zoekt een

Schoonmaakmedewerker Ochtend of middag/avond dienst (Eindhoven)

Kom jij bij ons werken als schoonmaker? Wij zoeken voor de locatie Eindhoven mensen voor de ochtend en/of middag/avonden. Jij kunt dus aangeven voor welke locatie je solliciteert! Je kunt deze baan ideaal combineren met een jong druk gezinsleven en heb je overdag voldoende tijd met je kinderen.

Jij zorgt voor
 • Een schoon ziekenhuis. Daardoor zorg je er samen met je collega’s voor dat de patiënten in het ziekenhuis zo goed mogelijk kunnen herstellen doordat ze in een schone omgeving verblijven.
 • Het schoonmaken van poliklinieken en kantoren in het ziekenhuis. Afhankelijk van de afdeling kunnen sanitaire ruimtes, pantry’s, patiëntenkamers en behandelkamers onder je avondtaak vallen.
 • Je krijgt zoveel mogelijk een vaste taak waardoor je de ruimte hebt om je werkzaamheden zelf in te delen. Als je het leuk vindt om juist op verschillende taken te staan zodat je zo veel mogelijk ziet van het hele ziekenhuis dan kan natuurlijk ook.

Dit doe je samen met
Je collega’s natuurlijk! Er werken 200 mensen bij SenS!. als schoonmaakmedewerker, daarnaast werk je nauw samen met de collega’s van de zorg.

Omdat we in het ziekenhuis schoonmaken, zijn er speciale trainingen en opleidingen die je mag doen om dit te leren. Dit gaat via persoonlijke instructie en e-Learning. Want de veiligheid van onze patiënten staat voorop in ons werk.

SenS! staat voor Schoonmaak en Service en is opgericht door Maxima MC.
Wij zijn verantwoordelijk voor alle schoonmaak, beddenreiniging, vloeronderhoud en een aantal servicewerkzaamheden binnen Maxima MC op locatie Eindhoven en Veldhoven.

Er is altijd een collega aanwezig waar je met je vragen terecht kan. We vinden samenwerken erg belangrijk dus je belangrijkste eigenschap is collegialiteit: samen staan we sterk.

Je wordt bij ons zorgvuldig opgeleid en ingewerkt door een gezellig team van collega’s en voorwerkers. Je werkt met goede materialen en er is altijd leiding aanwezig waar je terecht kunt met vragen.

Persoonlijke ontwikkeling vinden wij heel belangrijk. Je kunt bij ons doorgroeien naar functies met een hoger salaris zoals het onderhouden van vloeren of het schoonmaken van isolatiekamers of een functie als leidinggevende. Hiervoor krijg je van ons een opleiding.

Dit past bij je als
 • Voor de ochtenddienst je beschikbaar bent van maandag 06.00-12.30u. en van dinsdag tm vrijdag 06.00-11.45u. Dit is 28 uur per week. Dit zijn vaste uren en dagen.
 • Voor de middag/avond dienst je beschikbaar bent van maandag tm donderdag van 16.15-19.45u. Dit is 14 uur per week. Deze taak is voor de operatiekamers. Dit zijn vaste uren en dagen.
 • Je goed zelfstandig kunt werken en spreekt goed Nederlands. In het bezit zijn van een B1 niveau Nederlandse taal is een pre.
 • Je ervaring hebt met schoonmaken.
 • Je van aanpakken houdt, nauwkeurig werkt en vrolijk wordt van een schone omgeving
 • Het voor jou vanzelfsprekend is dat je vriendelijk en beleefd bent richting patiënten, bezoekers en collega’s.
 • Je de zorg een warm hart toedraagt.

Je kiest voor Máxima MC omdat
 • Het salaris volgens de cao Schoonmaak- en Glazenwassersbedrijf een bruto uurloon € 13,42 per uur is. (vanaf 20 jaar)
 • We ernaar streven om iedereen een vast contract te bieden.
 • Je een mooie eindejaarsbonus volgens cao Schoonmaak krijgt.
 • Je recht hebt op 8% vakantiegeld.,26 vakantiedagen en een extra vrije dag op je verjaardag.
 • Je passende bedrijfskleding en goede schoonmaakmiddelen krijgt om je werk vlekkeloos uit te voeren.
 • Je een goede pensioenregeling en korting op je zorgverzekering krijgt.
 • Er oprechte aandacht is voor jou zodat je komt te werken op een afdeling die het beste bij jou past.
 • Er aandacht en ruimte is voor je persoonlijke ontwikkeling. Er zijn binnen het ziekenhuis veel mogelijkheden om je te ontwikkelen en om door te leren.

Nieuwsgierig geworden?
Heb je interesse in deze functie bij Máxima MC? Dan ontvangen we je sollicitatie graag via onderstaande sollicitatiebutton. We zijn ook erg benieuwd naar jouw motivatie en vinden het fijn als je jouw reden om te solliciteren toelicht in een brief.

Als je solliciteert, bellen we je voor een kennismakingsgesprek. Als dat telefonisch positief is, plannen we een gesprek in Máxima MC Eindhoven of Máxima MC Veldhoven.

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem contact op met Carina van Dooren-Slijters (instroom coördinator) via e-mail: carina.slijters@mmc.nl.

Voor iedere medewerker die wij aan willen nemen gaan we referenties na, vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) op en controleren we (indien van toepassing) het beroepsregister.

Contact

Rachel Koningstein
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Robert Coppes Stichting

Huishoudelijk medewerker (vakantiekracht)

Vught
In overleg
Avoord

Medewerker Horeca en Evenementen

Etten-Leur
16 - 20 uur