zoekt een

Vakantiekracht huishoudelijk medewerker

✅ Een torenhoog uurloon? Check! Bij ons verdien je minimaal €12.88,- bruto per uur.

Ben jij 16 jaar of ouder? Ontdek dan de ideale vakantiebaan bij de leukste zorgorganisatie voor mensen met een verstandelijke beperking. Je gaat werken op onze locaties Sterrebos in Roosendaal of Lambertijnenhof in Bergen op Zoom!

✅ Een torenhoog uurloon? Check! Bij ons verdien je minimaal €12.88,- bruto per uur.
✅ Prettige werktijden? Zeker weten! Je werkt van maandag tot en met vrijdag tot uiterlijk 14.00 uur, zodat je nog optimaal van je vakantie kan genieten.
✅ Je kan tijdens je sollicitatiegesprek aangeven hoeveel uur je per dag wil werken. We zijn flexibel en denken graag met je mee.
✅ Om goed je werk te kunnen doen krijg je een korte scholing van een uur en minimaal één inwerkdag. Natuurlijk krijg je deze uren ook uitbetaald.
✅ Niet te ver fietsen? Helemaal goed! Jouw werkplek is binnen handbereik.

Als lid van onze huishoudelijke dienst speel jij een essentiële rol in het welzijn van onze bewoners. Samen zorgen we ervoor dat hun leefomgeving tiptop in orde is. Met een team vol enthousiaste collega’s ga jij elke dag met plezier aan de slag.

Dit ga je doen:
In de zorg is hygiëne van onschatbare waarde. De belangrijke taken die jij gaat uitvoeren zijn: het stoffen en stofzuigen van de kamers en algemene ruimtes, het dweilen van de gang en andere ruimtes, het legen van de prullenbakken en zorgen dat het sanitair weer stralend schoon is. De zorgmedewerkers én de bewoners verwelkomen je altijd met een glimlach, blij dat jij ervoor zorgt dat hun leefomgeving fris en verzorgd blijft.

Voor je het weet, zit je werkdag erop en kun je met een voldaan gevoel verder genieten van je welverdiende vakantie. Met een bruto uurloon van minimaal €12.88,- bieden wij niet alleen een zinvolle, maar ook een financieel aantrekkelijke bijbaan.

Heb je nog vragen?
Aarzel dan niet om contact op te nemen met Roos van Merode via 088-777 7444
Klinkt dit als de perfecte vakantiebaan voor jou? Aarzel niet en solliciteer nu!

Contact

Roos van Merode
Adviseur arbeidsmarkt
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Reinier van Arkel

Cateringmedewerker

Vught
16 - 20 uur
Rivas Zorggroep

Coördinator facilitaire services

Gorinchem
In overleg
ASVZ

Huishoudelijk medewerker

oisterwijk
16 - 24 uur