zoekt een

Begeleider groepswonen in de wijk Beek en Donk, De Hoge Hees

Zowel voor onze cliënten als voor onze medewerkers geldt; wonen én werken is uniek in Beek en Donk. Onze locaties zijn kleinschalig opgebouwd, waarbij ons uitgangspunt is: Wie in de wijk wil wonen, kán in de wijk wonen." Binnen de woonlocatie Hoge Hees bevinden twee woongroepen en diverse appartementen. En wij verwelkomen jou graag als nieuwe collega in het woongroepenteam! Onze cliënten binnen de groepswoningen omschrijven zichzelf als super divers, waardoor voor jou geen dag hetzelfde is! De leeftijd van de cliënten varieert van 50 tot 85 jaar. Zij hebben een licht tot ernstig verstandelijke beperking. Soms is er sprake van bijkomende problematiek zoals autisme, Syndroom van Down, epilepsie of moeilijk verstaanbaar gedrag.

Uitdagend, want iedere cliënt vraagt iets anders van jou! Zo ondersteun je 's morgens de cliënten bij het douchen en ontbijt, ga je vervolgens met een aantal cliënten boodschappen doen en bereid je 's avonds samen met de cliënten een lekkere maaltijd. Door jouw begeleiding kunnen cliënten zo zelfstandig mogelijk leven én nemen zij ook echt deel aan het leven in de maatschappij in Beek en Donk. Zowel bij hen, hun familie en bij jou levert dat zelfvertrouwen en een grote glimlach op.

“Een gezellig huishouden waar iedereen zichzelf kan zijn”, dat is waar jij iedere dag weer voor zorgt met jouw enthousiaste en warme persoonlijkheid. Je weet de onderlinge groepsinteractie goed te begeleiden.

Jij weet hoe belangrijk het voor cliënten is dat zij zelf keuzes maken, van klein tot groot. Bewoners ervaren veiligheid en duidelijkheid bij jou, zodat ze een zo fijn mogelijk leven hebben. Jij draagt bij aan het behouden van contacten met familie en vrienden. Je hebt een bijdrage aan het opstellen en uitvoeren van de doelen in het Persoonlijk Plan. Jij bent de schakel tussen de bewoner en diens naasten/familie.

En daarnaast neem jij natuurlijk kennis en vaardigheden rondom de dagelijkse zorg mee. Zo stuur je de één proactief aan en neem je bij de ander de zorg over.

En tot slot heb je een afgeronde mbo-opleiding niveau 3 of 4 of hbo-opleiding.

  • Een dynamische en uitdagende baan voor 20-30 uur in de week, Je werkt diensten van minimaal 4,5 uur en maximaal 8,5 uur. Je werkt zowel ochtend- als avonddiensten en gemiddeld twee weekend per maand
  • Een salaris in FWG 35 volgens cao-gehandicaptenzorg (minimaal € 2.338,- en maximaal € 3.294,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek)
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, zoals vakantietoeslag (8%), ORT en een eindejaarsuitkering (8,33%)
  • Jouw persoonlijke groei staat centraal. Je kunt een uitgebreid scholingsaanbod volgen via onze eigen Academie (o.a. supportgericht werken en de benodigde verpleegtechnische handelingen)
Webclip afbeelding

Contact

Dorrie Wijnhoven
Recruiter
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Amarant

Begeleider

Bergen op Zoom
24 - 28 uur
Anna Zorggroep

Welzijnsmedewerker in de nacht

Geldrop
In overleg