ANIOS Cardiologie

Het sociale, betrokken team dat de vakgroep cardiologie van het Jeroen Bosch Ziekenhuis vormt heeft per heden plaats voor een ANIOS. Kom jij jezelf hier verder ontwikkelen?

Wat ga je doen?
Als ANIOS cardiologie verleen je alle aspecten van de zorg voor de klinische patiënten en de patiënten die zich voor de cardiologie op de Eerste Hart Hulp/Spoedeisende Hulp presenteren. Dit doe jij samen met een enthousiaste groep arts-assistenten (wel/niet in opleiding). Binnen de vakgroep heerst een teamgevoel en gemoedelijke sfeer. De cardiologen zijn toegankelijk en hebben oog voor wat jij nodig hebt aan begeleiding. Als ANIOS krijg je de ruimte om zowel het onderwijs binnen de vakgroep als het discipline overstijgend onderwijs te volgen.

De werkomgeving
De vakgroep cardiologie heeft een (gedeeltelijke) opleidingserkenning voor cardiologie (‘B-opleiding’) in affiliatie met UMC Utrecht en Radboudumc en biedt stages voor AIOS interne geneeskunde en SEH-artsen in opleiding. Er wordt veel aandacht geschonken aan het onderhouden van een plezierige leer- en werkomgeving door onder andere structurele onderwijsmomenten. Deze werkplek biedt een uitstekende voorbereiding op de vervolgopleiding Cardiologie, maar is ook een leerzame werkervaring voor artsen die zich willen verdiepen voordat ze bijvoorbeeld spoedeisende hulparts, ziekenhuisarts of een andere medisch specialist willen worden, waarin kennis van cardiologie van belang is.

Jouw profiel
Wij zoeken een enthousiaste en gedreven collega met goede contactuele eigenschappen, die beschikt over een afgeronde opleiding tot basisarts. Je hebt interesse in het cardiologische vakgebied, bent bereid te participeren in onderwijs en te investeren in jezelf. Ook werk je goed samen met andere disciplines, om zo de beste zorg aan onze patiënten te leveren.

Wij bieden
Een afwisselende en leerzame ANIOS functie in een opleidingsziekenhuis waar structureel aandacht is voor intervisie, ontwikkeling en opleiding. De duur van de aanstelling is tijdelijk. Inschaling vindt plaats in functiegroep 65 conform cao-ziekenhuizen tussen de € 4.457,- en de € 6.716,- bruto per maand op basis van 36 uur per week. Een parttime aanstelling behoort ook tot de mogelijkheden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao-ziekenhuizen, waaronder een eindejaarsuitkering en goede opleidingsmogelijkheden.

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis
Het JBZ is een topklinisch ziekenhuis dat bijdraagt aan de opleiding van gekwalificeerde zorgprofessionals. In dit opleidingsziekenhuis werken ruim vierduizend medewerkers en tweehonderdvijftig medisch specialisten. Met de nieuwste methoden en technieken bieden zij de best mogelijke zorg aan onze patiënten. Het JBZ is lid van de Samenwerkende Topklinische Ziekenhuizen (STZ), en heeft de ambitie om de regio ’s-Hertogenbosch in 2025 de meest gezonde regio van Nederland te laten zijn.

Interesse gewekt?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer dr. G.Leenders of mevrouw dr. M.A. Sluman, cardiologen, telefoonnummer (073) 553 6040 of via e-mail: G.leenders@jbz.nl of M.sluman@jbz.nl. Je kunt je CV en motivatiebrief versturen via het online sollicitatieformulier. Tijdens een kennismakingsgesprek bekijken we samen of er een wederzijdse klik is.

Recente vacatures

Novadic-Kentron

Basisarts en Verslavingsarts

Vught
Parttime / Fulltime
De Hondsberg

Jeugdarts / Basisarts - Expertise Centrum De Hondsberg

Oisterwijk
20 - 24 uur
Jeroen Bosch Huisartsen

Regie-huisarts gezocht!

Boxtel
In overleg