POH-S voor huisartsenpraktijk Poyraz in Tilburg

PrimaCura Netwerkzorg regelt in samenwerking met de zorgverleners in de regio Midden-Brabant de chronische zorg voor patiënten. Deze zorgverleners hebben een contract met PrimaCura.

Eén van onze aangesloten huisartsenpraktijken, huisartsenpraktijk Poyraz, is op zoek naar een praktijkondersteuner somatiek voor 20-24 uur per week.        

Je voelt je als POH-S thuis in een dynamische, goed uitgeruste en moderne praktijk (2021) en bouwt graag samen met het team mee aan een succesvolle toekomst van onze praktijk. 

Wij staan open voor jouw inbreng van nieuwe ideeën en initiatieven.

Als gediplomeerd POH-S ondersteun je de huisarts door het leveren van gedelegeerde medisch-inhoudelijke zorg. In het bijzonder aan patiënten met een chronische aandoening zoals CVRM, Astma/COPD en Diabetes Mellitus. 

Daarnaast heb je ook een deel niet-patiëntgebonden taken zoals het bijhouden van de registraties, het oproepen van patiënten en het deelnemen aan POH-S gerelateerde scholingen en/of werkoverleggen. 

Als praktijkondersteuner werk je patiëntgericht en onder supervisie van de huisarts. Je voert zelfstandige spreekuren, geeft voorlichting, verricht verpleegtechnische handelingen en doet eventueel huisbezoeken.

Je kunt zelfstandig werken en durft zelfstandig beslissingen te nemen. Je staat open voor feedback en om te leren.

De functie-eisen:
–        Je bent (bijna) gediplomeerd;
–        Je bent collegiaal met goede communicatieve vaardigheden en patiëntvriendelijk;
–        Je hebt affiniteit met computers en bij voorkeur ervaring met het werken in Medicom en VIPLive;
–        Je kunt stressbestendig en flexibel op dagen dat dat echt nodig is;
–        Je bent in staat om zelfstandig de reguliere werkzaamheden uit te voeren.

Je werkt als POH-S in een NHG-geaccrediteerde groepspraktijk met ruim 6.000 patiënten. Dit doe je samen met jouw collega POH-S. Je maakt deel uit van een collegiaal en gedreven team dat bestaat uit drie huisartsen, een verpleegkundig specialist, diverse doktersassistenten en praktijkondersteuners. 

Naast huisartsenpraktijk vinden wij het zowel uitdagend als onze verantwoordelijkheid om mensen op te leiden. Momenteel zijn er in onze praktijk zowel op het vlak van huisarts, verpleegkundig specialist, praktijkondersteuner-somatiek als assistente meerdere collega’s in opleiding.

Het team werkt samen met een praktijkmanager voor allerlei niet-medisch inhoudelijke zaken. Jouw inzet is nodig vanwege het vertrek van één van onze collega’s en uitbreiding van onze praktijk. 

Huisartsenpraktijk Poyraz is gevestigd op de begane grond van het nieuwe Medisch Centrum Spoorlaan in hartje binnenstad Tilburg. Binnen ons Medisch Centrum is naast eerstelijnszorg ook aanbod en samenwerking met andere vormen van zorgverlening zoals oogheelkunde, fysiotherapie, psychologie, diëtetiek, huidtherapie, podotherapie en chiropractie. 

Je kunt als POH-S daarin met één of meerdere van deze zorgverleners de samenwerking opzoeken wanneer je dat in het belang van jouw patiënt acht.

De populatie:
Deze echte stadspraktijk, hartje binnenstad Tilburg, heeft een gemêleerde patiëntenpopulatie. In de praktijk krijg je te maken met zowel jonge als oude(re) mensen, van alle denkbare sociale klassen. 

Wat bieden wij?
Je komt te werken in direct teamverband met jouw collega POH-S die naast de chronische zorg, de Ouderenzorg voor haar rekening neemt. Kenmerkend aan ons team is dat iedereen behulpzaam is en de lijnen met elkaar kort zijn. Jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling is voor ons een aandachtspunt. Er wordt ruimte geboden om deel te nemen aan opleidingsdagen, cursussen en intervisiebijeenkomsten om jou blijvend te laten groeien in je functie.

Afhankelijk van jouw kennis en ervaring bieden wij jou een salaris conform de CAO Huisartsenzorg schaal 7: maximaal € 4.599,– op basis van een fulltime dienstverband (38 uur per week).

Achter ons pand beschikken we over eigen parkeergelegenheid. Je kunt daarnaast gebruik maken van de praktijkfiets en de praktijk is ook erg goed bereikbaar met het OV (ligging in de nabijheid van centraal station Tilburg).

Spreekt deze vacature je aan en voldoe je aan het profiel dan zien we jouw motivatiebrief met CV graag verschijnen!

Contact

Luciënne Gros
Praktijkmanager
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Máxima MC

Nucleair Geneeskundige/Nucleair radioloog

Veldhoven
36 - 40 uur
Avoord

Zorgstudent Thuiszorg

Etten-Leur
12 - 36 uur