zoekt een

Opleiding tot verpleegkundige - BBL4

Leerling verpleegkundige, niveau 4
26 - 32 uur
Zit je al langer aan een carrière als verpleegkundige te denken? Ga je droom achterna en start met de BBL-opleiding tot verpleegkundige (niveau 4) binnen Laverhof! De opleiding tot verpleegkundige duurt 2 jaar.

Dit ga je doen
  • Als leerling verpleegkundige binnen Laverhof word je dagelijks uitgedaagd om cliënten passende en persoonlijke ondersteuning en begeleiding te bieden.
  • Je gaat kennismaken met de verschillende zorg specialismes die wij bieden en krijgt de mogelijkheid om op verschillende werkplekken en met diverse doelgroepen ervaring op te doen.
  • Je gaat gedurende je opleiding werkervaring opdoen op zowel de afdeling Somatiek als PG.
  • Onder begeleiding van onze praktijkopleider en werkbegeleiders leer jij je het vak van verpleegkundige eigen te maken. Zij staan voor je klaar je gedurende het hele traject te ondersteunen en begeleiden. Zo komen we samen tot een mooi eindresultaat!

Dit breng jij mee
Je hebt minimaal een diploma verzorgende niveau 3 en beschikt over een analyserend- en reflecterend vermogen. Je bent gemotiveerd om jezelf te blijven ontwikkelen op het gebied van o.a. coachende vaardigheden en overstijgend denken. Daarnaast ben je organisatie breed en flexibel inzetbaar voor alle voorkomende diensten.

Dit bieden wij jou
  • Een leerarbeidsovereenkomst van minimaal 26 uur (waarvan je 20,5 uur onregelmatig werkt en 5,5 uur vergoed krijgt voor de lesdag).
  • Volledige vergoeding van de opleidinsgkosten.
  • Een maandelijks salaris volgens de cao VVT, zij-instroomperiodiek FWG45.
  • Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. fiets- en mobiel devicesplan en bedrijfsfitness.
  • Mogelijkheid om gebruik te maken van een laptopvergoeding tot € 450,-.

Wij vragen voor al onze nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan, zodat we zeker weten dat jij als nieuwe collega helemaal past in onze organisatie. De kosten die je hiervoor maakt vergoeden wij.

Enthousiast geworden?
We maken graag kennis! Reageer via de sollicitatieknop en upload jouw motivatie en cv.
Voor vragen over deze vacature kan contact worden opgenomen met praktijkopleider Christel van Veldhoven via christel.vanveldhoven@laverhof.nl.

Contact

Christel van Veldhoven
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

tanteLouise

Teamleider, Het Nieuwe ABG

Bergen op Zoom
32 - 36 uur
Novadic-Kentron

Verpleegkundige Kliniek Breda

Breda
Parttime / Fulltime