zoekt een

Medewerker schoonmaak - Ziekenhuis

Jij bent iemand die goed om kan gaan met mensen en jij vindt plezier in schoonmaken.
Van nature ben je een opgeruimd type en vind je het heerlijk als alles weer spik en span is. Geen enkele bacterie krijgt dan ook een kans bij jou!

Voel jij je aangesproken? Dan kan het niet missen, deze baan is perfect voor jou!

De afdeling schoonmaak valt onder de afdeling hoteldiensten, een onderdeel van het facilitair bedrijf. Je werkt in een team van 90 collega’s met een passie voor het vak. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor bijv. een Poli, Anna Ouderenzorg, TopSupport Eindhoven en/of overige afdelingen.

Wat ga je doen?
  • Het verzamelen van de benodigde middelen en materialen voor de materiaalwagen;
  • Het schoonmaken van alle ruimtes waar patiënten verblijven en komen;
  • Het schoonmaken en opmaken van de bedden bij ontslag.

Je werkt volgens rooster (maandag t/m vrijdag. Werktijden tussen 06.00 en 20.00 uur). Volgens rooster op zaterdag en zondag
Geweldig toch dat je op zo een manier iets kan betekenen voor de patiënten?!

Wat breng je mee?
Wij zoeken een zelfstandige, verantwoordelijke en servicegerichte medewerker schoonmaak die weet wat gastvrijheid is en dat ook uitstraalt.

Je bent fysiek sterk, collegiaal en leergierig. Je bent flexibel inzetbaar op diverse afdelingen en je werkt volgens een vastgesteld programma. Het is van belang dat je de Nederlandse taal goed beheerst, zowel schriftelijk als mondeling en dat je beschikt over goede communicatieve vaardigheden omdat je ook contact hebt met de patiënt. Je vind het leuk om te werken in een omgeving met veel mensen (patiënten, collega’s, bezoekers enz.) om je heen.

Bij voorkeur heb je ervaring met schoonmaakwerkzaamheden in een zorgomgeving of een dienstverlenende instelling.

Wat bieden wij je?
Wij bieden je een baan voor 18 uur per week.

Marktconform salaris
Salariëring vindt plaats conform de Cao Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg. De functie is ingeschaald in salarisschaal 15 (min. €2.429,- max. € 2.829,- bruto per maand obv een 36-urige werkweek). Inschaling vindt plaats op basis van opleiding, kennis en ervaring.

Meerkeuzesysteem
Wij bieden al onze medewerkers een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, dat ruimte biedt aan jouw individuele wensen. Denk bijvoorbeeld aan een fietsplan, verlof sparen of kopen, en een regeling studiekosten. Daarnaast is er aandacht voor vak verbreding en persoonlijke ontwikkeling.

Trainingen
Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om trainingen te volgen van GoodHabitz! We bieden trainingen op gebied van persoonlijke kracht, productiviteit, inspirerend leiderschap, veiligheid en gezondheid, communicatie, commerciële vaardigheden, taal, management en teamwork, sociale vaardigheden, office en digitale vaardigheden.

Wie zijn wij?
Anna Zorggroep is actief in de regio Geldrop en Eindhoven en wordt gevormd door het Anna Ziekenhuis, Anna TopSupport en Anna Ouderenzorg.

Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van ieder mens, in iedere levensfase. Anna wil een partner zijn, een goede buur. Iemand die altijd klaar staat. We zoeken op persoonlijke wijze en samen met onze patiënten en cliënten naar de beste oplossing. Ook als die niet meteen voor de hand ligt.

Interesse?
Zin gekregen om aan de slag te gaan als medewerker schoonmaak maar wil je eerst nog meer informatie? Neem dan contact op met Stephanie van Knippenberg - Kreukniet, Recruiter, telefoon 06-15544339.

De gesprekken worden in goed overleg met jou gepland.

Om in dienst te treden bij het Anna Ziekenhuis, vragen wij je vooraf een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.
Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

Contact

Stephanie van Knippenberg - Kreukniet
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

ASVZ

Huishoudelijk medewerker

udenhout
8 - 16 uur
Glorieuxpark

Medewerker Gebouw en Techniek

Eindhoven
24 - 36 uur
Novadic-Kentron

Zorgbeveiliger

's-Hertogenbosch
Parttime / Fulltime