zoekt een

ANIOS Kindergeneeskunde

Stap in de wereld van kindergeneeskunde en laat jouw passie voor het welzijn van kinderen schitteren. Word onze nieuwe ANIOS en draag bij aan het gezond opgroeien van de volgende generatie. Samen bouwen we aan een toekomst waarin elk kind de beste zorg verdient.

Jij zorgt voor
 • De medische zorg voor de patiënten op de Neonatale Intensive Care Unit en de algemene pediatrie (hiervoor ben je mede verantwoordelijk).
 • Jouw eigen ontwikkeling, je krijgt ruimschoots de gelegenheid ervaring op te doen in poliklinische taken, patiëntenzorg op de eerste hulp en opvang van pasgeborenen.

Je ontvangt van ons theoretisch en praktisch onderwijs. Wij stimuleren het participeren in wetenschappelijk onderzoek en begeleiden je graag daarin. Graag denken wij met je na over je verdere carrière en bij goed functioneren verdien je vanzelfsprekend onze steun bij doorstromen naar een opleidingsplaats.

Dit doe je samen met
15 AIOS, ANIOS, Phycisian Assistant’s en Verpleegkundig Specialisten en 22 kinderartsen (waarvan 9 neonatologen).

Máxima MC (Veldhoven) beschikt over een (NICU) Neonatale Intensive Care Unit met 18 IC/HC- bedden onder medische eindverantwoordelijkheid van negen kinderartsen-neonatologen. De kinderafdeling, spoedeisende hulp en polikliniek vallen onder de verantwoordelijkheid van tien kinderartsen met ieder hun eigen aandachtveld/deelspecialisme. Máxima MC heeft de beschikking over een prachtig Vrouw Moeder Kind- centrum waarin gewerkt wordt volgens het Family Centered Care principe.

De afdeling verzorgt het perifere gedeelte van de opleiding tot kinderarts in samenwerking met Medisch Universitair Centrum Maastricht, en heeft ook veel contacten en samenwerkingsverbanden met andere opleidingsklinieken.

Dit past bij je als
 • Je een ambitieuze, enthousiaste en leergierige basisarts bent of een student in de laatste fase van de opleiding met belangstelling voor de kindergeneeskunde.
 • Je evenwichtig bent en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
 • Je van aanpakken houdt en in staat bent om het hoofd in acute situaties koel te houden.
 • Je je bewust bent van je eigen capaciteiten, maar ook de grenzen daarvan kent.

Je kiest voor Máxima MC omdat
 • Bij ons de gezondheid van onze patiënten in goede handen is. Om ons werk optimaal te kunnen doen, zorgen we goed voor onszelf en voor elkaar. Bekijk ons jaardocument van 2023 om een beeld te krijgen van de ontwikkelingen in MMC van het afgelopen jaar.
 • Onze 3400 medewerkers iedere dag werken aan de beste zorg. We innoveren en ontwikkelen. We bedenken nieuwe technieken en organiseren de zorg slim.
 • We als topklinisch opleidingsziekenhuis veel opleidingsmogelijkheden bieden.
 • Wij een mooi arbeidsvoorwaardenpakket aanbieden. Deze functie is ingeschaald in FWG 65 (maximaal € 6.716,00 bruto per maand op basis van 36 uur) conform de generieke functie basisarts A.
 • De aanstelling geschiedt voor bepaalde tijd (maximaal 2 jaar). Samen met de andere AIOS en ANIOS verzorg je de diensten vanuit een drie-ploegensysteem.
 • We diverse workshops aanbieden voor onze medewerkers op gebied van gezondheid en vitaliteit zoals mindfulness en stoelmassages.
 • Je via onze uitgebreide meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (MKA) regeling met belastingvoordeel een fiets, een tablet, telefoon of je sportabonnement kunt aanschaffen.
 • We als ziekenhuis steeds meer bezig zijn met verduurzamen. We maken deel uit van de top op het gebied van CO2-reductie in ziekenhuizen.

Lees meer over MMC

Nieuwsgierig geworden?
Heb je interesse in deze functie bij Máxima MC? Dan zien we graag jouw reactie via onderstaande button.

Jaarlijks nemen wij meerdere kandidaten aan voor deze vacature. Gemiddeld iedere 3 maanden hebben we een concrete vacature. Als we op dit moment geen concrete vacature hebben, houden we je gegevens in portefeuille. Op het moment dat er concreet vacatureruimte is, nemen we contact op met de kandidaten die worden uitgenodigd voor een gesprek.

Wil je meer informatie over deze vacature? Bel met Rian Hermans-Teklenburg, coördinerend medewerker/secretaresse, te bereiken via telefoonnummer (040) 888 8270 of mail naar r.teklenburg@mmc.nl.

Voor iedere medewerker die wij aan willen nemen gaan we referenties na, vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) op en controleren we (indien van toepassing) het beroepsregister.

Deze vacature verdwijnt na de sluitingsdatum van onze website. Je kunt de vacature naar jezelf mailen via onderstaand e-mailicoon.

Bekijk je deze vacature via een andere website dan werkenbijmmc.nl? Check de vacature ook op onze eigen website. Externe websites nemen namelijk niet altijd alle informatie volledig over.

Contact

Rachel Koningstein
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

A Zorg

HBO- V (toekomstig wijkverpleegkundige)

Eindhoven
28 - 36 uur
Vitalis WoonZorg Groep

Verpleegkundig specialist

Eindhoven
32 - 36 uur
Pantein

Wijkverpleegkundige (Tijdelijk)

Cuijk
28 - 32 uur