zoekt een

Beveiliger 28-32uur

Sta jij sterk in je schoenen en wil je graag aan de slag in een ziekenhuis? Zie jij het als een uitdaging om een veilige omgeving voor onze patiënten, bezoekers en medewerkers te creëren? Dan is dit je kans!

Jij zorgt voor
Als beveiliger werk je onregelmatige diensten, inclusief nachten en weekenden. We kennen vroege diensten (van 06.30-14.45 uur), late diensten (van 14.30-22.45 uur) en nachtdiensten (van 22.30-06.45 uur). Je ontvangt in principe twee maanden van tevoren je rooster. Uiteraard spring je extra bij als dit door onvoorziene omstandigheden nodig is. Daarnaast zorg jij voor:
 • Hulp aan onze bezoekers en patiënten. Je beantwoordt ook vragen die zij hebben. Gastvrijheid is voor ons heel belangrijk, als beveiliger heb je hier een grote rol in. Je zorgt dat onze patiënten zich welkom en veilig voelen.
 • Surveillancerondes en brand-sluitrondes door het gehele ziekenhuis en buitenterrein. Je rouleert daarbij met de collega die de meldkamer bemant. De preventierondes loop je ter voorkoming van brand/wateroverlast en diefstal/inbraak. Met de sluitrondes na kantoortijden borg je de veiligheid binnen het gebouw.
 • Observatie van zowel mensen als gebouwen om eventuele onregelmatigheden te voorkomen of tijdig te signaleren. Als patiënten of bezoekers overlast veroorzaken de-escaleer je de situatie, zodat onze artsen en verpleegkundigen hun werk zo goed mogelijk kunnen doen.

Benieuwd naar alle andere werkzaamheden of hoe deze uitdagende werkzaamheden in de praktijk eruitzien? Het is mogelijk om een dag(deel) mee te lopen na de eerste gespreksronde.

Dit doe je samen met
De afdeling Beveiliging maakt deel uit van de afdeling Hospitality en verricht alle beveiligingswerkzaamheden in en rondom het ziekenhuis. Gezamenlijk zorgt het team van beveiligers er op locatie Veldhoven en Eindhoven voor dat MMC een veilige en gastvrije omgeving is en blijft. We hebben 24/7 medewerkers op beide locaties van MMC. In Eindhoven is dit één beveiliger, in Veldhoven zijn dit drie beveiligers. In Veldhoven hebben we een meldkamer voor beide locaties. Hier is altijd een medewerker te vinden.

Onze beveiligers hebben een passie voor zorg en beveiliging. Zij zorgen gezamenlijk voor een gastvrije en veilige omgeving voor patiënten, bezoekers en medewerkers binnen ons ziekenhuis.
In een team van 20 beveiligers vormen zij een hecht team en zijn goed op elkaar ingespeeld. Binnen het team heerst een positieve sfeer, zijn er korte lijnen en stabiliteit.

Dit past bij je als
 • Je een gediplomeerd beveiliger (minimaal mbo-niveau 2) bent.
 • Je snel kunt schakelen en daarin stressbestendig bent.
 • Je gastvrij en representatief bent. Dankzij jou voelen onze patiënten zich welkom en veilig.
 • Je zonder problemen veel kunt lopen, staan en tillen; het werk is namelijk fysiek intensief.

Je kiest voor Máxima MC omdat
 • Bij ons de gezondheid van onze patiënten in goede handen is. Om ons werk optimaal te kunnen doen, zorgen we goed voor onszelf en voor elkaar. Bekijk ons jaardocument van 2022 om een beeld te krijgen van de ontwikkelingen in MMC.
 • Onze 3400 medewerkers iedere dag werken aan de beste zorg. We innoveren en ontwikkelen. We bedenken nieuwe technieken en organiseren de zorg slim.
 • We als topklinisch opleidingsziekenhuis veel opleidingsmogelijkheden bieden.
 • Wij een mooi arbeidsvoorwaardenpakket aanbieden. Deze functie is ingeschaald in FWG 35 (maximaal € 3276,- bruto per maand op basis van 36 uur). In verband met CAO verhogingen, wordt je salaris in juni 2024 met 5% verhoogd. Alvast voor je omgerekend: dan is de max van FWG 35 € 3.440,- bruto per maand op basis van 36 uur.

Lees meer over MMC

Nieuwsgierig geworden?
Heb je interesse in deze functie? We gaan graag met je in gesprek!

Inhoudelijke vragen? Neem contact op met John Verwijst of Tom Renckens via John.verwijst@mmc.nl / Tom.renckens@mmc.nl

Voor iedere medewerker die wij aan willen nemen gaan we referenties na, vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) op en controleren we (indien van toepassing) het beroepsregister.

Deze vacature verdwijnt na de sluitingsdatum van onze website. Je kunt de vacature naar jezelf mailen via onderstaand e-mailicoon.

Bekijk je deze vacature via een andere website dan werkenbijmmc.nl? Check de vacature ook op onze eigen website. Externe websites nemen namelijk niet altijd alle informatie volledig over.

Contact

Rachel Koningstein
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Prisma

Huishoudelijk medewerker

Rosmalen
4 - 20 uur
Robert Coppes Stichting

Huishoudelijk medewerker (vakantiekracht)

Vught
In overleg
Philadelphia Zorg Brabant

Huishoudelijke Medewerk(st)er Concordialaan in 's-Hertogenbosch

's-Hertogenbosch
12 - 16 uur