zoekt een

Ambulant trajectbegeleider (32- 36 uur)

Heb je affiniteit met wijkgericht werken? En ben je in staat om cliënten op alle leefgebieden te begeleiden en hen te ondersteunen bij het zelfstandig wonen? Ter uitbreiding van ons Team Ambulant zoeken wij een gedreven trajectregisseur voor 32-36 uur.

Je functie
Als trajectregisseur werk je in een omgeving waar veel mogelijk is en waar je de ruimte krijgt om je professionaliteit te combineren met creativiteit. Je ondersteunt cliënten die zelfstandig wonen bij (complexe) hulpvragen en begeleidt hen op alle leefgebieden zoals huisvesting, dagbesteding en sociaal functioneren.

Je kent het sociaal netwerk binnen de regio Breda en weet verbindingen te leggen, waardoor cliënten meer kunnen participeren. Je betrekt het netwerk van de cliënt en legt verbindingen in de wijk, zodat buurtbewoners iets voor elkaar kunnen betekenen.

Wat heb jij te bieden?
Je bent een gedreven professional en bent ervan overtuigd dat iedereen in staat is om zijn eigen keuzes te maken en zo zijn eigen leven vorm te geven. Je durft mensen te laten leren van hun fouten. Ook vind je het vanzelfsprekend om mensen ruimte en uitdaging te geven en weet je hoe je de omgeving kunt betrekken bij het (herstel)proces van cliënten.

Je hebt een relevante afgeronde HBO-opleiding en bent in staat om op alle leefgebieden zowel individuele als groepsgerichte begeleiding te bieden. Reflectie op je eigen gedrag en samenwerken in een resultaatverantwoordelijk team past je. Daarnaast ben je bereid om te werken buiten kantoortijden en draai je af en toe een bereikbaarheidsdienst (maximaal 3x per jaar).

Wat bieden wij jou?
Je maakt deel uit van het enthousiaste en resultaatverantwoordelijk Team Ambulant. Je werkt vanuit die regio en komt regelmatig op onze inspirerende locatie Talentenfabriek De Faam, waar je kunt sparren met collega’s.

SMO Breda e.o. biedt een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris is conform cao Sociaal werk, schaal 8 min.€ 3.191 – max. € 4.547,- o.b.v. 36 uur per week. Een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een individueel keuzebudget, loopbaanbudget, PFZW, laptop, GSM en interne cursussen behoren bij de functie.

Informatie en sollicitatie
Is deze functie iets voor jou? Ben je enthousiast en wil je meer informatie? Bel dan gerust met Laila Boukrab (Trajectregisseur) via 06-39241540 of met Vickie de Maertelaere (Trajectregisseur) via 06-12148587.

SMO Breda en Ik wil meedoen
Stichting Maatschappelijke Opvang Breda e.o. is een combinatie van voorzieningen in Breda en omgeving. Onze cliënten zijn (voormalig en/of dreigend) dak- en of thuisloos en hebben vaak langdurende of acute problemen vaak met verslavings- of psychiatrische problematiek.

Wij werken zoveel mogelijk door aan te sluiten bij de ondersteuningsvraag, de mogelijkheden en kracht van de cliënten. Cliënten krijgen de ruimte om te ontdekken waar hun eigen kracht ligt en wat zij nodig hebben bij het toewerken naar een zo volwaardig mogelijke participatie aan de samenleving. Hiervoor bieden wij een breed herstelaanbod en zoeken de aansluiting met netwerken in hun omgeving.

Meer informatie over SMO Breda en Ik wil meedoen vind je op: https://www.ikwilmeedoen.nl/organisatie/

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

Koninklijke Kentalis

Begeleider flexpool

Sint-Michielsgestel
MEE De Meent Groep

Cliëntondersteuner

Rosmalen
24 - 32 uur
Jeugdbescherming Brabant

Ondersteunend jeugdbeschermer regio Tilburg

Tilburg
24 - 28 uur