zoekt een

(Persoonlijk) begeleider, Berkt 4-6

In de toekomst willen we ons gaan richten op mensen met een verstandelijke beperking in een dementieproces en palliatieve zorg. De zorgvraag verandert door het ouder worden van de bewoners van zelfstandigheid naar meer afhankelijke zorg. We zijn hierbij op zoek naar iemand die zich hierop kan aanpassen en hier flexibel mee om kan gaan.

Voor het woonhuis Berkt 4-6 zijn wij op zoek naar een: (persoonlijk) begeleider voor 28 tot 32 uur (in overleg).

Over Berkt 4-6
Op Berkt 4 wonen 7 mannen en op Berkt 6 wonen 6 mannen. De bewoners zijn ouder wordend (tussen 55 en 82 jaar), van seniorenleeftijd met een (ernstig) verstandelijke en/ meervoudige beperking. Ze zijn uniek met hun eigen wensen en behoeften. Gezelligheid en sfeer binnen het woonhuis vinden ze erg belangrijk en leuk. Samen willen de bewoners genieten van hun óuwe dag. Duidelijkheid, houvast, nabijheid en voorspelbaarheid vormen de rode draad in de dagelijkse zorg van de bewoners. 

Aan de slag!
Berkt 4-6 is gespecialiseerd in de zorg met mensen met een verstandelijke beperking in een verouderingsproces. In de toekomst willen we ons gaan richten op mensen met een verstandelijke beperking in een dementieproces en palliatieve zorg. De zorgvraag verandert door het ouder worden van de bewoners van zelfstandigheid naar meer afhankelijke zorg. We zijn hierbij op zoek naar iemand die zich hierop kan aanpassen en hier flexibel mee om kan gaan. Iemand met een sterke persoonlijkheid en iemand die de kar kan trekken. Iemand die groots denkt maar klein kan kijken en hierbij kan relativeren. Iemand die gezelligheid en humor in het team en bij de bewoners brengt.

Wat neem je mee? 
Heb jij een afgeronde verpleegkundige of maatschappelijke zorg opleiding (minimaal niveau 4), Sociale studies of pedagogiek? Heb jij kennis en ervaring met onze doelgroep? Beschik je over de juiste communicatieve vaardigheden? Biedt jij de warme en liefdevolle zorg die onze bewoners nodig hebben? Dan ben je van harte welkom in ons team!

Wat bieden wij?
Wij bieden een uitdagende functie in een veranderende organisatie en omgeving. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg functiegroep 40. Wij bieden een groot aantal vacatures een vast contract aan. We hebben namelijk vertrouwen in een langdurige samenwerking. Gewenste startdatum in overleg.

Interesse?
Wil je een keer kennis komen maken met de bewoners of team, dan ben je van harte welkom.

Word jij onze nieuwe collega? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Betty van Knegsel. Dit kan via het telefoonnummer 040 258 62 96.
We ontvangen jouw reactie graag uiterlijk 04 juli a.s. via onderstaande sollicitatieknop. 

Goed om te weten

  • Kom je bij ons werken? Dan is het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) verplicht en checken we het IGJ register;
  • We werven zowel intern als extern. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang in de procedure;
  • Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

Leger des Heils W&G Zuidoost

Begeleider Flexpool | Hbo / mbo 3-4 | Zuid-Limburg

Heerlen en Maastricht
8 - 32 uur
SDW

Begeleider woonlocatie Aan de Zuidwal

Steenbergen
20 - 32 uur
Severinus

Coördinerend begeleider, Stulp 6-8

Veldhoven
32 - 36 uur