Verpleegkundige nacht - VIN - Tilburg

Op zoek naar een afwisselende functie in de nacht?
Team VIN zoekt een gedreven Verpleegkundige nacht voor de afdeling Vroege Intensieve Neurorevalidatie (VIN).

16 - 24 uren | locatie Tilburg | onbepaalde tijd

Afdeling VIN
VIN staat voor Vroege Intensieve Neurorevalidatie en is een behandelprogramma voor kinderen, jongeren en volwassenen die in een toestand van verminderd bewustzijn verkeren na ernstig hersenletsel. De oorzaken hiervan zijn zeer divers. Je kunt hierbij denken aan een CVA, zuurstofgebrek ten gevolge van een hartstilstand, trauma, auto immuunziekte en overige aandoeningen. Dit behandelprogramma wordt door Libra Revalidatie & Audiologie als enige in Nederland aangeboden.

Wat ga je doen?
Jouw werk als verpleegkundige nacht is afwisselend, veelzijdig en uitdagend!

De afdeling VIN bestaat uit twee gangen. In de nacht sta je samen met een collega op de afdeling. De twee gangen zijn verdeeld: jij bent verantwoordelijk voor 1 gang; jouw collega over de andere. Wanneer het nodig is, overleggen jullie met elkaar. 

Je voert alle voorkomende taken uit. Denk hierbij aan het uitvoeren van ADL zorg, het lopen van controle rondes en bestellen van medicatie/algemenemiddelen. Maar ook verschillende verpleegtechnische handelingen horen daarbij, zoals de zorg rondom tracheacanules, wondzorg, katheteriseren, PEG/neusmaagsondes en het toedienen van sondevoeding/medicatie. Binnen de afdeling VIN is een multidisciplinaire samenwerking. 

Kijk ook eens naar onze VIN verpleegkundige Eefje die omschrijft waarom zij zo graag op de VIN werkt:
Werken als verpleegkundige bij Libra R&A | Eefje Vugts vertelt - YouTube

Wil je meer weten over de VIN?
Presentator Eddy Zoey is met het programma Five Days Inside op de VIN geweest. Met een abonnement van Videoland kan je het programma bekijken.
Trailer: Five Days Inside aug 2022 - YouTube

Volg ons ook op Instagram!

Wat bieden wij jou? Bij deze functie hoort een mooi aanbod!
Wij bieden je direct een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. De omvang van het dienstverband kan in overleg worden vastgesteld. Voor de nachtdienst is minimaal 16 uur en maximaal 24 uur per week mogelijk. Je werkt in eerste instantie ’s nachts. In overleg is de functie eventueel te combineren met werk overdag, waardoor ook extra uren gewerkt kunnen worden.

 • De functie is ingeschaald in FWG-functiegroep 45, maximaal € 3.824,- op basis van 36 uur per week. Inschaling is afhankelijk van relevante werkervaring.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Ziekenhuizen, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden met keuzesysteem.
 • Een leuke werk omgeving in een informele vriendelijke sfeer.
 • De mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling door training en scholing.
 • Ruimte voor eigen initiatief.

Meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden vind je op de Libra Werken bij site Klik hier.

Libra Revalidatie & Audiologie is een fijne, informele organisatie waar jij een maatschappelijke bijdrage kan leveren aan de zorg van onze cliënten. Omdat we ons als organisatie willen blijven ontwikkelen, kom je in een dynamische omgeving terecht. Als jij van dynamiek en ontwikkeling houdt, dan zit je bij Libra op je plek.


Pas jij bij Libra R&A? 

Wij zijn benieuwd naar jouw kwaliteiten en talenten!

 • Je brengt een grote mate van zelfstandigheid mee.
 • Een afgeronde opleiding als verpleegkundige minimaal op MBO niveau met, bij voorkeur, enkele jaren ervaring als verpleegkundige.
 • Het werken met deze complexe doelgroep vraagt om gestructureerd werken, een alerte houding, een klinische en kritische blik, creativiteit en doorzettingsvermogen.
 • Je bent bereid om bij te leren om onze doelgroep nog beter te ondersteunen.


Enthousiast geworden?

Dan nodigen we je uit om te reageren! Je kunt solliciteren via de ‘solliciteren’ button.

Zolang deze functie online staat, kun je reageren op de vacature. Wacht echter niet te lang, want wij gaan graag in gesprek met de juiste kandidaat.
Als we na het eerste gesprek van beide kanten positief zijn, kan een meeloop dag/dagdeel onderdeel zijn van de procedure. Je kunt dan kennismaken met Libra, je collega’s en je nieuwe werkplek!

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern verspreid. Interne kandidaten van Libra Revalidatie & Audiologie genieten de voorkeur.
Past deze vacature bij jou of ken je iemand bij wie deze past? Laat het ons weten of deel hem!

Heb je nog vragen?
Heb je inhoudelijke vragen en/of wil je meer weten over de afdeling, dan nemen we daar graag de tijd voor! Je kunt bellen, een mail of app sturen naar:

 • Marc Smulders, organisatiecoach.
  Email: m.smulders@libranet.nl
  Tel: 06-81958871

Voor vragen over het sollicitatieproces, kijk bij de veelgestelde vragen of neem contact op met Team Recruitment via tel: 088 - 313 2538, via app: 06-18011362 of via mail: werken@libranet.nl.


Over Libra Revalidatie & Audiologie

Libra Revalidatie & Audiologie biedt medisch specialistische diagnostiek, behandeling en begeleiding aan volwassenen en kinderen met een lichamelijke, cognitieve en/of auditieve beperking. Libra biedt deze specialistische zorg aan in Noord-Brabant en Noord-Limburg. Voor specialistische revalidatie hebben we locaties in Eindhoven (Blixembosch), Tilburg (Leijpark) en Weert. Onze locaties voor specialistische audiologie bevinden zich in Eindhoven, Tilburg, Breda en Uden.

Wij zijn een zorgorganisatie. Het gaat bij ons om de mens: cliënt  en medewerker. Bij Libra werken mensen die graag samen met de cliënt werken naar het doel om weer zo zelfstandig mogelijk verder te leven. Ruim 750 professionals en vrijwilligers bieden van harte zorg op een manier die onszelf zou aanspreken: veilige, kwalitatief hoogwaardige mensgerichte zorg. Op de pagina 'Over Libra' vertellen we graag meer over onze organisatie.

Webclip afbeelding

Contact

Marc Smulders
Organisatiecoach
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures