zoekt een

Orthopedagoog- generalist/GZ-psycholoog

Severinus is volop in ontwikkeling wat voor jou als orthopedagoog generalist/GZ-psycholoog mogelijkheden biedt om mee te denken en doen in deze veranderingen. Om voor de toekomst nog meer te kunnen voldoen aan het langer thuis blijven wonen, wordt gewerkt aan een expertise centrum waar we vanuit goede diagnostiek en behandeling hier een bijdrage aan kunnen leveren.

''Te midden van de moeilijkheid ligt de mogelijkheid'' (Albert Einstein)

Hoe gaan we een Orthopedagoog generalist/GZ-psycholoog vinden voor 24 tot 32 uur per week op een al hele krappe arbeidsmarkt? Dat is de vraag die wij ons natuurlijk ook stellen maar uit ervaring weten we dat Severinus de organisatie is die jou een hele leuke en uitdagende werkplek kan bieden.

Wie zijn wij?
Elke dag leren we van en met elkaar. Tel daar 60 jaar ervaring bij op in het begeleiden van ‘het gewone leven’ voor mensen met een verstandelijke beperking. Dan krijg je de veilige omgeving van Severinus, waar je écht contact maakt tijdens een zinvolle invulling van de dag. We zijn letterlijk dichtbij, in de wijk of in het winkelcentrum. En ook figuurlijk, omdat we jou en alle bewoners écht goed leren kennen. Zo weten we wat je nodig hebt en vertrouwen we blindelings op elkaar. Met een frisse blik en positieve instelling denken we altijd in mogelijkheden en oplossingen. Problemen en beperkingen zijn er namelijk al genoeg. Maak samen met Severinus van elke dag iets moois.

Severinus is volop in ontwikkeling wat voor jou als orthopedagoog generalist/GZ-psycholoog mogelijkheden biedt om mee te denken en doen in deze veranderingen. Om voor de toekomst nog meer te kunnen voldoen aan het  langer thuis blijven wonen, wordt gewerkt aan een expertise centrum waar we vanuit goede diagnostiek en behandeling hier een bijdrage aan kunnen leveren.

Wat bieden wij:

  • een bruto maandsalaris van maximaal €6.320 op van een fulltime werkweek (cao gehandicaptenzorg FWG65). In juni en december komt hier nog eens 2% bovenop!
  • een eindejaarsuitkering van 8,33% van je bruto jaarsalaris.
  • 8% vakantiegeld en 144 vakantie- en 57 balans verlofuren per kalenderjaar als je 36 uur per week werkt.
  • een rooster afgestemd op je wensen met ochtenddiensten.
  • wij bieden een groot aantal vacatures een vast contract aan. We hebben namelijk vertrouwen in een langdurige samenwerking.
  • een reiskostenvergoeding van 0,16 cent per kilometer.
  • oneindig veel mogelijkheden om je te specialiseren.
  • een pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn waarbij Severinus 12,9% van de premie betaalt.
  • Een fiscaal interessante regeling, waarbij je brutoloon of vakantiedagen kunt inzetten voor deelname aan het fiets-, pc, telefoon- of fitnessplan.

Wat neem je mee?

  • een academisch diploma; psychologie of orthopedagogiek.

Heb je daarnaast ook affiniteit met onze cliënten en overtuigingskracht en ben je besluitvaardig? Je bent van harte welkom in ons team!

Solliciteren
Solliciteer naar je nieuwe baan als Orthopedogoog/GZ-psycholoog gehandicaptenzorg in Veldhoven. Jouw kans om je in te zetten voor deze bijzondere, pure doelgroep. Binnen enkele werkdagen word je gebeld door Severinus. Houd je telefoon in de gaten! Liever eerst iets vragen? Je bent altijd welkom om tijdens een kop koffie/ thee met elkaar in gesprek te gaan over je wensen, vragen en onze mogelijkheden. Wil je een dag meekijken om te weten of onze organisatie bij je past bel of app Christine van de Bilt via 06-15193857.

Severinus werft deze nieuwe collega zelf. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Christine van de Bilt
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.