zoekt een

Vacature Bijbaan, Logeerhuis Donksbergen

Ben jij op zoek naar een bijbaan naast je hbo-opleiding waarbij je praktijkervaring opdoet in jouw vakgebied? Werk je graag met kinderen en jongeren en vind je het fijn om ze een fijne tijd te geven? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor ons logeerhuis zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.

Werkplek
Logeerhuis Donksbergen ligt op woonpark De Donksbergen in Duizel. Wij bieden naschoolse-, doordeweekse-, weekend- en vakantiebegeleiding aan kinderen en jongeren tussen de 4 en 18 jaar. Deze kinderen en jongeren met een matige tot ernstige ontwikkelingsachterstand of verstandelijke beperking komen spelen en logeren. Het niveau van de kinderen varieert.

De kinderen wonen nog thuis. Ze komen logeren om de thuissituatie te ontlasten, ter overbrugging van de zorg of om te wennen aan een andere leefomgeving als voorbereiding op het verlaten van het ouderlijk huis.

Functie
De teams ondersteunen en begeleiden de kinderen in hun ontwikkeling en zelfredzaamheid en zijn deskundig op het gebied van onder meer autismespectrumstoornissen (ASS), ADHD en gedragsstoornissen.

En natuurlijk is het heel belangrijk dat de kinderen gewoon een fijne tijd hebben, plezier kunnen maken en zich amuseren. Met een team van jonge, enthousiaste collega’s zetten we ons elke dag vol passie in. Wij houden van flexibiliteit, openheid, leren van elkaar en gaan voor de best mogelijke zorg.

De werktijden
We werken conform een rooster. De werktijden zijn onregelmatig en bevatten diensten tussen 7:00u en 22:00u. Er worden slaapdiensten gedraaid door het team, wanneer er kinderen logeren. We zijn op zoek naar collega's die ons met name in de weekenden, avonden en vakanties kunnen ondersteunen.

Wij bieden jou

  • Een afwisselende baan, want door de diverse doelgroep is geen dag hetzelfde
  • Een ervaren, enthousiast en zelfstandig team
  • Een jaarcontract voor 9 uur per week
  • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg FWG 35. De inschaling is afhankelijk van je relevante werkervaring
  • Vakantiegeld (8%), een eindejaarsuitkering (8,33%) en ORT
  • 2-daags introductieprogramma
  • Een ruim aanbod aan doelgroepgerichte scholing
  • Toegang tot meer dan 100 online-trainingen
  • Pluspakket met keuzeregelingen, zoals fietsplan en korting op sporten

Wij vragen
Je bent in het bezit van een relevant mbo diploma op minimaal niveau 3 of je zit in het laatste jaar van je hbo opleiding (bijvoorbeeld: Pedagogiek, Social Work etc).

Wij vinden het daarnaast van belang dat je enthousiast bent over het werken in deze functie en dat je beschikt over de juiste competenties en eigenschappen om deze functie goed uit te kunnen voeren. Wij vragen van al onze nieuwe medewerkers om een “Verklaring Omtrent Gedrag” te overhandigen voor hun functie binnen Lunet.

Over de organisatie
Lees hier meer over wie wij zijn en wat wij doen

Solliciteer
Je kunt bij ons solliciteren door je cv en motivatie te uploaden. Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met Ilse Heesters (Teamleider) via: 06-57874970.

Wij sluiten de vacature zodra we onze nieuwe collega gevonden hebben.

Contact

Werving & Selectie
Consulent Werving & Selectie
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Amarant

Begeleider

Maashorst
20 - 24 uur
Siza

Begeleider | Het Tuinhuis

Tilburg
16 - 40 uur