zoekt een

Begeleider Stulp 2-4

De bewoners genieten van belevingsgerichte activiteiten en zoeken in verband met de leeftijd de drukte steeds minder op. Individuele aandacht vinden ze fijn. Samen muziek luisteren, een spelletje doen of gezellig samen koffie drinken. Past dit bij jou? Lees dan snel onze vacature en solliciteer direct!

Voor ons woonhuis Stulp 2-4 zijn wij op zoek naar een begeleider voor 24-36 uur. Startdatum in overleg.  

Wat ga je doen?
Het team van Stulp biedt zorg voor ouder wordende cliënten. Dit doen we doormiddel van multidisciplinaire samenwerking. Voor de sleutel van succes blijven we ontwikkelen op kennis en zijn kritisch naar elkaar om de beste kwaliteit van zorg te leveren.|

Het woonhuis
Gelukkig zijn. Fijn ouder worden in een woonhuis met fijne mensen om je heen, goede contacten met elkaar en de mensen die ons huis bezoeken, dat is waar onze bewoners blij van worden! Binnen Stulp 2-4 wonen 10 vrouwen en 3 mannen met een ernstig verstandelijke beperking. De bewoners zijn ouder aan het worden, al dan niet in combinatie met dementie en hebben bijkomende beperkingen zoals epilepsie, hartproblemen, gewrichtsproblemen, etc.

De bewoners genieten van belevingsgerichte activiteiten en zoeken in verband met de leeftijd de drukte steeds minder op. Individuele aandacht vinden ze fijn. Samen muziek luisteren, een spelletje doen of gezellig samen koffie drinken.

Wat we nodig hebben
Onze bewoners zijn op zoek naar zorgzame begeleiders die hun dag zinvol kunnen invullen en die samen met ons kritisch kijken naar de zorg die steeds intensiever wordt. Iemand die hen warme en passende zorg kan bieden, afgestemd op hetgeen zij vragen. Iemand die bereid is om een relatie met ons te investeren waardoor hij/zij ons leert kennen en ons begrijpt. 

Ben jij flexibel, heb je inlevingsvermogen en de juiste communicatieve vaardigheden? Bied jij die warme en liefdevolle zorg die onze bewoners nodig hebben? Heb jij een zorggerelateerd diploma niveau 3/4 Twijfel dan niet langer en kom ons team versterken!

Wat bieden wij? 
Wij bieden een uitdagende werkplek in een veranderende organisatie en omgeving.  
De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg FWG 35 als begeleider word je ingeschaald in FWG 40. Wij bieden een groot aantal vacatures een vast contract aan. We hebben namelijk vertrouwen in een langdurige samenwerking.

Interesse?
We kunnen ons voorstellen dat je enthousiast bent geraakt! Voor meer informatie kun je contact opnemen met teammanager Irene Dubach , of met het woonhuis. Dit kan via 040 – 258 62 25/6. We ontvangen jouw reactie graag via onderstaande sollicitatieknop.

Goed om te weten:

  • Zijn we een match? Dan is het overleggen van een Verklaring Omtrent gedrag (VOG) verplicht
  • We werven zowel intern als extern. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang in de procedure;
  • Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Sfeer proeven op afstand? Luister onze podcast!
Ben je benieuwd naar verhalen van de werkvloer? Of zou je graag eens sfeerproeven? In onze podcast-serie ‘Werken bij Severinus’ vertellen enkele medewerkers over hun baan. Zo krijg je de mogelijkheid om Severinus te leren kennen. En als extra bonus maak je vast eens kennis met enkele cliënten. Je luistert de podcast hier: https://anchor.fm/severinus

Contact

het woonhuis
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Severinus

(persoonlijk) begeleider, Margrietstraat 31-33

Veldhoven
32 - 36 uur
Leger des Heils W&G Zuidoost

Begeleider Flexpool | Hbo / mbo 3-4 | Zuid-Limburg

Heerlen en Maastricht
8 - 32 uur