zoekt een

Helpende plus Padua - Siena Zita-Mare (V240134)

Wie ben jij en wat ga je doen

Je verricht als Helpende Plus – binnen de gestelde kaders – verzorgende en verpleegkundige handelingen, zoals het verstrekken van medicijnen. Jij hebt een positieve instelling en je steekt graag je handen uit de mouwen. Je helpt je collega’s ervoor te zorgen dat de bewoner de zorg krijgt die hij of zij nodig heeft. Samen maken we van elke nieuwe dag een mooie dag!

Het is een fijn team waarin samenwerken en een duidelijke, open communicatie belangrijk is.

Meer weten?
Bel met Bram Vorspaget, Manager zelfstandige teams op 06-1869 5082.

Wat kun je van ons verwachten
 • Een uitdagende baan met volop mogelijkheden je verder te ontwikkelen.
 • Een salaris van €2.339,72 - €3.013,60 per maand bij een 36-urige werkweek volgens cao VVT FWG30.
 • Een arbeidsovereenkomst voor 20 tot 24 uur per week, in te vullen in wisselende diensten volgens rooster. Flexibel in te delen, merendeel dag / avond diensten tussen 7:00uur en 22:00uur. Incidenteel een nachtdienst.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals onregelmatigheidstoeslag, een eindejaarsuitkering, vakantiegeld en pensioenopbouw.
 • Daarnaast hebben we gevarieerde en aantrekkelijke regelingen, zoals een fietsenplan en collectiviteitkortingen op het gebied van verzekeringen en vrijetijdsbesteding.
 • We bieden vele vitaliteitsprogramma's die je helpen om je fit, gezond en gelukkig te voelen.

Jouw kennis en vaardigheden
 • Je hebt een mbo-diploma Helpende niveau 2 aangevuld met het Plus-certificaat van De Wever of een vergelijkbaar Plus-certificaat. Afhankelijk van de inhoud van dit vergelijkbaar certificaat wordt bekeken of je voldoet aan de eisen die De Wever stelt aan het Plus-certificaat. De mogelijkheid bestaat dat je eventueel met Skills of een andere scholing bijgeschoold kan worden tot het niveau van het Plus-certificaat van De Wever. Beschik je alleen over een certificaat medicatie dan voldoe je niet aan de eisen om als Helpende Plus aan de slag te gaan.
  Beschik je over het diploma Verzorgenden C dan kan je in de procedure worden meegenomen en laten we je certificaten en handelingen beoordelen en bestaat er de mogelijkheid dat met eventuele bijscholing je alsnog als Helpende Plus aan de slag kunt gaan.
 • Of je hebt een mbo-diploma Verzorgende.
 • Je hebt relevante werkervaring en actuele praktijkkennis.

Kom je bij De Wever werken dan vragen we om een 'Verklaring Omtrent het Gedrag' (VOG). Uiteraard vergoeden wij de kosten.

Waar werk je

Padua is een gezellig, gemoedelijk huis midden in een woonwijk waar de bewoners, binnen de veilige muren van de locatie, toch volledige vrijheid kunnen ervaren. In onze visie staat eigen regie centraal. Dit vertaalt zich onder andere door het geven van volledige vrijheid binnen de muren en de tuinen van Padua. Daarnaast hechten we veel waarde aan de participatie van familie in het leven van de bewoner. Dit kunnen kleine dingen zijn zoals aanwezig zijn bij activiteiten, tot het blijven geven van zorg zoals het thuis ook gewend was. 'Leef uw leven' is het motto van Padua, waarbij we voor iedereen een warm thuis willen zijn.

Afdeling Siena is een afdeling binnen het huiselijke Padua en heeft 38 bewoners verdeeld over twee subteams (Zita, Mare, Bello, en Vita). Elk subteam werkt in twee huiskamers waar dagelijks gekookt wordt en activiteiten plaatsvinden. Ons doel is om onze bewoners zich thuis te laten voelen, in nauwe samenwerking met families.
Het team van afdeling Siena werkt multidisciplinair samen met onder andere artsen, psychologen en gedragsverpleegkundigen. Padua is dementievriendelijk en werkt volgens het principe 'leven in vrijheid' en persoonsgerichte zorg waar geen gesloten deuren meer zijn.

De wens van de bewoner is het vertrekpunt. Team Siena is een afdeling in ontwikkeling waar genoeg te leren valt en gewerkt wordt aan continu verbeteren door middel van de leanmethode en een dagstart. We werken met aandachtsvelders op diverse thema's. Het team roostert zelfstandig vanuit de faseplanning.

Daarnaast is er een actief team daginvulling op locatie Padua, er is altijd wat te beleven.

Contractvoorwaarden
vast dienstverband

Contact

Bram Vorspaget, Manager zelfstandige teams
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Stichting Pim Senior

Helpende in de wijk

Dorst
In overleg