zoekt een

Medewerkers met welzijnsachtergrond voor de functie Cliëntbegeleider IG met EVV- taken

De afdeling Opleidingen bestaat uit een opleidingsadviseur en twee praktijkopleiders. Opleidingsadviseur houdt zich bezig met opleidingsbeleid en coördinatie van interne scholingen. De zorgmedewerker ontvangt scholing om bekwaam en bevoegd te blijven. Praktijkopleiders begeleiden leerlingen en stagiaires in hun opleiding tot een beroepsprofessional. Daarbij ondersteunen ze de werkbegeleiders, coördinerend verpleegkundige, teamleider in de begeleiding van studenten op de afdeling. Wij gaan graag met iedereen in gesprek en zoeken samen naar een passende opleiding die past bij jou! Samen zijn we verantwoordelijk voor een goed leerklimaat!

HOE ZIET DE AANVULLENDE SCHOLING ERUIT
Met een diploma welzijn vragen we alleen nog dat je de certificeerbare eenheid verzorgende en verpleegtechnische handelingen volgt op het ROC. Je mag ook altijd een volledig zorg-diploma behalen als je dat wilt via een BBL-opleiding. BBL is een beroepsopleiding voor werkend leren. Je volgt op een vaste dag per week je theorielessen op het Summa college in Eindhoven. De rest van de tijd werk je bij Joris Zorg en breng je het geleerde in de praktijk. Je kunt bij ons zowel intramuraal (voor cliënten die in een van onze woonzorgcentra wonen) als extramuraal (voor cliënten die nog thuis wonen) aan de slag. Die keuze is aan jou.

Je krijgt bij ons een persoonlijk werkbegeleider die je adviseert en ondersteunt. Je kunt altijd op hem/haar terugvallen. Vanzelfsprekend betaalt Joris Zorg de opleidingskosten en ontvang je een marktconform salaris.

WAT JIJ MEEBRENGT
Weet je, eigenlijk is er maar een vereiste: hart voor je medemens, voor de zorg. Als je dat hebt gaan wij heel graag met je in gesprek.

HANDIG OM TE WETEN
In overleg met jou bepalen we het aantal uren dat je gaat werken
Je komt in een gezellig en tof team te werken
Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar. En als het jou en ons bevalt? Dan maken we er heel graag een vaste aanstelling van.
Heb je al een vast contract bij Joris Zorg en wil je graag de opleiding volgen? Dan behoud je jouw vaste contract en bieden we je daarnaast een passende opleidingsovereenkomst.
Je krijgt vakantietoeslag van 8% én een eindejaarsuitkering van 8,33%
Als welzijnsmedewerker ben je in het bezit van een MBO niveau 3 of 4 diploma MMZ of agogische richting, je wordt dan ingeschaal in FWG-35
Als je direct van de middelbare school bij ons komt werken, wordt je ingezet als leerling (BBL-opleiding). Je wordt dan ingeschaald in FWG-35 zij-instroomperiodiek 
Na het behalen van de vereiste certificaten wordt je ingeschaald in FWG-40
BEN JE AL OM
Dat komt goed uit want wij zijn natuurlijk ook heel benieuwd naar jou! Bel of mail daarom gerust met Edith, Lidy of Hermine van onze afdeling Opleidingen voor meer informatie. Dit kan via 0499-572124 of via hun mailadressen:
hermine.van.den.dool@joriszorg.nl
edith.steenbakkers@joriszorg.nl
lidy.van.der.velden@joriszorg.nl

Contact

Afdeling opleidingen
Opleidingen
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Huisartsencoöperatie West-Brabant

Doktersassistent gezocht nabij Bergen op Zoom

Tholen
In overleg
St. Elisabeth Roosendaal

Helpende plus

Roosendaal
16 - 24 uur
TremaKids

Pedagogisch Medewerker Kinderopvang

Nieuwendijk
24 - 32 uur