solliciteer via de “solliciteer’’ button op deze pagina. We ontvangen je sollicitatie natuurlijk het liefst zo snel mogelijk!

Heb je nog vragen? Je kunt natuurlijk ook eerst contact met ons opnemen.

Recente vacatures

Thebe

Coördinator Gastvrijheid

Hilvarenbeek
20 - 28 uur
BrabantZorg

Gastvrouw / Gastheer | 12 -15 uur

Uden
12 - 16 uur
Máxima MC

Vrijwilliger Intensive Care

Veldhoven
4 - 8 uur