zoekt een

(Persoonlijk) begeleider, Ark 1-3

We proberen alle bewoners zoveel mogelijk te betrekken in het groepsgebeuren, hierbij houden we rekening met de draagkracht van de bewoners waarbij voorspelbaarheid en nabijheid centraal staan. Past dit bij jou? Lees dan snel onze vacature!

Voor ons woonhuis Ark 1-3 zijn wij op zoek naar een persoonlijk begeleider. Contracturen tussen de 20 en 32 uur zijn mogelijk.

Wat ga je doen?
De bewoners binnen Ark 1-3 verschillen veel van elkaar, maar hebben allemaal behoefte aan een rustige en veilige leefomgeving. Als begeleiders kijken we naar de individuele behoefte, waarbij voorspelbaarheid en nabijheid centraal staan. We proberen alle bewoners zoveel mogelijk te betrekken in het groepsgebeuren, hierbij houden we rekening met de draagkracht van de bewoners.

Ark 1 is een jonge en dynamische groep. Hier wonen zes mannen en een vrouw in de leeftijd van 18 tot 51 jaar, met (zeer) ernstige (meervoudige) verstandelijke beperkingen. Bij enkele bewoners ligt de vraag om een meer individuele begeleiding.

Ark 3 is een rustiger woonhuis. Hier wonen vijf vrouwen en twee mannen in de leeftijd van 40 tot 62 jaar, met een (zeer) ernstige (meervoudige) verstandelijke beperking. De nadruk ligt hier meer op het samen de dag doorbrengen.

Wat we nodig hebben
We zijn op zoek naar een leuke collega die samen met ons het team komt versterken. Iemand die affiniteit heeft met deze doelgroep en samen met het team kan meedenken over een creatieve invulling van de dag. De focus ligt op het bieden van een veilige en prettige woonomgeving van de individuele bewoners waar samenzijn een belangrijke rol speelt. Bij een aantal bewoners is er sprake van ontwikkelingsmogelijkheden en bij anderen richten we ons meer op het behouden van de ontwikkelde vaardigheden. Het team speelt hier stimulerend op in. Afwisseling in sfeer, activiteiten en spelmateriaal zijn daarbij belangrijk.

Wat neem je mee?
We hebben een fijn team en we zijn volop in ontwikkeling om samen de beste zorg voor de bewoners te bieden. Hierbij vinden we collegialiteit en humor erg belangrijk. Hoe leuker dat we het voor onszelf maken des te beter zorgen we voor onze bewoners. Heb jij kennis en/of ervaring met bewoners met een (zeer) ernstige verstandelijke beperking? Ben jij flexibel en collegiaal en in het bezit van een diploma verpleegkundige, maatschappelijke zorg (minimaal niveau 4), social work of pedagogiek? Dan ben jij van harte welkom in ons team!

Salaris en meer 

Severinus zet volle bak in op jouw welzijn en vitaliteit met de Severinusdagen en ons leerplein. Omdat er soms iets gebeurt wat je niet alleen kan en wil oplossen, is er een gestructureerd vangnet. Omdat jij tussen de 16-36 uur per week met enthousiasme op de werkvloer staat, kun je rekenen op:  

 • een brutomaandsalaris van maximaal € 3.535,- op basis van een fulltime werkweek (cao gehandicaptenzorg FWG40 als persoonlijk begeleider en FWG35 als begeleider). In juni en december 2024 komt er nog eens 2% bovenop!
 • een eindejaarsuitkering van 8,33% van je brutojaarsalaris. 
 • 8% vakantiegeld 144 vakantie-uren als je 36 uur per week werkt.  
 • 57 uur Balansverlof per kalenderjaar als je 36 uur per week werkt.  
 • een rooster afgestemd op je leven met ochtend-, middag-, en avonddiensten.  
 • Wij bieden een groot aantal vacatures een vast contract aan. We hebben namelijk vertrouwen in een langdurige samenwerking.
 • toeslagen voor onregelmatige en weekenddiensten. 
 • een reiskostenvergoeding van € 0,16 cent per kilometer.
 • onbeperkt toegang tot het online leerplatform met onder andere e-learnings over de Wet Zorg en Dwang, medicatie of fysieke trainingen zoals weerbaarheid. 
 • oneindig veel mogelijkheden om je te specialiseren in de doelgroep via de Severinus Academie. 
 • een pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn, waarbij Severinus 12,9% van de premie betaalt. 
 • een fietsplan, pc-plan en een bijdrage voor je sportabonnement. 

 Wil je meer lezen over je arbeidsvoorwaarden? Kijk dan hier.  

Interesse?
We nodigen je van harte uit om een keer kennis met ons te komen maken. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marijke van Oosteren, teammanager. Dit kan via het telefoonnummer: 06 15505919.
We ontvangen jouw reactie graag uiterlijk 23 mei a.s. via onderstaande sollicitatieknop.

Sfeer proeven op afstand? Luister onze podcast!
Ben je benieuwd naar verhalen van de werkvloer? Of zou je graag eens sfeerproeven? In onze podcast-serie ‘Werken bij Severinus’ vertellen enkele medewerkers over hun baan. Zo krijg je de mogelijkheid om Severinus te leren kennen. En als extra bonus maak je vast eens kennis met enkele cliënten. Je luistert de podcast hier: https://anchor.fm/severinus

Goed om te weten:

 • Voor de vacature wordt zowel intern als extern geworven. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang in de procedure.
 • Zijn we een match? Dan is het overleggen van een Verklaring Omtrent gedrag (VOG) verplicht en checken we het IGJ register.
 • Past deze vacature niet precies bij jou, maar ken je iemand die zou passen bij deze vacature? Stuur hem of haar dan deze vacature door.
 • Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Jørg van der Velden
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Leger des Heils W&G Zuidoost

Begeleider Flexpool | Hbo / mbo 3-4 | Zuid-Limburg

Heerlen en Maastricht
8 - 32 uur
Severinus

Coördinerend begeleider, Platanenlaan 7-9

Veldhoven
32 - 36 uur