zoekt een

Studentenbaan

WEEKENDHULPEN/STUDENTEN gezocht.

Vind jij het leuk om als helpende, verzorgende IG of als verpleegkundige in de weekenden en /of vakanties te ondersteunen? Heb je een diploma of ben je student en/of bijna afgestudeerd?

Dan is dit iets voor jou!
Bij Thebe locatie De Vloet zijn we op zoek naar helpenden, verzorgenden IG, MBO of HBO verpleegkundigen die onze teams willen ondersteunen in de vakanties, weekenden en/of avonden doordeweeks. We zorgen er uiteraard voor dat je je school en bijbaan goed kan combineren. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat ook de avonden en weekenden goed bemand zijn en cliënten ervan op aan kunnen de juiste zorg te krijgen.

Over jou

  • Je bent student Helpende, Verzorgende IG, MBO Verpleegkundige of HBO Verpleegkundige en/of bijna afgestudeerd.
  • Je vindt het leuk om ervaring op te doen naast je studie, vakantiewerk te doen en wellicht in aanmerking te komen voor een vaste baan in de zorg?
  • Je bent flexibel en bereid om avonden en/of weekenden te werken.


Wij bieden
Als je werkt bij Thebe, beteken je iets voor een ander. Dat waarderen wij. Daarom bieden we jou:

  • Een fijne werksfeer
  • Mogelijkheden om verder te groeien
  • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Naast je salaris (conform CAO VVT), min. € 2.399,49 - max. € 3.848.27, krijg je ook een eindejaarsuitkering en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Ook kun je gebruik maken van de collectiviteitskorting op verzekeringen, korting op een private leaseauto en van het Thebe meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (korting op de aanschaf van bijvoorbeeld een (E)bike, fitness abonnement of mobiel/laptop/iPad).


Solliciteren
Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan direct met je CV.

Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Karin Boogaers (coordinator zorgteams) Tel: 06-11004792

Over Thebe
Als je bij Thebe werkt, dan werk je volgens De Bedoeling. Dat betekent o.a. dat we staan voor professionele zorg en de nadruk leggen op zelf, thuis & technologie. De kernwaarden van Thebe spelen een belangrijk rol in jouw werk. Binnen jouw werk voel je je verantwoordelijk om de juiste dingen te doen en haal je dagelijks het beste uit jezelf. De mens staat altijd centraal en samen met de cliënt, naasten en vrijwilligers geef je professionele zorg op maat. Zo werk je verbindend met de cliënten en naasten, maar ook met je collega’s. Je bent altijd op zoek naar vernieuwing. Je wacht niet af, maar durft de dingen die beter of anders kunnen te benoemen en aan te pakken.

Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Puck van Berkel
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

St. Elisabeth Roosendaal

Helpende plus

Roosendaal
16 - 24 uur
Kempenhaeghe

Helpende zorg en welzijn bij buitenhuis in Someren

Someren
24 - 28 uur
Jeroen Bosch Ziekenhuis

Zorgassistent(e) Longgeneeskunde

's-Hertogenbosch
20 - 28 uur