zoekt een

Regiebegeleider Aangelag 13-15

Op Aangelag 13 wonen 4 bewoners met een wat grotere mate van zelfstandigheid. Op Aangelag 15 wonen 7 cliënten waarvan de meeste wat meer sturing en begeleiding nodig hebben. Bijkomende zorgvragen zijn gericht op de ondersteuning en begeleiding van de ouder wordende bewoner waarbij het behouden van en meebewegen in hun levensritme belangrijk is.

Voor ons woonhuis: Aangelag 13-15 zijn wij op zoek naar een Regiebegeleider voor: 28-36 uur per week.

Maak kennis met Severinus
Severinus is dé zorgorganisatie in Veldhoven en omgeving voor mensen van jong tot oud met een verstandelijke beperking, autisme of dementie. Liefdevolle en menselijke zorg voor onze cliënten door bevlogen medewerkers, in een veilige omgeving. Dat doen we samen, met ongeveer 1.200 medewerkers, die op welke manier dan ook, bij de cliënten betrokken zijn.

Wat ga je doen als Regiebegeleider?
Als regiebegeleider ondersteun je een team bij de zorgverlening en bij complexe begeleidingssituaties. Daarnaast verleen je ook zelf directe zorg aan de bewoners. Het is aan jou om samen met het team de kwaliteit en veiligheid in de zorg, zowel voor bewoners als medewerkers, te bewaken. Je draagt bij aan de ontwikkeling van het team en de individuele deskundigheid van medewerkers, gericht op de kwaliteit van zorg. Hierbij ben je de steun en toeverlaat van de Teammanager, die hiërarchisch gezien verantwoordelijk is voor de (persoonlijke)ontwikkeling van de teamleden.

Het Aangelag is onderverdeeld in twee huizen. Op Aangelag 13 wonen 4 bewoners met een wat grotere mate van zelfstandigheid. Op Aangelag 15 wonen 7 cliënten waarvan de meeste wat meer sturing en begeleiding nodig hebben. De doelgroep valt onder MVB en LVB. De leeftijd varieert tussen de 30 en 55 jaar. Bijkomende zorgvragen zijn gericht op de ondersteuning en begeleiding van de ouder wordende bewoner waarbij het behouden van en meebewegen in hun levensritme belangrijk is. Daarnaast zijn er ook cliënten met een autistisch beeld wat vraagt om passende begeleiding.

Wat we nodig hebben:
Een regiebegeleider met visie en een kritische blik die staat voor de kwaliteit en veiligheid van zorg. Die in kan spelen op de wensen en behoeften van de cliënten, hun netwerk en het team. Een nuchtere persoonlijkheid die stevig in de schoenen staat. Een regiebegeleider die vanuit verbinding de deskundigheid van het team kan versterken.

Heb jij een afgeronde relevante agogische of verpleegkundige opleiding op HBO niveau? Ben jij de regiebegeleider met een gezonde dosis humor en overtuigingskracht? Ben je enthousiast en daadkrachtig? Beschik je over goede coachende en communicatieve vaardigheden? Zorg jij vanuit je hart en ga jij altijd uit van het geluk van de cliënt en kijk je écht naar hem of haar? Dan ben je van harte welkom in ons team!

Wat bieden wij?
• Een dynamische werkomgeving waar je uitgedaagd wordt je kennis direct praktisch te maken en het beste uit jezelf en je collega’s te halen.
• Severinus vindt je loopbaanontwikkeling belangrijk, dus aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling is zeker aanwezig.
• De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg. Afhankelijk van diplomering en ervaring word je ingedeeld binnen functieschaal 50.
• Een reiskosten vergoeding;
• Een eindejaarsuitkering;
• Een bijdrage in de pensioenregeling;
• Je kunt deelnemen aan bedrijfsfitness, PC en fietsplan.
• Wij bieden een groot aantal vacatures een vast contract aan. We hebben namelijk vertrouwen in een langdurige samenwerking.

Interesse?
Word jij onze nieuwe collega? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Irene Dubach teammanager. Dit kan via het telefoonnummer 06 279 62 834.
We ontvangen jouw sollicitatie graag uiterlijk 11 juli a.s. via onderstaande sollicitatieknop.

Sfeer proeven op afstand? Luister onze podcast!
Ben je benieuwd naar verhalen van de werkvloer? Of zou je graag eens sfeerproeven? In onze podcast-serie ‘Werken bij Severinus’ vertellen enkele medewerkers over hun baan. Zo krijg je de mogelijkheid om Severinus te leren kennen. En als extra bonus maak je vast eens kennis met enkele cliënten. Je luistert de podcast hier: https://anchor.fm/severinus

Goed om te weten
• Zijn we een match? Dan is het overleggen van een Verklaring Omtrent gedrag (VOG) verplicht en checken we het IGJ register;
• We werven zowel intern als extern. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang in de procedure;
• Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

Severinus

Regiebegeleider, Kinderdagcentrum

Veldhoven
32 - 36 uur