zoekt een

Medewerker logistiek horeca

Wij vragen

Het Laar zoekt een gepassioneerde professional die gemotiveerd is om een veilige, verzorgde en aangename woon- en werkomgeving te regelen en te monitoren. Voor bewoners, collega’s ën bezoekers. Je bent verantwoordelijk voor het beheer en de exploitatie van publieke ruimten en logistieke werkzaamheden binnen Het Laar. Je bent gedreven om de beste service te bieden aan onze gasten.

Medewerker logistiek horeca voor 12 -16 uur per week

Werken in de horeca doe je met passie. De juiste combinatie vinden tussen service, pro-activiteit, persoonlijke aandacht en professionaliteit is essentieel. Flexibiliteit, teamspirit, motivatie en collegialiteit zijn belangrijke elementen in het uitvoeren van deze functie.

Het Laar ondersteunt kwetsbare ouderen door bij hun belevingswereld en mogelijkheden aan te sluiten in plaats van taken over te nemen. Dit vraagt inlevingsvermogen en gespreksvaardigheden van onze medewerkers om met bewoners en naasten het goede gesprek te voeren en de serviceverlening hierop af te stemmen.

Jouw taken
Je bent verantwoordelijke voor het klaarzetten van diverse vergader- en activiteitenruimten en na afloop van een activiteit, de ruimte weer conform afspraak terugzetten. Je draagt zorg voor twee kleine keukens, de inrichting en beheer van hal, entree en draaideuren en het onderhoud van het meubilair van tuin en terrassen. Je houdt de inventaris en ruimten schoon. Je helpt met het vervoer van bewoners om aan een activiteit deel te kunnen nemen, je brengt pakketjes die bij de receptie zijn afgegeven naar bewoners en afdelingen en brengt keukenbestellingen naar de zorgafdelingen. Je registreert schoonmaakactiviteiten in horecaruimten volgens het HACCP handboek en houdt voorraden bij van het materieel ten behoeve van de eigen werkzaamheden en geeft bestellingen door. Je levert een bijdrage aan overige voorkomende werkzaamheden.

Wij vragen
Kennis van werkvoorschriften en praktische ervaringskennis voor het uitvoeren van werkzaamheden. Inlevingsvermogen, samenwerken, resultaatgericht, ordelijk en netjes werken, servicegericht werken, mondelinge uitdrukkingsvaardigheid, geduld, gastvrij en representatief. Onze kernwaarden Stijlvol, Bruisend en Verzorgd passen bij jou.

Jouw kwaliteiten als medewerker logistiek horeca

  • Je bent stressbestendig en resultaatgericht
  • Je hebt oog voor detail en je werkt gestructureerd
  • Je bent flexibel en communiceert goed
  • Je kunt goed zelfstandig werken maar werkt ook graag samen

Het Laar
Is een stijlvolle woonzorgorganisatie. Alle vormen van zorg zijn beschikbaar, van een lichte steun in de rug tot en met intensieve verpleging en behandeling. Ook biedt Het Laar thuiszorg. We helpen ouderen zo te leven zoals ze dat zelf willen. Natuurlijk krijgen onze bewoners de beste verzorging en verpleging. Dat is de basis. Maar we zetten graag een stap of twee extra. Het Laar heeft veel aandacht voor dingen die het leven echt verrijken. Het Laar bruist: er is veel te beleven, ook voor onze wijkbewoners. Samen lekker eten, genieten van mooie optredens en films, een workshop bloemschikken, inkopen doen op de wekelijkse markt of een uitstapje ondernemen naar de stad. Als het kan, dan doen we het. Of je nu verzorgende, teamassistent of werkzaam in onze horeca bent, je maakt mogelijk dat bewoners het leven kunnen leiden wat ze willen.

Ons aanbod

Een leuke functie in de ouderenzorg waarbij Aangenaam werken en Aangenaam leven met Het Laar het uitgangspunt is. We bieden een jaarcontract en bij goed functioneren uitzicht op een vast dienstverband. Inschaling vindt plaats volgens de CAO VVT in FWG 20. Reiskostenvergoeding, vakantiedagen, vakantiegeld, een eindejaarsuitkering en de opbouw van een pensioen zijn conform de CAO VVT.

Je dient flexibel inzetbaar te zijn, zowel in dag-, avond- en weekenddiensten. Werktijden zijn voornamelijk tussen 9.00 uur en 20.00 uur en in overleg.

Interesse?

Voor meer informatie bel of mail je met manager Horeca Eric de Bakker, telefoon 013-465 7745, e-mailadres: e.debakker@hetlaar.nl Je sollicitatie verstuur je voor 23 april a.s. via de knop Solliciteren op deze website.

Contact

Eric de Bakker
manager horeca
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Instituut Verbeeten

Adviseur huisvestingszaken & werkplekmanagement

Tilburg
Fulltime
Diagnostiek voor U

Facilitair medewerker Servicepunt

Eindhoven
20 - 24 uur
Sint Anna

Medewerker huishoudelijke dienst

Boxmeer
20 - 28 uur