zoekt een

Schoonmaakmedewerker Hago Zorg

Als Schoonmaker bij Hago Zorg ben je verzekerd van goed werk. We geven je alles wat je nodig hebt om goed te kunnen schoonmaken. Met jouw opgeruimde humeur zorg je voor vrolijke gezichten bij Vivent locatie Hof van Hintham in Rosmalen. En het mooie is, je hoeft geen ervaring als Schoonmaakmedewerker te hebben! We zoeken Schoonmakers van maandag t/m vrijdag voor 16 uur per week. De werktijden zijn vanaf 07.00 uur. 

Met je stofzuiger of schoonmaakkar zorg jij ervoor dat stof en vuil voorgoed verdwijnen. De zorgmedewerkers en bewoners zijn dan ook altijd blij om je weer te zien. Je neemt stof af, dweilt de gang, leegt prullenbakken en maakt de toiletten schoon. Als Schoonmaker in de ouderenzorg werk je vooral in de gemeenschappelijke huiskamer en het appartement van bewoners. Daarnaast zorg je voor een schone omgeving in de algemene ruimtes zoals de entree, hal en het restaurant.

Naast Schoonmaker ben je ook een helpende hand en een luisterend oor. Even de deur voor iemand in een rolstoel openhouden, een praatje maken met iemand die zijn hart wil luchten of even wachten met schoonmaken omdat er familiebezoek is? Jij voelt het goed aan en bent daarmee een grote steun voor zorgmedewerkers, bewoners en hun naasten. Om je goed voor te bereiden op je taak, start je met een inwerktraject van twee maanden waarin je alle onderdelen van het vak leert. En als je daarna nog vragen hebt, kun je altijd bij een ervaren collega of Teamleider terecht.

Meer informatie over werken bij Hago Zorg en de vacature vind je hier.

Waar kun je op rekenen?

  • Overeenkomst met HAGO zorg; 
  • Salaris volgens de cao Schoonmaak- en Glazenwassersbedrijf met een bruto uurloon tussen € 13,42 en € 14,78 per uur (vanaf 20 jaar).
  • Meteen een vast contract
  • Een mooie eindejaarsbonus van 5% (zodra je een half jaar in dienst bent)
  • 8% vakantiegeld, 26 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband en een extra vrije dag op je verjaardag
  • Bedrijfskleding en goede schoonmaakmiddelen om je werk vlekkeloos uit te voeren
  • Een goede pensioenregeling, korting op je zorgverzekering en op je sportabonnement
  • Oprechte aandacht voor jou en je wensen voor de toekomst

Wat breng jij mee?

  • Je spreekt goed Nederlands.

Direct solliciteren?
Ben je nu al enthousiast, wacht dan niet langer en solliciteer via de “solliciteer’’ button op deze pagina. We ontvangen je sollicitatie natuurlijk het liefst zo snel mogelijk!

Heb je nog vragen? Je kunt natuurlijk ook eerst contact met ons opnemen.

Recente vacatures

De MARQ

Adviseur inkoop & facilitair

Breda
16 - 24 uur
Prisma

Huishoudelijk medewerker

Oosterhout
16 - 20 uur
Pantein

Huismeester

Beugen
24 - 28 uur