zoekt een

Regiebegeleider, Ark 1-3

De bewoners binnen Ark 1-3 verschillen veel van elkaar, maar hebben allemaal behoefte aan een rustige en veilige leefomgeving. Als begeleiders kijken we naar de individuele behoefte, waarbij voorspelbaarheid en nabijheid centraal staan. We proberen alle bewoners zoveel mogelijk te betrekken in het groepsgebeuren, hierbij houden we rekening met de draagkracht van de bewoners.

Voor ons woonhuis Ark 1-3 zijn wij op zoek naar een: Regiebegeleider voor minimaal 24 uur per week. 

Wat doe je als regiebegeleider?
Als regiebegeleider ondersteun je een team bij de zorgverlening en bij (complexe) begeleidingssituaties. Je bent in je contracttijd grotendeels meewerkend; je biedt dagdagelijkse zorg aan de bewoners van je woonhuis. Het is aan jou om samen met het team de kwaliteit en veiligheid binnen het woonhuis, voor zowel bewoners als medewerkers, te bewaken. Je draagt bij aan de ontwikkeling van het team en de individuele deskundigheid van medewerkers, gericht op de kwaliteit van leven van de  bewoners die woonachtig zijn op Ark 1-3. Hierbij ben je de steun en toeverlaat van de teammanager.

Maak kennis Ark 1-3
De bewoners binnen Ark 1-3 verschillen veel van elkaar, maar hebben allemaal behoefte aan een rustige en veilige leefomgeving. Als begeleiders kijken we naar de individuele behoefte, waarbij voorspelbaarheid en nabijheid centraal staan. We proberen alle bewoners zoveel mogelijk te betrekken in het groepsgebeuren, hierbij houden we rekening met de draagkracht van de bewoners.

Ark 1 is een jonge en dynamische groep. Hier wonen momenteel vijf mannen en een vrouw in de leeftijd tussen de 18 en 55 jaar, met (zeer) ernstige (meervoudige) verstandelijke beperkingen. Bij enkele bewoners ligt de vraag om een meer individuele begeleiding.

Ark 3 is een rustiger woonhuis. Hier wonen vijf vrouwen en twee mannen in de leeftijd tussen de 40 en 65 jaar, met een (zeer) ernstige (meervoudige) verstandelijke beperking. De nadruk ligt hier meer op het samen de dag doorbrengen.

Wat we binnen Ark 1-3 nodig hebben
We zijn op zoek naar een leuke collega die samen met ons het team komt versterken. Iemand die affiniteit heeft met deze doelgroep en samen met het team kan meedenken over een creatieve invulling van de dag. De focus ligt op het bieden van een veilige en prettige woonomgeving van de individuele bewoners waar samenzijn een belangrijke rol speelt. Bij een aantal bewoners is er sprake van ontwikkelingsmogelijkheden en bij anderen richten we ons meer op het behouden van de ontwikkelde vaardigheden. Het team speelt hier stimulerend op in. Afwisseling in sfeer, activiteiten en spelmateriaal zijn daarbij belangrijk.

We hebben een fijn team en we zijn volop in ontwikkeling om samen de beste zorg voor de bewoners te bieden. Hierbij vinden we collegialiteit en humor erg belangrijk. Hoe leuker dat we het voor onszelf maken des te beter zorgen we voor onze bewoners. Heb jij een relevante diploma op HBO niveau? Beschik je over ruime ervaring met de doelgroep? Kun en durf je door te pakken en samen met je team verder te bouwen aan de kwaliteit van zorg? Dan ben je van harte welkom in het team van Ark 1-3!

Wat bieden wij?
Een dynamische werkomgeving én organisatie waar je uitgedaagd wordt je kennis direct praktisch te maken en het beste uit jezelf en je collega’s te halen. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg. Afhankelijk van diplomering en ervaring word je ingedeeld binnen functieschaal 50. Wij bieden een groot aantal vacatures een vast contract aan. We hebben namelijk vertrouwen in een langdurige samenwerking.

Kom je graag werken binnen team Ark 1-3, maar heb je nog vragen over de functie, dan kun je contact opnemen met Sylvia de Jong, teammanager: 0625537093 of via Sylvia.de.Jong@severinus.nl.
We ontvangen jouw sollicitatie graag uiterlijk 2 mei a.s. via onderstaande sollicitatieknop. 

Sfeer proeven op afstand? Luister onze podcast!
Ben je benieuwd naar verhalen van de werkvloer? Of zou je graag eens sfeerproeven? In onze podcast-serie ‘Werken bij Severinus’ vertellen enkele medewerkers over hun baan. Zo krijg je de mogelijkheid om Severinus te leren kennen. En als extra bonus maak je vast eens kennis met enkele cliënten. Je luistert de podcast hier: https://anchor.fm/severinus

Goed om te weten 

  • Kom je bij ons werken? Dan is het overleggen van een Verklaring Omtrent gedrag (VOG) verplicht en checken we het IGJ register. 
  • We werven zowel intern als extern. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang in de procedure; 
  • Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. 

Recente vacatures

Severinus

Regiebegeleider, Roost 8-10

Veldhoven
32 - 36 uur