zoekt een

Verzorgende Padua - Vittoria (V240135)

Wie ben jij en wat ga je doen

Als Verzorgende verleen je zorg op een kundige en verantwoorde manier. Maar vooral ook op een positieve, sociale manier. Zo draag jij met je collega’s bij aan het welzijn van de bewoners. Je ziet mogelijkheden en durft ook verantwoordelijkheid te nemen.
Je stelt samen met het hele zorgteam een zorgplan op en voert dat gezamenlijk uit met oog voor de bewoner en met aandacht voor de familie of mantelzorger. Zo draag je bij aan het welzijn van onze bewoners. Daar steek je graag je handen voor uit de mouwen.
Je zit vol passie, creativiteit en positiviteit en je neemt daar je collega's in mee.

Wij geloven dat onze bewoners altijd zichzelf moeten kunnen zijn én dat ze graag zoveel mogelijk zelf willen blijven doen. Daar kunnen ze soms wél hulp bij gebruiken. Je helpt mensen bij hun dagelijkse handelingen en je verleent zorg op een kundige en verantwoorde manier. Maar vooral ook op een positieve, sociale manier. Samen maken we van elke nieuwe dag een mooie dag!

Meer weten?
Bel met Bram Vorspaget, Manager Zelfstandige teams, via telefoonnummer 06-18 69 50 82.

Wat kun je van ons verwachten
  • Een uitdagende baan met volop mogelijkheden je verder te ontwikkelen zowel profesioneel als persoonlijk.
  • Betekenisvol werk waarmee je écht het verschil maakt en van betekenis bent.
  • Een salaris van €2.466,72 - €3.256,53 per maand voor Verzorgende (FWG35) bij een 36-urige werkweek.
  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd voor 16 tot 28 uren per week, aantal uren is bespreekbaar.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals onregelmatigheidstoeslag, een eindejaarsuitkering, vakantiegeld en pensioenopbouw.
  • We bieden vele vitaliteits programma's die je helpen om je fit, gezond en gelukkig te voelen. .

Jouw kennis en vaardigheden
  • Je hebt een mbo-diploma Verzorgende niv. 3.
  • Je hebt relevante werkervaring en actuele praktijkkennis.

Kom je bij ons werken, dan vragen wij je om een 'Verklaring Omtrent het Gedrag' (VOG). De kosten hiervoor worden door ons vergoed.

Waar werk je

Padua is een gezellig, gemoedelijk huis midden in een woonwijk waar de bewoners, binnen de veilige muren van de locatie, toch volledige vrijheid kunnen ervaren. In onze visie staat eigen regie centraal. Dit vertaalt zich onder andere door het geven van volledige vrijheid binnen de muren en de tuinen van Padua. Daarnaast hechten we veel waarde aan de participatie van familie in het leven van de bewoner. Dit kunnen kleine dingen zijn zoals aanwezig zijn bij activiteiten, tot het blijven geven van zorg zoals het thuis ook gewend was. 'Leef uw leven' is het motto van Padua, waarbij we voor iedereen een warm thuis willen zijn.

Afdeling Vittoria is een afdeling binnen het huiselijke Padua en heeft 20 bewoners. Het is een verzorgingsafdeling, waarbij de mogelijkheid bestaat om de bewoners dagstructuur in de huiskamer aan te bieden. De nadruk op de afdeling lag in het verleden op somatische zorg maar is op dit moment in transitie van zorgafdeling naar volledige verpleegafdeling PG. Deze transitie zal in 2025 afgerond zijn.

Team Vittoria ondergaat een grote verandering van zorgafdeling naar verpleegafdeling in de komende periode wat veel beweging en uitdaging met zich meebrengt. Het is een kleiner team met een grote betrokkenheid bij elkaar en een collegiale sfeer. De wens van de bewoner is het vertrekpunt. We werken aan continu verbteren dmv Lean, verbeterbord en de dagstart. Er zijn aandachtsvelders op diverse thema's. Het team roostert zelfstandig vanuit de faseplanning.

Contractvoorwaarden
Onbepaalde tijd

Contact

Bram Vorspaget, Manager Zelfstandige Teams
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Philadelphia Zorg Brabant

Begeleider locatie De Regenboog Brakel

Zaltbommel
24 - 28 uur
GGZ Westelijk Noord-Brabant

Vakantiekracht Zorg

Halsteren
Laverhof

Verzorgende (IG) - thuiszorg Schijndel

Schijndel
16 - 32 uur