zoekt een

(Persoonlijk) begeleider, Honk 7-9

Het is belangrijk dat zij begeleid worden door medewerkers die hen ‘zien’. Dit vraagt om een begeleider die de kleine details in welbevinden kan waarnemen; die bereid is om als het ware in de huid van de cliënten te kruipen. Vanuit daar kun je goede begeleiding bieden waardoor de cliënten gelukkig kunnen zijn en Honk 7-9 als een echt thuis ervaren.

Voor ons woonhuis Honk 7-9 zijn wij op zoek naar een: (Persoonlijk) begeleider voor 16-36 uur per week.

Wat zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega. Iemand die affiniteit heeft met deze doelgroep en samen met het team kan meedenken over een zinvolle invulling van de dag. De focus ligt op het bieden van een veilige en prettige woonomgeving. Als persoonlijk begeleider ben je als zorgcoördinator bezig met het coördineren van de zorgverlening. Daarnaast begeleid en verzorg je onze cliënten. Daarnaast verdelen wij binnen ons team alle overige taken met elkaar en ben je werkzaam op beide kanten van de woning. 

Maak kennis met Honk 7-9 
Op Honk 7 wonen 3 mannen en 3 vrouwen in de leeftijd tussen de 34 en 60 jaar. Zij hebben een ernstig tot zeer ernstige verstandelijk beperking met in sommige gevallen bijkomende medische problematiek. Het werken met onze cliënten uit zich voornamelijk in het begeleiden. Met de nodige dosis humor maken we elkaar in die drukte regelmatig aan het lachen en hebben we veel plezier samen! 

Op Honk 9 wonen 5 vrouwen en 1 man in de leeftijd tussen de 55 en 60 jaar. Zij hebben een ernstig tot zeer ernstige verstandelijk beperking met in sommige gevallen bijkomende medische problematiek. Vanwege de leeftijd begint ouderdom mee te spelen. Iedereen vindt individuele aandacht fijn maar we genieten op zijn tijd ook van sfeervolle momenten met elkaar.  

Wat hebben onze cliënten nodig? 
Het is belangrijk dat zij begeleid worden door medewerkers die hen ‘zien’. Dit vraagt om een begeleider die de kleine details in welbevinden kan waarnemen; die bereid is om als het ware in de huid van de cliënten te kruipen. Vanuit daar kun je goede begeleiding bieden waardoor de cliënten gelukkig kunnen zijn en Honk 7-9 als een echt thuis ervaren. Van iedere verandering in het welbevinden van de cliënt maak je de vertaalslag naar een juiste wijze van handelen. We dagen je uit je kennis en ervaring optimaal in te zetten om de cliënten gelukkig te maken, maar ook ons als team scherp te houden en samen door te ontwikkelen naar een zelf organiserend team 

Wat neem je mee?
Heb jij een afgeronde verpleegkundige of maatschappelijke zorg
opleiding? Heb jij kennis en/of ervaring met meervoudig beperkte en ouder wordende cliënten en beschik je over de juiste communicatieve vaardigheden? Bied jij de warme en liefdevolle zorg die onze cliënten nodig hebben? Dan ben je van harte welkom in ons team! 
 

Wat bieden wij? 
Wij bieden een uitdagende werkplek in een veranderende organisatie en omgeving.  
De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg. Wij bieden een groot aantal vacatures een vast contract aan. We hebben namelijk vertrouwen in een langdurige samenwerking. Startdatum: in overleg. 

Interesse? 
Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Sylvia de Jong, teammanager. Dit kan per e-mail: Sylvia.de.Jong@severinus.nl of via telefoonnummer: 06 291 23 772

We ontvangen jouw reactie graag uiterlijk 23 mei a.s. via werving@severinus.nl  

Contact

Marly van der Looij of Kristel Braam
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Leger des Heils W&G Zuidoost

Begeleider Flexpool | Hbo / mbo 3-4 | Zuid-Limburg

Heerlen en Maastricht
8 - 32 uur
Severinus

Coördinerend begeleider, Platanenlaan 7-9

Veldhoven
32 - 36 uur