zoekt een

Helpende (plus) - Padua Vittoria (V240133)

Wie ben jij en wat ga je doen

Je verricht als Helpende (Plus) – binnen de gestelde kaders – verzorgende en verpleegkundige handelingen, zoals het verstrekken van medicijnen. Jij hebt een positieve instelling en je steekt graag je handen uit de mouwen. Je helpt je collega’s ervoor te zorgen dat de bewoner de zorg krijgt die hij of zij nodig heeft. Samen maken we van elke nieuwe dag een mooie dag!

Het is een fijn team waarin samenwerken en een duidelijke, open communicatie belangrijk is.

Meer weten?
Bel met Bram Vorspaget (06-18695082), Managers zelfstandige teams.

Wat kun je van ons verwachten
 • Een uitdagende baan met volop mogelijkheden je verder te ontwikkelen zowel profesioneel als persoonlijk.
 • Betekenisvol werk waarmee je écht het verschil maakt en van betekenis bent.
 • Een salaris van €2.339,72 - €2.928,86 per maand bij een 36-urige werkweek volgens cao VVT FWG25 (indien je ook in het bezit bent van het plus-certificaat volgt een salaris volgens FWG30).
 • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd voor 16 tot 28 uren per week, in te vullen in alle diensten volgens wisselend rooster. Aantal uren is bespreekbaar.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals onregelmatigheidstoeslag, een eindejaarsuitkering, vakantiegeld en pensioenopbouw.
 • We bieden vele vitaliteits programma's die je helpen om je fit, gezond en gelukkig te voelen. .

Jouw kennis en vaardigheden
 • Je hebt een mbo-diploma Helpende niveau 2 aangevuld met het Plus-certificaat van De Wever of een vergelijkbaar Plus-certificaat. Afhankelijk van de inhoud van dit vergelijkbaar certificaat wordt bekeken of je voldoet aan de eisen die De Wever stelt aan het Plus-certificaat. De mogelijkheid bestaat dat je eventueel met Skills of een andere scholing bijgeschoold kan worden tot het niveau van het Plus-certificaat van De Wever. Beschik je alleen over een certificaat medicatie dan voldoe je niet aan de eisen om als Helpende Plus aan de slag te gaan.
  Beschik je over het diploma Verzorgenden C dan kan je in de procedure worden meegenomen en laten we je certificaten en handelingen beoordelen en bestaat er de mogelijkheid dat met eventuele bijscholing je alsnog als Helpende Plus aan de slag kunt gaan.
 • Of je hebt een mbo-diploma Verzorgende.
 • Je hebt relevante werkervaring en actuele praktijkkennis.

Kom je bij De Wever werken dan vragen we om een 'Verklaring Omtrent het Gedrag' (VOG). Uiteraard vergoeden wij de kosten.

Waar werk je

Padua is een gezellig, gemoedelijk huis midden in een woonwijk waar de bewoners, binnen de veilige muren van de locatie, toch volledige vrijheid kunnen ervaren. In onze visie staat eigen regie centraal. Dit vertaalt zich onder andere door het geven van volledige vrijheid binnen de muren en de tuinen van Padua. Daarnaast hechten we veel waarde aan de participatie van familie in het leven van de bewoner. Dit kunnen kleine dingen zijn zoals aanwezig zijn bij activiteiten, tot het blijven geven van zorg zoals het thuis ook gewend was. 'Leef uw leven' is het motto van Padua, waarbij we voor iedereen een warm thuis willen zijn.

Afdeling Vittoria is een afdeling binnen het huiselijke Padua en heeft 20 bewoners. Het is een verzorgingsafdeling, waarbij de mogelijkheid bestaat om de bewoners dagstructuur in de huiskamer aan te bieden. De nadruk op de afdeling lag in het verleden op somatische zorg maar is op dit moment in transitie van zorgafdeling naar volledige verpleegafdeling PG. Deze transitie zal in 2025 afgerond zijn.

Team Vittoria ondergaat een grote verandering van zorgafdeling naar verpleegafdeling in de komende periode wat veel beweging en uitdaging met zich meebrengt. Het is een kleiner team met een grote betrokkenheid bij elkaar en een collegiale sfeer. De wens van de bewoner is het vertrekpunt. We werken aan continu verbteren dmv Lean, verbeterbord en de dagstart. Er zijn aandachtsvelders op diverse thema's. Het team roostert zelfstandig vanuit de faseplanning.

Contractvoorwaarden
vast dienstverband

Contact

Bram Vorspaget, Manager zelfstandige teams
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Archipel Thuis BV

Vakantiebaan in de thuiszorg

Eindhoven
In overleg
Máxima MC

Vrijwilliger dialysecentrum

Veldhoven
0 - 4 uur